günaydın 8. takımın güzelleri
selma cım minik kuzuya geçmiş olsun , vücudu çok dirençsiz galiba çok sık hasta oluyor yavru, canım kızımda bir ara çok sık hasta oluyordu doktorumuz tamamen ekmek mayasından yapılan vücut direncini artıran yan etkisiz bir ilaç verdi çok şükür ondan sonra toplandı sende araştır istersen
hozlemk canım bu hafta tekrar başladım karbonhidrat diyetine ben sevdim puan hesaplama işini, çok dikkat etmeden 1 kg verdim ama sonra kendimi öyle bir bıraktımki tabii geri aldım dünden itibaren yine başladım çok dikkat edicem ve diyetten sonra kaçırmıcam söz verdim kendime
kayseri nin belediye başkanından çok memnunduk, Kayseri yi gerçekten yaşanacak şehir haline getirdi, ve bu dönemdede açık ara farkla seçildi, ben partiden çok kişiye bakarım iş yapacak kişiye bakarım azadcım başkanımızın başarılarının devamını dilerim inşallah.
lily abla oğluşuna geçmiş olsun,
lubabe şanslı kadınsın valla eşin ne güzel yardım ediyor , benimkide yardım eder ama ben hastayken yapar,
durucum şekercim lütfen ilaç kullanırken çok dikkat et, bana ilaçlar hiç sıcak gelmiyor