Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok iyi elifcim ayrılış kg 63 tü sanırım.

bizmez bacim kapiyi cekene kadar sura pis kalmasin söyle olsun derken cikana kadar bizmez

cok sevindim canim adina :8:

bi an once cuma olsa da değiştirsem şu tickeri. gördükçe bu ben olamam diye ağlayasım geliyor.

geçen gün okuldaki çaycı aplam bana laf attı uzaktan salına salına geliyordum bana hürrem sultan dedi. ben de kim dedim.sen dedi...
güzel ve şişkosun demek istedi galiba.

Allahtan boyum uzun ve topuklu giyebiliyorum (hoş ayağımın kimyası, fizyolojisi bozuldu ya neyse...)

:D bizim takımdakilern maşallahı var zaten... emnm sende çok güzlsndir.. bende 70 le başladım.. bakalm 58 i görecekmiyim:8: umarım hedeflerimize en kısa zamanda ineriz..

yav ben bugn cips artı kola..... öle bişiler oldu... işte.. ıı falan filan....:78::78: (itirf ediym dedm bi an..)

hosgeldin senacim insallah syk syk aramizda bulunursun ve paylasimda bulunursun bazi arkadaslar gibi ceee deyip gitmezsin canim
hosgeldin tekrardan:71:

biz seni yanliz birakirmiyiz canim benim sen takil bize hayatini yasa :9:
biraz daha syk gelebilsen önceki gibi dahada motive olursun ama iste calisirken iki kati zor oluyor hersey
allah kolaylik versin:16:

kiz beyaz ekmege o ismi verdiyse gercekten cok gicik oluyorsun demektir :51:

sagolasin batuhann tesekkurler
insallah diyelim basaralim.meun olacagim ben,yoruldum gercekten kac zamndir ugrasiyorum,ama karar kadar iradede onemli,bakalim.benimde bir prens ve prensesim var.okula gonderdim biraz once kizimi.gectim hemen pc nin basina.

Son düzenleme:
Kaptan araniza katildim mi diye soramiyorum cunku yok dersen uzulecegim.Cuma yarisma linkinde mesajimda kosede yalniz ,kimsesiz, boynu bukukleri oynuyor.Benim hic linkim olmadi ki:))))biz hep linksiz buyuduk....

Saka bir yana (hepsi degil ama dogruluk payi var):))kaptan gruba alinacagim mi?hazir cocuklarda okullu oldu iyi mesaj atarim ben,ben varya ben superimmm:emir_bebek:
sizin cevap:Madem bu kadar iyisin niye bu kadar kilo aldin?
benim cevap:o kadarcik kusur peri padisanin kizinda da olur...

Kaptan acil cevap bekliyorum!! Bu arada ben yurtdisindan katiliyorum,yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:))sizinle saatlerimiz uyusmaya bilir ama gonuller bir olsun.birinin linke bekci olasi lazim lazim:))degil mi kaptan???

ay bendeki bu kilo verme ve sonra geri alma azmikimseciklerde yoktur valla kardeş. bu arada tuşlara yanlışbasıyom sanırım. oda karanlık oğlan bacağımda, tuşları zor görüyorum :60:

esther ben de bir ara 75 e dustum ama o zaman dusuk yapmistim istah falan kalmamisti sonra da malum.Hersey kafada bitiyor derler ya inan cok dogrumus.Simdi kendime yeni ugraslar buluyorum kafami dagitmak icin,ayrica sunu da kesfettim ki;ben evdeyken canim yemek istiyor.Tamam da disarda da ne kaadar vakit gecirecegim ,coluk -cocuk......en iyisi eve abur-cubur almamakmis.Buzdolabinda bir sey yok salata peynir falan filan.hele cocukta olmasa pirinc makarnada almam ya iste olmuyor.En iyisi corba yapiyorum su aralar hem vitamin hem besleyici...

size diliyorum ama ben pek neşeli değilim..çünkü açımmm..:52:

bu ay en az 2 gün oruç tutmak çok sevapmış..eşimle birlikte bugün ve yarın oruçluyuz...:56:şimdiden iftarı düşünüyorum..kilo almamak için ne yesem:39:

Evet Tal ,ben de tutmayi dusunuyorum ama su siralar basim da sebebini bilemedigim bir agri var,gecer ins .pazartesi tutacagim ins.

bu ay en az 2 gün oruç tutmak çok sevapmış..eşimle birlikte bugün ve yarın oruçluyuz...:56:şimdiden iftarı düşünüyorum..kilo almamak için ne yesem:39:
bende bugun tutmayı düşünüyordum ama bir uyandım ezan okunuyor yanı sahura kalkamadım inş. yarın tutmaı düşünüyorm nasıp olursa eger

SABAH; dort -bes adet zeytin
1 dilim kepek ekmek
bir kucuk kare peynir
yarim cay kasigi recel
cay
OGLEN: 1 Kupa corba ve iki adet yulaf ezmesi
IKINDI:yulaf biskuvi 7-8 adet
AKSAM:1,5 kase corba ve iki yulaf

Bu kadar yulafi bizim oranin inekleri bile yemez:)))icim disim yulaf oldu ama cok tok tutuyor....

1 dilim kepek ekmek
bir kucuk kare peynir
yarim cay kasigi recel
cay

Bu kadar yulafi bizim oranin inekleri bile yemez:)))icim disim yulaf oldu ama cok tok tutuyor....

hiç vitamin yok,protein,kalsiyum,et,süt,yoğurt,sebze,meyve yok..bunlar çok önemli canım listeni gözden geçir bence..:28:

Kaptan araniza katildim mi diye soramiyorum cunku yok dersen uzulecegim.Cuma yarisma linkinde mesajimda kosede yalniz ,kimsesiz, boynu bukukleri oynuyor.Benim hic linkim olmadi ki:))))biz hep linksiz buyuduk....

Saka bir yana (hepsi degil ama dogruluk payi var):))kaptan gruba alinacagim mi?hazir cocuklarda okullu oldu iyi mesaj atarim ben,ben varya ben superimmm:emir_bebek:
sizin cevap:Madem bu kadar iyisin niye bu kadar kilo aldin?
benim cevap:o kadarcik kusur peri padisanin kizinda da olur...

Kaptan acil cevap bekliyorum!! Bu arada ben yurtdisindan katiliyorum,yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:))sizinle saatlerimiz uyusmaya bilir ama gonuller bir olsun.birinin linke bekci olasi lazim lazim:))degil mi kaptan???
tamam canım, gulmaya yazdığım kuralları dikkatlice oku bir kaç sayfa ileride olacak, senin içinde geçerli şuanda ikinizde deneme süresindesiniz kurallara uyarsanız listeye alacağım.

bugünde taşınamıyorum, eşime görev çıktı askerlik işte hiç bir işin planlı gitmiyor malesef.annecim yolda 1saate kadar gelmiş olur inş.gece 10.30 bindi hala yolda çok uzak burası çok..uyuyamamışta hiç bugün dinlenir bari onun için iyi oldu bugün taşınmamamız neyse hayırlısı olsun artık yine takım boş.taze kanlar hadi boş bırakmayın burayı bol bol paylaşımda bulunun alacağım sizi listeye paylaşımda bulunmayanlarıda listeden çıkaracağım.

handeryacım kaç gündür girmiyorsun mazrette bildirmedin inş. önemli bişey yoktur ama böyle devam edrsen listeden çıkarmak zorunda kalacağım.şeymacım seni de eskisi gibi göremiyorum.takımımın güzel kızları dikkkat edin yeriniz elinizden gitmesin:52:

allah kabul etsin canim

1 dilim kepek ekmek
bir kucuk kare peynir
yarim cay kasigi recel
cay

bencede biraz az yiyorsun canim 1200 kalori civari en az al bi süre sonra kilo vermen durmasin tatlim
ayrica bu yulaf ne yaaa :37:

Back