Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaslar bugun diyete ve spora basladim sabah 6 da kalktim ondan sonra 1,5 saat yurudum eve geldim kavalti yaptim esmer ekmek birtane tomates biber bal peynir zeytin ve ondan sonra iki bardak yesil cay ve su ondan sonra fitnesse gittim 45 daka spor yaptim bir hocaylan birlikte 20 daka suana eve geldim bir elma bir mandalin ve yesil cay oglen yeme iki kati yurmurta ve bol salata bir esmer ekmek ve yesil cay su teminde birtane kiwi yedim ve saat 17:30 da aksam yeme yicem balik ve bol limonlu salata

meleksucum süpersin kız böyle devam edersen çok çabuk kilo verirsin

meleksucum süpersin kız böyle devam edersen çok çabuk kilo verirsin

sagol canim zaten bugun basladim,sabah tartiya cikmistim bir kilo vermisim halbuki daha bugun basladim ama elma sirkesi iciyorum ve bundan dolayi bir kilo gitmis olabilir ama suan cok mutluyum sanki bir degil 10 kilo vermis kadar mutluyum :içelim::teytey:

sağol özlemcim allah nasip ederse bende yapmayı düşünüyom lağman seti ne kadar cnm kaça aldın sen
bu arada komşun için çok sevindim

allah dayim etsin cnm inşallah daha daha çok kglar verirsin sağlıklı bir şekilde

arkadaşlar sabah 7 de kalktım oğlumun foklör calışması vardı anam öğretmenlere allah sabır versin o ne gürültü 2 de eve geldim yattım baş ağrısından duramadım neyseki şimdi iyiyim
yarında sabah erkenden gideceğiz kitap haftası bakanlara gösteri yapacaklarmış ilaç içip evden çıkmayı düşünüyorum yoksa gün bitmez bana akşama kadar

kaptanlarım bir derdim var dün sabah dartıldım reglim yeni bitti ondanmıdır yoksa baskülüm ağrızalıydıda ondanmı 72 lerdeydim dün sabah 75 lerde gösterdi yeni baskülüm ölçülerim aynı 3 kg alacak kadar yemekde yemedim ama sanırım baskülümün azizliğine uğradım cumaya kadar elimden geleni yapacağım inşallah

lubabe öncelikle amin kocamanından
2.meseleye gelince baskül değişikliğinden kaynaklanan bir sorun olduğu için paylaşıma hemen yazarım durumu ben
bu gibi durumlarda püsküüt yarışmacının başlangıç kilosundan itibaren o farkı ekliyor yani baskülden kaynaklanan bir sıkıntı olmaz

meleksu sonunda gelebildin hoşgeldin anacıma.s.
başlangıcın hayırlı olsun diyelim
aslında pazartesi diete başlayacağım lafın beni ürkütmüştü kesin bikaç kilo alır demiştim bu arada ama vermişsin tebrikler

özlemim bu dediğin şey de ciddimi arkadaşın inanılacak gibi değil ya dayımlar hepatit c hastası benim acep onlarada faydası olurmu ki

yarından itibaren o halde et süt yumurta oeynir vs.yok hemi
tamamdır kendi adıma sağol canım a.s.a.s.a.s.

özlem bu arada depresyon mepresyon ne ayak bacım yahu
bu takımın bir delisi var o da benim
eskiden asi gacısı vardı ama mazi oldu:jeyyar:
şakası bir yanada bahar aylarında olur böyle durumlar
çok takma kafana depresyondamıyım diye düşünürken depresyona giriyor insan sahiden
baktın çok bunalıyon ya alışverişe yada bir minik küp bitter çikolata izni sana malum mutluluk hormonu meselesi
Not:Tavsiyelerimizin hiçbirisinin oburlukla alakası yoktur.

saol cnm bende üzülüyordum takıma zararım dokunda diye bende yapmak istiyom vucut temizliğini inşallah vaz geçemem hep beraber yaparız
akrep ya bu kırom hapı bende mide bulantısı yapıyor sendede yaptımı

bende alacağım yarın kırom hapından hayırlısı bakayım bende nasıl bir etki edecek

Son düzenleme:
daha iyi şeker öksürüğü gece yatarken başlıyor o da kesilirse çok daha iyi olacak inşallah
akrep ya bu kırom hapı bende mide bulantısı yapıyor sendede yaptımı
yooo yapmadı..bende de boğaz kuruluğu yapıyor devamlı su içiyorum
herkese günaydın ben bu gün saat 5 da kalktım malum misafirim geecek ama işim cok az sayılır cünki dün yaptım şimdide yiyecek icecek işleri var onuda yaparım inşallah
kolay gelsin şeker
qünaydın arkadaşlarr........

günaydın arkadaşlarrrrr

günaydın fıstıklar...

günaydın kızlarrr

günaydınlar herkeseeeŞenizŞenizŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…