• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

huselim geçmiş olsun miniğime..,
benim bücürüküm öksürük krizine girdikçe acaip geriliyorum yaa..ne yapsam geçmiyor ne meret bişimiş bu böyle..
herkese cevaplar hazırladım ama kızım öksürürken tüm okuduklarımı unuttum iyimi:(

sağol selmacım
ya geçen haftasonu gelen arkadaşlar ailecek hastaydı anlamıyorum ya
hasta hasta çocuklu eve ne gelirsinizki
olan kızıma oldu
daha doğrusu onlar gitti gideli üçümüzde hastalanma yolundaydık da kızım çok kötü oldu

Arkadaşlar sabah baya bir dağıldım alt kattaki komşum rahatsızdı geçmiş olsuna gittik dr. bir sürü tahlil istemiş bizimki lösemi olduğundan şüphe ediyor, bir sürü kafa bozan laflar etti, öyle üzüldüm anlatamam Allah şifasını verir İnşallah çocuklarına bağışlar onu, cimcime bir kızı var 2. sınıfa giden anne babasını dinlemiş gece konuşurlarken sonra gitmiş abisine anlatmış annesinin durumunu, sabah kadıncağız dr. giderken çocukların 2 birden sarılmış ağlamışlar sakın ölme sen ölürsen bizde ölürüz demişler içim parça parça oldu gözlerim doldu doldu boşaldı ağlamakta istemedim yanında zaten moral sıfırın altında işte böyle arkadaşlar Allah sağlık afiyet versin herşey boş 3 günlük dünya...Çocuklarınıza ve kendinize aman iyi bakın her şeyin başı sağlık...
mevlam korktuğuna uğratmasın cnm komşunu inşallah iyi çıkar tüm tahlilleri doktorlar en son söyleyeceklerini en önce öylerler inşallah güzel allahım evlatlarına bağışlasın
adaşım geldim ama malum ben pc açarım başına oturmam baya uzun süryor neazkki
kaçırmışım seni:(
salatanın içine haşlanmış tavuk ve yoğurt karıştırıyom kulağa kötü gelebilir ama ben severek yiğorum sirkede limonda ekledim bolca süper oldu
komşuna üzüldüm canım allah herkeze sağlıklı uzun ömürler versin çoluğu çocuğula inşallah
hüselcim sudemize geçmiş olsun öperim cicimcimeyi geniz akıntısı varsa öksürük yapar sinüzüiten olabiliyor çaktırmadan ilerliyor hastalık bir anda ateş sonra kızımdada aynı belirtiler vardı 10 günde zor düzeldi buhafta hiç okula gitmedi
lalubecim sanada kolay gelsin temizlik işin kaldı demek tadilet işlerin bitti demek kolay gelsin sana
allah herkeze eşlerinle ilgilenen kocalar nasip etsin inşallah
sağol cnm amin inşallah bol muttluluk huzur nasip etsin bütüm yuvalara
evet durucum valla ben salaklıgıma doymim emiii:(( oka vitamin var içinde ama ben saf dr ler öncedende verdinde kilo yapar die red etmisitm:( bu arada düzenli spor diyet de 4, günü geride bıraktım 500 gr vermisim :)))
hadi bakalım cm inşallah daha daha çok verirsin devam et cnm durmak yok yola devam
sağol selmacım
ya geçen haftasonu gelen arkadaşlar ailecek hastaydı anlamıyorum ya
hasta hasta çocuklu eve ne gelirsinizki
olan kızıma oldu
daha doğrusu onlar gitti gideli üçümüzde hastalanma yolundaydık da kızım çok kötü oldu

insan hastayken nasıl gezmelere giderler ya sorsaan çok hastalar ama popolarını yinede gezdirirler birde çocuklu evde ne işleri var ya yazık günah allah akıl fikir ihsan etsin böylelerine cnm tez vakitte düzelir inşallah minikimiz
akrem ya cnm ne olur yavruncuğunun şu öksürüğü geçsin cnm ya her yazdığında çok üzülüyorum insan öksürmek istemez boğazları çok acır küçücük çocuk nasıl dayaıyor kaç gündür allahım şifalar versin inşallah

günaydın selmacım

bizim burda yağmur dünden bu yana hiç kesilmedi..birde soğuk varki kışı hiç aratmıyor..
benim kızın öksürükleri yine başladı..
allerjik olduğunu söylüyor dr..çıkarıyor öksürürken balgam..okuldada çıkarmış yatağına..yıkanacak onlarda..sabah dr a götürdüm..ateş yok çok şükür sadece öksürük var..söktürücü şurup veriyorum oda çoğaltıyor sanırım öksürüğü

geçmiş olsun akrebim

günaydın kızlar :kahve:
oğluşum geldi ve hasta :1no2:ilk hastaneye götürdük ilaç için sonrada eve getirdik grip olmuş
burda üç gün kalacakya iyileştirmemiz lazım a.s
azracık güle gülegit şeker Şeniz
edişim sanada günaydın canım Şeniz

gözün aydın lili abla oğlunada Allah iyilik versin

selam kızlar
ablacım gözün aydın ve geçmiş olsun canım
sende sıkılmışın epey bu erkek mileti çok namkörler kadınları bir eş olarak değilde evin hizmetcisi gibi görmekten nezaman vazgeçerler bilmem türk erkeğinin malesef kapasitesi bukadar yok sorumluluk aşılamıyorlar anaları ondan kaynaklanıyor neyse boşverin şimdi
kendime tere tohumu aldım arkadaşlar dereotunu çok faydasını görmüştüm zaten ama dereotunu sürekli bulmak çok zor bide sıkıldım onu yemeğe çalışmaktan şimdi cacık yapımıp içine doğruyom bağ salatalık acı biber sarımsak nane de koyuyorum süper oluyor 2 gündür öğünlerimde yiğorum
selmacım bende salatalık malzeme aldım bol bol bide göğüs aldım diet ton baliği falan öğünlerimi böğle geçirecem bakalım ne olacak inşallah bir faydasını görürüm
azracım güle güle git tatlım hayırlı yolculuklar
asicim wc problmeini özdüğüne sevindim b vitamini eksilkliğide kabızlık yapar biliyonuz aldığın ilaçta bol bol var .bide kilo yapar diye doktorun verdiklerini içmiyordun:))
bende ucuz bişey buldum exodex diye 35 tl dedi eczacı haftayada onu alacam krom ve üzüm çekirdeği varmış içinde türkiyedeki bakanlık onaylı bir kaç zayıflama ilacından biriymiş hiç bir yan etkiside yokmuş nettende baktım
bende zayıf olacam artık ya ufff bahar geldi artık kendime gelmem lazım

durucum inş faydasını görürsün

raporumuda vereyim kocişimle ev temizliyoz işimin başına gideyim ondan sonra
sabah yarım dilim. k.ekmeği iki çatal peynir iki çatal ayva receli
öğlen bir simit birçay
arada yine simit çay
akşam mantarlı tavuk makarna daha yemedim heralde bir dilim k. ekmeğiyle bu nları yiyeceğimsınırsız çayyyyy

kolay gelsin luboş bayağı yoruldun neyseki eşin yardım ediyomuş

kızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canım

raporumuda vereyim kocişimle ev temizliyoz işimin başına gideyim ondan sonra
sabah yarım dilim. k.ekmeği iki çatal peynir iki çatal ayva receli
öğlen bir simit birçay
arada yine simit çay
akşam mantarlı tavuk makarna daha yemedim heralde bir dilim k. ekmeğiyle bu nları yiyeceğimsınırsız çayyyyy

allah olması gereken bir tane erkek numune yapmış oda sana mı denk gelmiş luboş kaydirigubbakcemile5
şanslı arkadaşım benim :jeyyar:

husel sudeme üzüldüm geçmiş olsun :teselli:

ve diğer arkadaşlarım tünaydın :kahve:

birazdan bizde çıkarız oy için
ama ne komiktirki bunların hiçbirine vermek içimden gelmiyo boşmu bıraksam ne :delphin:

bende kararsızlardanım bakalım kime verecegim bilmiyorum oyumu ne yapsam bilmem

al birini vur ötekine selma :roflol:
benimkilerin hepsi kararlarını verdilerde
ben çon ince düşündüğüm için takıldım kaldım :sm_confused:
konu belediye başkanlığı olunca insan parti değil iş yapacak kişi arıyor
şansımızdanmıdır nedir adayların hepsi berbat burda -tatlicadiarzu-

slm şekerler..
bebişim sabaha karşı ateşlendi hem de ne ateş yüzü kıpkırmızı olmuştu bir yandan da titriyordu..tuvalet diye uyandırdı beni hiç kalkmazdı böyle..kalktım lambayı bi yaktım fenaydı..hemen ateş düşürücü içirdim..babamızda yoktu..sabah babamız gelene kadar kaç posta içirdim ateş düşürücü yaa..
bi yandan öksürük çıkaramıyor kusuyor..
babamız geldikten sonra oy vermeye gittik geldik..giydirdim bücürükümü yolumuzun üstü park bahçe felan..görünce onları iyi oldu açıldı biraz..tabi oynicam diyemedi bile takatı yok garibimin..
şimdi sızdı kaldı..uyuyorlar baba kız..
asi canım böyle vercektin kiloları neden çıktın bakim sen.stres yapmamak içinmi
selma canım ne ilacı aldın.. anlamadım
ben kromu akşam yemekten bir saat önce içiyorum..yani günde bir kere..akşam atıştırmalarını da kesiyor ve hareket ettikçe acaip terletiyor ve garip bir şekilde karın bölgem terliyor..yağları yakıyor sanırım

allah olması gereken bir tane erkek numune yapmış oda sana mı denk gelmiş luboş kaydirigubbakcemile5
şanslı arkadaşım benim :jeyyar:

husel sudeme üzüldüm geçmiş olsun :teselli:

ve diğer arkadaşlarım tünaydın :kahve:

birazdan bizde çıkarız oy için
ama ne komiktirki bunların hiçbirine vermek içimden gelmiyo boşmu bıraksam ne :delphin:
heralde ablam oda bana denk geldi aslında var böyle erkekler ama saklanıyorlar heralde ben var ya bu adamı saklandığı yerden çıkartana kadar anam ağladı zor kandırdım :))) iyikide kandırmışım bizim aramızda 6 yaş var ve ben ana abi derdim ergenlik dönemimde vuruldum ona ilk gözümü onda açtım mevlamda onda kapatmayı nasip etsin
slm şekerler..
bebişim sabaha karşı ateşlendi hem de ne ateş yüzü kıpkırmızı olmuştu bir yandan da titriyordu..tuvalet diye uyandırdı beni hiç kalkmazdı böyle..kalktım lambayı bi yaktım fenaydı..hemen ateş düşürücü içirdim..babamızda yoktu..sabah babamız gelene kadar kaç posta içirdim ateş düşürücü yaa..
bi yandan öksürük çıkaramıyor kusuyor..
babamız geldikten sonra oy vermeye gittik geldik..giydirdim bücürükümü yolumuzun üstü park bahçe felan..görünce onları iyi oldu açıldı biraz..tabi oynicam diyemedi bile takatı yok garibimin..
şimdi sızdı kaldı..uyuyorlar baba kız..
asi canım böyle vercektin kiloları neden çıktın bakim sen.stres yapmamak içinmi
selma canım ne ilacı aldın.. anlamadım
ben kromu akşam yemekten bir saat önce içiyorum..yani günde bir kere..akşam atıştırmalarını da kesiyor ve hareket ettikçe acaip terletiyor ve garip bir şekilde karın bölgem terliyor..yağları yakıyor sanırım

offff akrebim ya neden yavrumuzun hastalığı bukadar uzun sürdü ya vucudu direncinimi kaybeti nedir bu böyle hay allahım acil şifalar ver yarabbim

Back