Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ok cnm yazayım oraya

ortim sen burda takimdamiydin yoksa baska takimdami canim ??

kız bu gun tel den bakıyordum kk ya aa birde ne göreyım batuhanım yazyorr hemmen bilgisayarı açyım ve senı buldum bende arkadas bulursan sıkı oluyor ama ben olamadım
+ 90 da devam ı cnm yine orayada girecegim spor yarşındayım

eeee kolay gelsin ozaman canim benim spor bu ara baya saldim ben ya bi ara ne güzel yapiyordum off offf
ama benim genelde bir iletisim problemim var ya ya bende sorun yada karsimdakilerde anlamadim

yazdım yarışmaya girmek istiyorum diyee kım cagıracak benıı
HOŞGELDİN tamanm ben çağırdım CANIM.takımın kaptanı benim
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

Son düzenleme:
ben senin iletişim problemin olduğunu düşünmüyorum reyhancım burda ne güzel iletişiyoruz

cok yasa emi demek sorun bende degil

yazdım yarışmaya girmek istiyorum diyee kım cagıracak benıı

canim ayseceylin cagracak ve sende artik aramiza katilacaksin syk syk burda ol canim benim bak gör hersey daha güzel olacak

cok yasa emi demek sorun bende degil

canim ayseceylin cagracak ve sende artik aramiza katilacaksin syk syk burda ol canim benim bak gör hersey daha güzel olacak

cnm senın güzel kılo verişinden seziyorum bişeylerr

canm misafirlikteydik..bende yarım yedim kendime yağsız yaptım sıfır yağ yani..ben öğle ve akşamda ekmek yemedim o mantıkla yedim,yinede kaçamaksa kaçamak

o zaman taze üye menüsünü paylaşsın sizlerle
sabah;
1 dılım kepek ekmek
salatalık domates
1 kk peynir
1/2 haşalanmış yumurta
1 şekersiz çay
öglen;
1porsiyon bulgur pilavı
salata yoğurt ve karpuz
1/2 dilim kepek ekmek

ara karpuz

akşam
1salatalık
1domaes
küçük bir kase yoğurt

gece 1bardak meyva suyu

70 tempolu yürüyüşüm var

merhaba müstakbel ttakım arkadaşlarım
kaptancım ben az yazıyorum evet. şimdi öğleye dooru 11de evden çıkmam gerekio. akşam 7de eve donuyorum okuldan. bu arada 11e kadar yemek emek yapıyorum benim oğlana. evi topluyorum.. bi ton iş... bilgisayarı açınca oğlan peşime düşüyo anne bana kayu (caillou) aç diye. akşam da gelince yemek bulaşık derken 10dan sonra oğlana bilgisayardan dandini dandiniyi açınca ben de başlıyorum yazmaya. şu an ayağımda sallıyorum onu bir yandan

ama cumadan sonra okul sadece sabah olacağı için paylaşımım artacaktır. birkaç gün beni anlayışla karşılayabilir misiniz. yine de her fırsatta yazmaya çalışacağım.

tamam canım cumadan sonra daha çok paylaşım bekliyoruz.

bu arada bugün tartıldım 1 kilo vermşim.

aslında bu kilo bana yetmez. ben hoop diye anında zayıflamak istiyorum ama yağlarım çok kalınlaşıp derime yapışmış. zor eriyo. iki gün cumaya kadar sıkı bir spor yapiğim dedim ama bugün okula giydiğim ayakkabılar ayağımı pörtletti ee yorgun geldim. sonra sa hürrem başladı benim spor yarına kaldı. yarın 2 saat yurusem 1 kilo daha verirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…