Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam canım cumadan sonra daha çok paylaşım bekliyoruz.

ben zaten eski takımımdayken gece gunduz yazardım. benim oğlan henuz bebeydi ve kayuyla tanışmamıştı. ama yazmayı paylaşmayı çok seviyorum ve dedim ya 23 kilo verdim takımla. ben anca boole zayıflarım yoksa koyveriom kendimi. :50:

kızlar yarın benim netim kesilecek inş. cumaya bağlanır yeniden aslında aynı gün bile bağlanabilir yeni evim çok yakınında şimdi oturduğu yerin ama sanmıyorum çok uyuz bir adam var başında bir işten de anlamıyor deli ediyo bizi.ben yavaştan çıkayım artık yatayım dinleneyim yarın beni çok iş bekliyor yine.hepinizi öpüyorum netim geline görüşürüz hepinizi öpüyorum:16:

ben zaten eski takımımdayken gece gunduz yazardım. benim oğlan henuz bebeydi ve kayuyla tanışmamıştı. ama yazmayı paylaşmayı çok seviyorum ve dedim ya 23 kilo verdim takımla. ben anca boole zayıflarım yoksa koyveriom kendimi. :50:

benim kzımda kayu ve pepe hastası evimizde kayulu herşey mevcut bebeğinden yastığına:1:ama ben bilgisayardan açmadım hiç,açmamda tv de yetiyor zaten benimkide bırakmaz uyuyana kadar açık kalır herhalde

bugün açıkçası saçma sapan beslendim. ve farkettim ki az su içtiğimde daha çok yoruluyorum

sabah daha doğrusu 11 gibi 2 -3 kez ekmeğimelemene banıp çıktım evden.

1 gibi 1 bardak makarnalı hazır çorba içtim yanında 2-3 parça minik kek yedim. tatlı-tuzlu karışımı aç karnına mükemmeldi :54:

sonra 4 gibi karışık tost yedim

akşam 7de patatesli bezelye ile azcıcık bulgur pilavı yedim. haa bir parçadaoğlumdan kalan balık :54:

yaa ben bugün karbonhidrat komasına girmişim resmen :53:

bu arada bugün tartıldım 1 kilo vermşim. :34:

aslında bu kilo bana yetmez. ben hoop diye anında zayıflamak istiyorum ama yağlarım çok kalınlaşıp derime yapışmış. zor eriyo. iki gün cumaya kadar sıkı bir spor yapiğim dedim ama bugün okula giydiğim ayakkabılar ayağımı pörtletti :52: ee yorgun geldim. sonra sa hürrem başladı benim spor yarına kaldı. yarın 2 saat yurusem 1 kilo daha verirmiyim acaba :31:

alinan kilo öyle hemencik verilmez canim bence zamana yay insallah hedef kilona cabucak ulasirsin sende azim var okadar kilo vermisin simdide verirsin eminim

valla hayran kaldın ortamm yanii aynı kılodaydık bı aralarr

canimsin cok sagol ortim:16:

kızlar yarın benim netim kesilecek inş. cumaya bağlanır yeniden aslında aynı gün bile bağlanabilir yeni evim çok yakınında şimdi oturduğu yerin ama sanmıyorum çok uyuz bir adam var başında bir işten de anlamıyor deli ediyo bizi.ben yavaştan çıkayım artık yatayım dinleneyim yarın beni çok iş bekliyor yine.hepinizi öpüyorum netim geline görüşürüz hepinizi öpüyorum:16:

tamam canim kolay gelsin sana insallah cabucak baglanir netin cok boslama buralari :16:

görüşürüz canım kolay gelsin

benim kzımda kayu ve pepe hastası evimizde kayulu herşey mevcut bebeğinden yastığına:1:ama ben bilgisayardan açmadım hiç,açmamda tv de yetiyor zaten benimkide bırakmaz uyuyana kadar açık kalır herhalde

ay aynn ya. öö geldi bana artık. aynen bi de pepe var :))

ama bizim tvde çıkmıo kayu. haberturkun cd lerinibiriktirioz :17: kızın kaç yaşında? benimki 2,5

bugün açıkçası saçma sapan beslendim. ve farkettim ki az su içtiğimde daha çok yoruluyorum

sabah daha doğrusu 11 gibi 2 -3 kez ekmeğimelemene banıp çıktım evden.

1 gibi 1 bardak makarnalı hazır çorba içtim yanında 2-3 parça minik kek yedim. tatlı-tuzlu karışımı aç karnına mükemmeldi :54:

sonra 4 gibi karışık tost yedim

akşam 7de patatesli bezelye ile azcıcık bulgur pilavı yedim. haa bir parçadaoğlumdan kalan balık :54:

yaa ben bugün karbonhidrat komasına girmişim resmen :53:
menünü görünce gidemedim canım.çoşmuşsun bugün kekler falan kaçamak hakkın bitti ona göre kek,hamur işi tatlı unut cumaya kadar

eryhancım boşlar mıyım hiç inş. çabuk bağlanır takım zaten düşüşte bu hafta gelip ayarlamam lazım hadi bu sefer gidiyorum öptümmm

alinan kilo öyle hemencik verilmez canim bence zamana yay insallah hedef kilona cabucak ulasirsin sende azim var okadar kilo vermisin simdide verirsin eminim

canimsin cok sagol ortim:16:

tamam canim kolay gelsin sana insallah cabucak baglanir netin cok boslama buralari :16:

ay bendeki bu kilo verme ve sonra geri alma azmikimseciklerde yoktur valla kardeş. bu arada tuşlara yanlışbasıyom sanırım. oda karanlık oğlan bacağımda, tuşları zor görüyorum :60:

menünü görünce gidemedim canım.çoşmuşsun bugün kekler falan kaçamak hakkın bitti ona göre kek,hamur işi tatlı unut cumaya kadar

eryhancım boşlar mıyım hiç inş. çabuk bağlanır takım zaten düşüşte bu hafta gelip ayarlamam lazım hadi bu sefer gidiyorum öptümmm

tamam kaptan. zaten canım hiç istemeyerek yedim. aslında kaçamak deği işkenceydi bana. açlıktan bayılmiim diye valla bak kötü niyetim yoktu. :77:

çok iyi elifcim ayrılış kg 63 tü sanırım.

bizmez bacim kapiyi cekene kadar sura pis kalmasin söyle olsun derken cikana kadar bizmez

cok sevindim canim adina :8:

teşkkür ederim:69: evet ayrılış 63 tü. bi sevindiriğim sormayın.. umarm hepinizde iyisinizdir.. ayrıca yeni arkadaşlar görüyorum hepiniz hoşgelndz sefa getrdnz!

bi an once cuma olsa da değiştirsem şu tickeri. gördükçe bu ben olamam diye ağlayasım geliyor.

geçen gün okuldaki çaycı aplam bana laf attı uzaktan salına salına geliyordum bana hürrem sultan dedi. ben de kim dedim.sen dedi...
güzel ve şişkosun demek istedi galiba.

Allahtan boyum uzun ve topuklu giyebiliyorum (hoş ayağımın kimyası, fizyolojisi bozuldu ya neyse...)

Back