• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar :kahve:
oğluşum geldi ve hasta :1no2:ilk hastaneye götürdük ilaç için sonrada eve getirdik grip olmuş
burda üç gün kalacakya iyileştirmemiz lazım a.s
azracık güle gülegit şeker Şeniz
edişim sanada günaydın canım Şeniz
saol abla bı ısteğın arzun varsa başım qözüm üstünesın bılesın Şeniz
günaydın arkadaşlar azracım güle güle git geç cnm
lili ablam geçmiş olsun oğluşuna
sabah kahvaltım yarım dilim. k. ekmeği iki çatal peyni iki catan ayva reçeli çay
saol cnm bnm senın ıçın de qeçerlı lılı ablama dedıklerım :1hug:
günaydın şekerler

husel tamam canım anladım hemen yapıyorum..
ablacım geçmiş olsun oğluşuna iyi bak emi
azracık güle güle git ve gel..hadi bakim anneciğini görcen
saol çook teşekkürler yalnız bn annemlerle qıdıyorum zaten kaydirigubbakcemile4
hepınızın ıçın gerçerlıdır bi isteğı olan varsa sölesıın

Kızlar bu hafta karar verdım hep salata yıyecem bol su nısan sonuna kadar 80 olmam lagzım cÜnkı arkadaŞlarla beraber kg verıyoruz ben Önde olmam lagzım tabı ınŞallah hepımızın kg sı aynıhırs oluyor banada helekı bu hafta verdıgım ıcın ıyı geldı bana bol salata ve meyva yıycem ınŞallah bu gÜn pazara yada markete gıderız alayım bol malzeme

selam kızlar
ablacım gözün aydın ve geçmiş olsun canım
sende sıkılmışın epey bu erkek mileti çok namkörler kadınları bir eş olarak değilde evin hizmetcisi gibi görmekten nezaman vazgeçerler bilmem türk erkeğinin malesef kapasitesi bukadar yok sorumluluk aşılamıyorlar anaları ondan kaynaklanıyor neyse boşverin şimdi
kendime tere tohumu aldım arkadaşlar dereotunu çok faydasını görmüştüm zaten ama dereotunu sürekli bulmak çok zor bide sıkıldım onu yemeğe çalışmaktan şimdi cacık yapımıp içine doğruyom bağ salatalık acı biber sarımsak nane de koyuyorum süper oluyor 2 gündür öğünlerimde yiğorum
selmacım bende salatalık malzeme aldım bol bol bide göğüs aldım diet ton baliği falan öğünlerimi böğle geçirecem bakalım ne olacak inşallah bir faydasını görürüm
azracım güle güle git tatlım hayırlı yolculuklar
asicim wc problmeini özdüğüne sevindim b vitamini eksilkliğide kabızlık yapar biliyonuz aldığın ilaçta bol bol var .bide kilo yapar diye doktorun verdiklerini içmiyordun:))
bende ucuz bişey buldum exodex diye 35 tl dedi eczacı haftayada onu alacam krom ve üzüm çekirdeği varmış içinde türkiyedeki bakanlık onaylı bir kaç zayıflama ilacından biriymiş hiç bir yan etkiside yokmuş nettende baktım
bende zayıf olacam artık ya ufff bahar geldi artık kendime gelmem lazım

herkeslere teşekkürler kızlar muckkkkkkkkkkkkk Şeniz
duru boşver anacım hepisinin köküne kiprit suyu :jeyyar:

azracık incili boncuk getir bana gittiğin yerlerden naniknanik

selma kı nisan sonuna kadar iki kilomu hedefin :mymeka:
haftada en az 1 kiloyla 78 olucan o na göre :jeyyar::delphin:

saol cnm bnm senın ıçın de qeçerlı lılı ablama dedıklerım :1hug:

sağol cnm a.e.ol ailene selamlarımızı ilet

Kızlar bu hafta karar verdİm hep salata yİyecem bol su nİsan sonuna kadar 80 olmam lagzım cÜnkİ arkadaŞlarla beraber kg verİyoruz ben Önde olmam lagzım tabİ İnŞallah hepİmİzİn kg sİ aynıhırs oluyor banada helekİ bu hafta verdİgİm İcİn İyİ geldİ bana bol salata ve meyva yİycem İnŞallah bu gÜn pazara yada markete gİderİz alayım bol malzeme
hadi bakalım cnm allah gönlüne göre versinnn
selam kızlar
ablacım gözün aydın ve geçmiş olsun canım
sende sıkılmışın epey bu erkek mileti çok namkörler kadınları bir eş olarak değilde evin hizmetcisi gibi görmekten nezaman vazgeçerler bilmem türk erkeğinin malesef kapasitesi bukadar yok sorumluluk aşılamıyorlar anaları ondan kaynaklanıyor neyse boşverin şimdi
kendime tere tohumu aldım arkadaşlar dereotunu çok faydasını görmüştüm zaten ama dereotunu sürekli bulmak çok zor bide sıkıldım onu yemeğe çalışmaktan şimdi cacık yapımıp içine doğruyom bağ salatalık acı biber sarımsak nane de koyuyorum süper oluyor 2 gündür öğünlerimde yiğorum
selmacım bende salatalık malzeme aldım bol bol bide göğüs aldım diet ton baliği falan öğünlerimi böğle geçirecem bakalım ne olacak inşallah bir faydasını görürüm
azracım güle güle git tatlım hayırlı yolculuklar
asicim wc problmeini özdüğüne sevindim b vitamini eksilkliğide kabızlık yapar biliyonuz aldığın ilaçta bol bol var .bide kilo yapar diye doktorun verdiklerini içmiyordun:))
bende ucuz bişey buldum exodex diye 35 tl dedi eczacı haftayada onu alacam krom ve üzüm çekirdeği varmış içinde türkiyedeki bakanlık onaylı bir kaç zayıflama ilacından biriymiş hiç bir yan etkiside yokmuş nettende baktım
bende zayıf olacam artık ya ufff bahar geldi artık kendime gelmem lazım
sanada kolay gelsin cnm inşallah iyi sonuçlar alırsınn

azracık incili boncuk getir bana gittiğin yerlerden naniknanik

selma kı nisan sonuna kadar iki kilomu hedefin :mymeka:
haftada en az 1 kiloyla 78 olucan o na göre :jeyyar::delphin:
ablam o kibrit suyundan benim kocama dökme ben onun ayaklarını yıkayıp eşlerini üzen erkeklere içericem
ablacım geçmiş olsun
akrep sana derken benim cadıda öksürük krizinde
burnu bile akmıyor ama gece balgam geldi kustu yavrum çıkarmayı bilmediğinden hala ara ara öhölüyor
geçmiş olsun cnm
kızlar 2 saate kadar yolcuyum
allaha emanet olun..

sende cnmmm

raporumuda vereyim kocişimle ev temizliyoz işimin başına gideyim ondan sonra
sabah yarım dilim. k.ekmeği iki çatal peynir iki çatal ayva receli
öğlen bir simit birçay
arada yine simit çay
akşam mantarlı tavuk makarna daha yemedim heralde bir dilim k. ekmeğiyle bu nları yiyeceğimsınırsız çayyyyy

kızlar bağzen yediklerimi un utuyom sonradan aklıma geliyor eksik rapor veriyorum diye huzursuz oluyorum bu konuda sıkıntılıyım helal edin hakkınızı yalana girmesin sonra bilerek unutmuyorum tamamı canlarım çiğerlerim
bu arada bu gün baskülümü aldım yenisi ni yollamış şirkett sabah dartılırım inşallah + yoktur

ablam o kibrit suyundan benim kocama dökme ben onun ayaklarını yıkayıp eşlerini üzen erkeklere içericem

Aman:nazar::nazar::nazar: nazar değmesina.s.

kizlar hepinize iyi hafta sonlari
benim seker arkadasim nerelerde akrepimm canim gorusemiyoruz guzelim bu aksam buralarda olurum buyuk ihtimal gelde goruselim
opuldunn ve opuldunuz kizlarrrrrr
Sanada iyi hafta sonları canıma.s.

ablacım geçmiş olsun
akrep sana derken benim cadıda öksürük krizinde
burnu bile akmıyor ama gece balgam geldi kustu yavrum çıkarmayı bilmediğinden hala ara ara öhölüyor

geçmiş olsun Sudecik a.s. Selma Allah yardımcın olsun hafta sonu P.tesi tatili derken İnşallah salıya kadar atlatıra.s.

:

İşta o kadar çözüm bu kibrit suyu:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

qünaydın kocamanhihoyyyt
qüzel bır haftasonu dılerım:içelim:
pazartesı de seçım tatılıymış:kahve:
okula qıdenler ıçın
bn akşam yolcuyum arkadaşlarkaydirigubbakcemile4
memletıme oy kullanmaya gidecem
tamtamına 8 saat yolculuk ve 1gün bıle kalmayacağız kafamçokkarıştı
ama olsun değer yaklaşık 5 yıldır ben annemle kızkardeşımde 10 yıldır görmüyor
sonuçta toprağımız çekıyor
çok da güzel bı yerdır kışını pek bılmem ama yazın cennet gibicokacimcoook
kahvaltınızı orda yapın 10 dk sonra yıne acıkırsınız:oklava:
yarın yokuma.s.
dılerım az bı hasarla orayı atlatırımdelikafadulden:delphin:
burası neresı dersenız
malatyanın darende ılçesı:teytey:

iyi yolculuklar canım yolun açık olsun güle güle git güle güle gelŞeniza.s.

günaydın 8.takımın güzlleri, iyi hafta sonları diliyorum

Sanada iyi hafta sonları canım a.s. Edi karbonhidrat diyetinden memnun kaldınmıa.s.

günaydın kızlar :kahve:
oğluşum geldi ve hasta :1no2:ilk hastaneye götürdük ilaç için sonrada eve getirdik grip olmuş
burda üç gün kalacakya iyileştirmemiz lazım a.s
azracık güle gülegit şeker Şeniz
edişim sanada günaydın canım Şeniz

Lilly geçmiş olsun delikanlıya ama emin ellerde sen onu çabucak iyileştirirsin sevgi dolu bakışların bile ona ilaç olacaktır eminim:asigim:a.s.

biz kendimizi kandırıyoruz bence özlem fisfisfis
polyanaların işi çok zor
ya çok saf gözüküyoruz yada fikirsiz insanların gözünde a.s
bu son yaşadıklarım ın özeti buu a.s
içinden kötülükle cevap vermen gerekiyormu de yooo
ama bir sonu var bunun bilemiyorum ne fisfisfis
sanırım bazıları gibi seccadeden kafanı kaldırmıyacan önce hinlik düşünecen sonra allaha yalvarıp affet diyecen a.s
en azından vicdanını rahatlatacan a.s

Aaah Lilly ah bazen içimde fırtınalar kopuyor sonra kalp kırmak istemediğim için balon gibi sönüyorum bir keresinde patladım sonra 3 gün uykumu kaybettim acaba kalpleri kırıldımı acaba üzdümmü diye aslına bakacak olursan hak etmeye hak etmişlerdi hemde fazlasını :çok üzgünüm: ne yazıkki dünya bencil sadece kendini düşünen insanların dünyası ama yaradılış işte bazı şeyleri istesende bazı şeyler illada Allah korkusu her şeyin önüne geçiyor boş ver bizi fikirsizde sansalar aptalda sansalar bilen biliyor ne olduğumuzu ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir a.s.:1hug: Ama köküne kibrit suyu çok tuttum doğrusu demedim mi oğlun gelince çocukların yanındaysa boş ver gitsinyerimseniben

bizim burda yağmur dünden bu yana hiç kesilmedi..birde soğuk varki kışı hiç aratmıyor..
benim kızın öksürükleri yine başladı..
allerjik olduğunu söylüyor dr..çıkarıyor öksürürken balgam..okuldada çıkarmış yatağına..yıkanacak onlarda..sabah dr a götürdüm..ateş yok çok şükür sadece öksürük var..söktürücü şurup veriyorum oda çoğaltıyor sanırım öksürüğü

Geçmiş olsun Akrep Allah şifa versin ne oluyor bu cimcimelere böylea.s. bir sıcak çorba getirip geçmiş olsun deme fırsatım yok ama takımın tüm hastalarına a.s.a.s.a.s. sevgilerimle...

Arkadaşlar sabah baya bir dağıldım alt kattaki komşum rahatsızdı geçmiş olsuna gittik dr. bir sürü tahlil istemiş bizimki lösemi olduğundan şüphe ediyor, bir sürü kafa bozan laflar etti, öyle üzüldüm anlatamam Allah şifasını verir ınşallah çocuklarına bağışlar onu, cimcime bir kızı var 2. sınıfa giden anne babasını dinlemiş gece konuşurlarken sonra gitmiş abisine anlatmış annesinin durumunu, sabah kadıncağız dr. giderken çocukların 2 birden sarılmış ağlamışlar sakın ölme sen ölürsen bizde ölürüz demişler içim parça parça oldu gözlerim doldu doldu boşaldı ağlamakta istemedim yanında zaten moral sıfırın altında işte böyle arkadaşlar Allah sağlık afiyet versin herşey boş 3 günlük dünya...Çocuklarınıza ve kendinize aman iyi bakın her şeyin başı sağlık...

Adaşım burdamısın nasılsın ? Bende yeni bir beslenme rejimi düşünüyorum becerebilirsem çarşıya çıkıp hurma alacam öğle yemeği olarak 9-10 tane hurma 1 bardak süt akşam yemeklerini ya salata yada haşlanmış tavuk düşünüyorum ama baklım önce temiz hurma bulmam lazım :))

adaşım geldim ama malum ben pc açarım başına oturmam baya uzun süryor neazkki
kaçırmışım seni:(
salatanın içine haşlanmış tavuk ve yoğurt karıştırıyom kulağa kötü gelebilir ama ben severek yiğorum sirkede limonda ekledim bolca süper oldu
komşuna üzüldüm canım allah herkeze sağlıklı uzun ömürler versin çoluğu çocuğula inşallah
hüselcim sudemize geçmiş olsun öperim cicimcimeyi geniz akıntısı varsa öksürük yapar sinüzüiten olabiliyor çaktırmadan ilerliyor hastalık bir anda ateş sonra kızımdada aynı belirtiler vardı 10 günde zor düzeldi buhafta hiç okula gitmedi
lalubecim sanada kolay gelsin temizlik işin kaldı demek tadilet işlerin bitti demek kolay gelsin sana
allah herkeze eşlerinle ilgilenen kocalar nasip etsin inşallah

Back