ralcim menün güzel ama börek kaçamağa giriyo ve senin hakkın yotu canım
gulma girmemişsin listeye 2 hafta deneme süresi oluyor zaten.eğer düzenli paylaşım yaparım diyorsan,kurallara uyarım diyorsan takıma gelebilirsin ama önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine katılmak istediğini yaz bende seni çağırayım
gecmis olsun canim benim
ayyyyyyy ortim hosgeldin canim ben iyiym cok sükür sen nasilsin ???
takima gelsen sende verirsin canim benim bende + 90 dan koptum ya orda kaale alinmadigimi düsündügüm icin girmiyorum artik
cok sevindim beni burda bulmana canim benim
ortim sen burda takimdamiydin yoksa baska takimdami canim ??
ok cnm yazayım oraya
kız bu gun tel den bakıyordum kk ya aa birde ne göreyım batuhanım yazyorr hemmen bilgisayarı açyım ve senı buldum bende arkadas bulursan sıkı oluyor ama ben olamadım
+ 90 da devam ı cnm yine orayada girecegim spor yarşındayım
eeee kolay gelsin ozaman canim benim spor bu ara baya saldim ben ya bi ara ne güzel yapiyordum off offf
ama benim genelde bir iletisim problemim var ya ya bende sorun yada karsimdakilerde anlamadim
HOŞGELDİN tamanm ben çağırdım CANIM.takımın kaptanı benimyazdım yarışmaya girmek istiyorum diyee kım cagıracak benıı
ben senin iletişim problemin olduğunu düşünmüyorum reyhancım burda ne güzel iletişiyoruz
yazdım yarışmaya girmek istiyorum diyee kım cagıracak benıı
HOŞGELDİN tamanm ben çağırdım CANIM.takımın kaptanı benim
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.......
ayy birebir kapatanla konuşuyormuşumda haberım yokmuş yaa
teşekkür ederim aldıgınız için ben zaten genelde evdeyım ve her fırsatta bakıyorum kk ya bir sorun olursada yazarım
yeniden bir başlangıç
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
]
cok yasa emi demek sorun bende degil
canim ayseceylin cagracak ve sende artik aramiza katilacaksin syk syk burda ol canim benim bak gör hersey daha güzel olacak
ralcim menün güzel ama börek kaçamağa giriyo ve senin hakkın yotu canım
gulma girmemişsin listeye 2 hafta deneme süresi oluyor zaten.eğer düzenli paylaşım yaparım diyorsan,kurallara uyarım diyorsan takıma gelebilirsin ama önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine katılmak istediğini yaz bende seni çağırayım
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.......
ayy birebir kapatanla konuşuyormuşumda haberım yokmuş yaa
teşekkür ederim aldıgınız için ben zaten genelde evdeyım ve her fırsatta bakıyorum kk ya bir sorun olursada yazarım
yeniden bir başlangıç
cnm senın güzel kılo verişinden seziyorum bişeylerr
hosgeldin ozaman aramiza canim eminim sende cok faydasini göreceksin
hosgeldin ozaman aramiza canim eminim sende cok faydasini göreceksin
hoşbuldum cnmm
evet canım ekmek yememişsin gün içinde, yağsızsa bide ekmekten farkı kalmamış kaçamak sayılmaz o zaman tamamdır canımcanm misafirlikteydik..bende yarım yedim kendime yağsız yaptım sıfır yağ yani..ben öğle ve akşamda ekmek yemedim o mantıkla yedim,yinede kaçamaksa kaçamak
ortim aksam biraz azmi olmus ne ama yinede menünü begendim
tatlım öglen biraz fazla geldı o yüzden az yedimm yoksa afettmem yani
merhaba müstakbel ttakım arkadaşlarım
kaptancım ben az yazıyorum evet. şimdi öğleye dooru 11de evden çıkmam gerekio. akşam 7de eve donuyorum okuldan. bu arada 11e kadar yemek emek yapıyorum benim oğlana. evi topluyorum.. bi ton iş... bilgisayarı açınca oğlan peşime düşüyo anne bana kayu (caillou) aç diye. akşam da gelince yemek bulaşık derken 10dan sonra oğlana bilgisayardan dandini dandiniyi açınca ben de başlıyorum yazmaya. şu an ayağımda sallıyorum onu bir yandan
ama cumadan sonra okul sadece sabah olacağı için paylaşımım artacaktır. birkaç gün beni anlayışla karşılayabilir misiniz. yine de her fırsatta yazmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?