gulma menün güzel canım.1 tabak bulgurdan sonra akşamı hafif tutmanda iyi olmuş canım
evet ya bir tabak bulgurdan sonra iyi olmus gercekten sende azim görüyorum orti benimi kiskandin![]()
valla hayran kaldın ortamm yanii aynı kılodaydık bı aralarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulma menün güzel canım.1 tabak bulgurdan sonra akşamı hafif tutmanda iyi olmuş canım
evet ya bir tabak bulgurdan sonra iyi olmus gercekten sende azim görüyorum orti benimi kiskandin![]()
tamam canım cumadan sonra daha çok paylaşım bekliyoruz.
ben zaten eski takımımdayken gece gunduz yazardım. benim oğlan henuz bebeydi ve kayuyla tanışmamıştı. ama yazmayı paylaşmayı çok seviyorum ve dedim ya 23 kilo verdim takımla. ben anca boole zayıflarım yoksa koyveriom kendimi.![]()
bu arada bugün tartıldım 1 kilo vermşim.
aslında bu kilo bana yetmez. ben hoop diye anında zayıflamak istiyorum ama yağlarım çok kalınlaşıp derime yapışmış. zor eriyo. iki gün cumaya kadar sıkı bir spor yapiğim dedim ama bugün okula giydiğim ayakkabılar ayağımı pörtlettiee yorgun geldim. sonra sa hürrem başladı benim spor yarına kaldı. yarın 2 saat yurusem 1 kilo daha verirmiyim acaba
![]()
valla hayran kaldın ortamm yanii aynı kılodaydık bı aralarr
kızlar yarın benim netim kesilecek inş. cumaya bağlanır yeniden aslında aynı gün bile bağlanabilir yeni evim çok yakınında şimdi oturduğu yerin ama sanmıyorum çok uyuz bir adam var başında bir işten de anlamıyor deli ediyo bizi.ben yavaştan çıkayım artık yatayım dinleneyim yarın beni çok iş bekliyor yine.hepinizi öpüyorum netim geline görüşürüz hepinizi öpüyorum![]()
kızlar yarın benim netim kesilecek inş. cumaya bağlanır yeniden aslında aynı gün bile bağlanabilir yeni evim çok yakınında şimdi oturduğu yerin ama sanmıyorum çok uyuz bir adam var başında bir işten de anlamıyor deli ediyo bizi.ben yavaştan çıkayım artık yatayım dinleneyim yarın beni çok iş bekliyor yine.hepinizi öpüyorum netim geline görüşürüz hepinizi öpüyorum![]()
benim kzımda kayu ve pepe hastası evimizde kayulu herşey mevcut bebeğinden yastığınaama ben bilgisayardan açmadım hiç,açmamda tv de yetiyor zaten benimkide bırakmaz uyuyana kadar açık kalır herhalde
menünü görünce gidemedim canım.çoşmuşsun bugün kekler falan kaçamak hakkın bitti ona göre kek,hamur işi tatlı unut cumaya kadarbugün açıkçası saçma sapan beslendim. ve farkettim ki az su içtiğimde daha çok yoruluyorum
sabah daha doğrusu 11 gibi 2 -3 kez ekmeğimelemene banıp çıktım evden.
1 gibi 1 bardak makarnalı hazır çorba içtim yanında 2-3 parça minik kek yedim. tatlı-tuzlu karışımı aç karnına mükemmeldi
sonra 4 gibi karışık tost yedim
akşam 7de patatesli bezelye ile azcıcık bulgur pilavı yedim. haa bir parçadaoğlumdan kalan balık
yaa ben bugün karbonhidrat komasına girmişim resmen![]()
alinan kilo öyle hemencik verilmez canim bence zamana yay insallah hedef kilona cabucak ulasirsin sende azim var okadar kilo vermisin simdide verirsin eminim
canimsin cok sagol ortim
tamam canim kolay gelsin sana insallah cabucak baglanir netin cok boslama buralari![]()
herkeze iyi geceler benım bebişler uykuyu aldılar![]()
ay aynn ya. öö geldi bana artık. aynen bi de pepe var :))
ama bizim tvde çıkmıo kayu. haberturkun cd lerinibiriktiriozkızın kaç yaşında? benimki 2,5
menünü görünce gidemedim canım.çoşmuşsun bugün kekler falan kaçamak hakkın bitti ona göre kek,hamur işi tatlı unut cumaya kadar
eryhancım boşlar mıyım hiç inş. çabuk bağlanır takım zaten düşüşte bu hafta gelip ayarlamam lazım hadi bu sefer gidiyorum öptümmm
bu ayın 24 ünde 2 yaşına girecek canım.hadi kaçtı ben hoşçakalın öptüm sizi
bende yatiyorum artik hic uykum yok ama bakalim belkim geri gelirim
iyi geceler herkese
çok iyi elifcim ayrılış kg 63 tü sanırım.
bizmez bacim kapiyi cekene kadar sura pis kalmasin söyle olsun derken cikana kadar bizmez
cok sevindim canim adina![]()
teşkkür ederimevet ayrılış 63 tü. bi sevindiriğim sormayın.. umarm hepinizde iyisinizdir.. ayrıca yeni arkadaşlar görüyorum hepiniz hoşgelndz sefa getrdnz!