Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaabugün ölee bi tartılaym dedm 62.1 çıktm bi mutlu oldm sizede söliim dedm
![]()
reyhncım öyle olacak inş.yarın eşyalrın hepsi gidene kadar işim bitmeyecek bu evde anladım az kaldı diyorum ama bitmiyor,içinden çıkana kadar da bitmeyecek
merhabaabugün ölee bi tartılaym dedm 62.1 çıktm bi mutlu oldm sizede söliim dedm
![]()
kimsecikler ugramiyor bugün yine![]()
reyhancım malesef böyle takım bu ara dağıldı.paylaşım azlığı bile diskalife sebebi.bir sürü kişi takıma girebilmek için başvururken takımdakilerin ilgisiz olması paylaşımda çok az bulunması hoş değil, takıma giriyorsak amaçta belli kurallarda
reyhancım yeni evime geçeyim netim oraya bağlansın kuralları uygulamaya başlayacağım herkesi seviyorum ama takım sorumluluğu başka. diskalifiye etmeye gönlüm razı gelmez ama listeden çıkaracağım az paylaşımda bulunanları haberiniz ola kızlar
reyhancım menün gayet güzel canım
selam kizlar bugün sabah bir ciktim evden gezdim gezdim geldim
hava yine cok güzel insallah böyle devam eder evde spor yapamiyorum bari disari cikkinca hareket oluyor benim icin
kızz kaçak ortakk nerelerdesin sen bakalımm ne kadar güzel kılo veermişsin sen öyleeneler yaptın anlat bakalımm
kabul ederseniz tekrar bu takıma gırmek ıstıyorumm bi ara ggelmiştimm sonra bazı sebeblerden giremedimm beni alınnn nolurrr![]()
ben hatırlayamadım listeye girmiş miydin canım
sayım gece başlayacaktır... bugün dişçiye gittim ölüyorum yorgunluktan![]()
kızz kaçak ortakk nerelerdesin sen bakalımm ne kadar güzel kılo veermişsin sen öyleeneler yaptın anlat bakalımm
kabul ederseniz tekrar bu takıma gırmek ıstıyorumm bi ara ggelmiştimm sonra bazı sebeblerden giremedimm beni alınnn nolurrr![]()