özlemcim ne depresyonu yaa. gel biz kayfe tokuşturalım:)
slm arkadaslar bugun diyete ve spora basladim sabah 6 da kalktim ondan sonra 1,5 saat yurudum eve geldim kavalti yaptim esmer ekmek birtane tomates biber bal peynir zeytin ve ondan sonra iki bardak yesil cay ve su ondan sonra fitnesse gittim 45 daka spor yaptim bir hocaylan birlikte 20 daka suana eve geldim bir elma bir mandalin ve yesil cay oglen yeme iki kati yurmurta ve bol salata bir esmer ekmek ve yesil cay su teminde birtane kiwi yedim ve saat 17:30 da aksam yeme yicem balik ve bol limonlu salata
meleksucum süpersin kız böyle devam edersen çok çabuk kilo verirsin
sağol özlemcim allah nasip ederse bende yapmayı düşünüyom lağman seti ne kadar cnm kaça aldın senAzad hiç sorma kafam çok bozuk sanırım eşimde fark etti durumu dün oy kullandıktan sonra 1,5-2 saat civarı yürüyüş yaptık... Neyse İnşallah atlatırım(
Bu arada kozmik temizlik yapmayı düşünen arkadaşlar bugün okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşayım; 4 nisanda yapacaksanız bugünden itibaren hayvansal gıda tüketmeyi bırakmanız gerekiyormuş ben bırakmamıştım çünkü bundan haberim yoktu.
bir haberde beraber kozmik temizlik yaptığım komşumdan o hepatit b hastası vede taşıyıcısı idi bu gün tahlil yaptırmış dr. un cevabı sende hepatit b yok olmuş ilk beni aradı mutluluktan uçuyordu :) bu arada komşum kozmik temizlikten sonra şu sıralar kekik çayı ile karaciğer temizliği yapıyor hangisi bilinmez ama şüphesiz şifa Allah'tan ve derdi veren Rabbim dermanınıda vermiş. Hepimize sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum arkadaşlar.
sagol canim zaten bugun basladim,sabah tartiya cikmistim bir kilo vermisim halbuki daha bugun basladim ama elma sirkesi iciyorum ve bundan dolayi bir kilo gitmis olabilir ama suan cok mutluyum sanki bir degil 10 kilo vermis kadar mutluyum :içelim::teytey:
saol cnm bende üzülüyordum takıma zararım dokunda diye bende yapmak istiyom vucut temizliğini inşallah vaz geçemem hep beraber yaparızlubabe öncelikle amin kocamanından
2.meseleye gelince baskül değişikliğinden kaynaklanan bir sorun olduğu için paylaşıma hemen yazarım durumu ben
bu gibi durumlarda püsküüt yarışmacının başlangıç kilosundan itibaren o farkı ekliyor yani baskülden kaynaklanan bir sıkıntı olmaz
tamam cnm bende çok üzülmüştüm
meleksu sonunda gelebildin hoşgeldin anacıma.s.
başlangıcın hayırlı olsun diyelim
aslında pazartesi diete başlayacağım lafın beni ürkütmüştü kesin bikaç kilo alır demiştim bu arada ama vermişsin tebrikler
özlemim bu dediğin şey de ciddimi arkadaşın inanılacak gibi değil ya dayımlar hepatit c hastası benim acep onlarada faydası olurmu ki
yarından itibaren o halde et süt yumurta oeynir vs.yok hemi
tamamdır kendi adıma sağol canım a.s.a.s.a.s.
akrep ya bu kırom hapı bende mide bulantısı yapıyor sendede yaptımı
daha iyi şeker öksürüğü gece yatarken başlıyor o da kesilirse çok daha iyi olacak inşallahyeni işim bitti geldim bu hafta bir türlü diyete konsantre olamıyorum neden acaba bir fikriniz varmı mesela bu gün cok yedim hemde diyette asla olmayan birşey adını yazmayım neyse
akrep iyi geceler nasıl oldu kızın iyimi
yooo yapmadı..bende de boğaz kuruluğu yapıyor devamlı su içiyorumakrep ya bu kırom hapı bende mide bulantısı yapıyor sendede yaptımı
kolay gelsin şekerherkese günaydın ben bu gün saat 5 da kalktım malum misafirim geecek ama işim cok az sayılır cünki dün yaptım şimdide yiyecek icecek işleri var onuda yaparım inşallah
qünaydın arkadaşlarr........
günaydın arkadaşlarrrrr
günaydın fıstıklar...
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?