Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol Ayseceylin....benim adim derya ama bu topikte derya cok ,ben de kizimin adini kullanmayi isterim SENA . bu isimle hitap edebilirsiniz.
bugun menum ;
sabah 1 kase gevrek sutlu
2 dilim kepek ekmek
aralarda meyve ve sutlu kahve
oglen: 11adet zeytin (cok ozlemisim:))ve 1 dilim kepek ekmek,1 yemek kasigi kusburnu receli
ikindi:yagsiz salata
aksam:1 kase kurufasulye,iki parca yulaf(icine) ekmek yok.
Gecenlerde diyetle ilgili yazilar karistiriken karsima bir bayan cikti hem de iyi kilo vermis harbiden biri,yazisini yani basari oykusnu okurken bir cumle beni cok etkiledi,diyor ki:Butun arkadaslarim yerken ben yemedim,kendi kendime dedim ki ,bunca zamandir yedin de ne oldu????
Evet bugunlerde bu soruyu kendime soruyorum ;yedimde ne oldu?hatirasi kaldi ustumde..silicem ben hatiralarini yediklerimin,mubarek yazi dizisi olmus ustumde..))
mesut yar da zayıflarken çok farklı bi yöntem uygulamışş.diyorki yemem gereken besinlere sevdiğim kişilerin ismini koydum..yememem gereken besinlere de sevmediğim,onu yersem kilo alırsam memnun olacak düşmanlarımın ismini koydum diyor..
mesela yeşil çaya babaannem,light ekmeğe kızım vs..
bende beyaz ekmeğe esma adını koydum:90:
herkeze tünaydın moralim bozuldu sabah sabah tartıldım ve 55.5 çıktım yine ne güzel 54 lere inmiştim işin ucunu hiç bırakmıyacaksın anlaşılan bu kilolar hiç affetmiyor bakalım imşallah cumya kadar inerim azda olsa:26::26::26:
herkeze tünaydın moralim bozuldu sabah sabah tartıldım ve 55.5 çıktım yine ne güzel 54 lere inmiştim işin ucunu hiç bırakmıyacaksın anlaşılan bu kilolar hiç affetmiyor bakalım imşallah cumya kadar inerim azda olsa:26::26::26:
bugünkü mamalar
sabah
1 yumurta
1 zeytin 1 dilim ekemk
salatalık tomates
(evde peynir kalmamıştı. azcık vardı o da dolapta dura dura kokuşmuş)
öğlen
yarım tavuk dürüm (ekmeklerini yola yola ayırdım ööle yedim)
akşam
biraz omlet (kokmuş peynir ve salçalı), karpuz,1 dl ekmek
sonra
1 kase leblebi
azcık kavun karpuz again.
bende öyle ayarlamıştım kendimi ama evdeki hesap çarşıya uymadı((
sadece cips yesem yine iyi... her sabah poğaça yiyorum..öğlen pilav falan ühühüüh(((
sanırım 700 gr falan almışım ama bu hızla gidersem 65i görürüm yine..
haftasonu günümüz var malüm diyete hiç başlamak istemiyorum ama yinede abartmadan yicem çünkü sizi ÇOK ÖZLEDİM :)))
pazar günüde bnm arkadaşım taşınacak ona yardım edicem yani ilk iş haftam ve hiç evde dinlenemicem(
bu pazartesi yeni bir dönüm noktası olsun istiyorum:119:
..nolur beni yalnız bırakmayın..
Canım çok sık tartılıyorsun sanki :) Bedenine biraz zaman vermeyince böyle kısa dönemli vücut su oranı değişiklikleri nedeniyle demoralize olabilirsin. Sana söylüyorum ama çoğu zaman bunu ben de yapıyorum, kendime engel olamıyorumNe olursa olsun moral bozmak yok, sen iradeli olup pes etmezsen en sonunda tartı pes edecek :79:
Dünkü menümde yine cıss olan bir şey vardı, bu durumda ceza almam gerekiyor galiba :44:
Cısslara uymadığım için cezam nedir kaptanım?
Tartıya çıkmaktan uzunca bir süre bahsetmeyeceğim kesin, biraz zaman geçsin de belki 1-2 kilo fark eder :)
evet cezamı yerine getirdim:78::78::78:
ayyy süpermiş deeee benim öyle sevmediğim kimse yok kiiii
ayrıca esma kim kız :44::44::44:
valla unuttum şimdi ama nasıl olsa ben herhalukarda cezayı hakedecek birşeyler yerim galiba gerçekten pis boğazlıyım:78::78::78:ne yedinde böyle ceza çektiriyolar sana![]()
ben sevindiğim zaman üzülen,üzüldüğüm zaman sevinen,sinir bozucu biri kendileri..![]()
Merhaba 8. Takim!!!!
Oturdum pc nin basina uzun uzun okudum,tamam ben de baslamam gerek yeniden dedim. URUZ arkadasimizin bir davet alana kadar burada motive olursunuz daveti uzerine girdim,cok samimi paylasimlar ayrica cok iyi kilo veriyorsunuz tebrik ederim.
Ben de dogum sonrasi emzirme doneminde aldim hep kilolari....hamilelikte cok kilo almam.keske farkettigim zaman dur demeyi dusunseydim...simdi verecegim rakam daha az olurdu.160 boyunda 79.8 kilo yani duz hesap 80 nim iste.evlenmeden once 55 kilo daydim.Neyse ,keskelerle bitmeyecek nasilsa bu kilolarim.Azmettim basarmaya ins.Aralikta memlekete gidecegim,supriz yapmak istiyorum hem kendime hem de aileme.
sabahlari bir bardak maydanozlu su iciyorum bir haftadir (regl duzensizligi icin) ondan once ilik ve limonlu su iciyordum,istahimda azalma oldu.
Evde yurume bandi var cunku 3 yasinda ki oglumla disari cikmak zor oluyor.Bir takima girersem insallah sporu daha duzenli yapacagim.
Ve hepinize bol kilo vermeniz dilegiyle...
bende öyle ayarlamıştım kendimi ama evdeki hesap çarşıya uymadı((
sadece cips yesem yine iyi... her sabah poğaça yiyorum..öğlen pilav falan ühühüüh(((
sanırım 700 gr falan almışım ama bu hızla gidersem 65i görürüm yine..
haftasonu günümüz var malüm diyete hiç başlamak istemiyorum ama yinede abartmadan yicem çünkü sizi ÇOK ÖZLEDİM :)))
pazar günüde bnm arkadaşım taşınacak ona yardım edicem yani ilk iş haftam ve hiç evde dinlenemicem(
bu pazartesi yeni bir dönüm noktası olsun istiyorum:119:
..nolur beni yalnız bırakmayın..
mesut yar da zayıflarken çok farklı bi yöntem uygulamışş.diyorki yemem gereken besinlere sevdiğim kişilerin ismini koydum..yememem gereken besinlere de sevmediğim,onu yersem kilo alırsam memnun olacak düşmanlarımın ismini koydum diyor..
mesela yeşil çaya babaannem,light ekmeğe kızım vs..
bende beyaz ekmeğe esma adını koydum:90:
ben de öğle yemeğimi elmamı yiyorum.akşam üstüde menemen yaparım.başka alternatifim yok gibi ne var ne yok gönderdim zaten ceylinde çok seviyo menemeni birlikte yeriz akşamüstü.herşey bitti nerdeyse,banyoyu topladım yıkadım bıraktım.biraz dinleneyim evi süpüreceğim her taraf battı gıcığıma gidiyo