Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi elifcim ayrılış kg 63 tü sanırım.
bizmez bacim kapiyi cekene kadar sura pis kalmasin söyle olsun derken cikana kadar bizmez
cok sevindim canim adina![]()
bi an once cuma olsa da değiştirsem şu tickeri. gördükçe bu ben olamam diye ağlayasım geliyor.
geçen gün okuldaki çaycı aplam bana laf attı uzaktan salına salına geliyordum bana hürrem sultan dedi. ben de kim dedim.sen dedi...
güzel ve şişkosun demek istedi galiba.
Allahtan boyum uzun ve topuklu giyebiliyorum (hoş ayağımın kimyası, fizyolojisi bozuldu ya neyse...)
hosgeldin senacim insallah syk syk aramizda bulunursun ve paylasimda bulunursun bazi arkadaslar gibi ceee deyip gitmezsin canim
hosgeldin tekrardan
biz seni yanliz birakirmiyiz canim benim sen takil bize hayatini yasa
biraz daha syk gelebilsen önceki gibi dahada motive olursun ama iste calisirken iki kati zor oluyor hersey
allah kolaylik versin
kiz beyaz ekmege o ismi verdiyse gercekten cok gicik oluyorsun demektir
sagolasin batuhann tesekkurler
insallah diyelim basaralim.meun olacagim ben,yoruldum gercekten kac zamndir ugrasiyorum,ama karar kadar iradede onemli,bakalim.benimde bir prens ve prensesim var.okula gonderdim biraz once kizimi.gectim hemen pc nin basina.
ay bendeki bu kilo verme ve sonra geri alma azmikimseciklerde yoktur valla kardeş. bu arada tuşlara yanlışbasıyom sanırım. oda karanlık oğlan bacağımda, tuşları zor görüyorum![]()
size diliyorum ama ben pek neşeli değilim..çünkü açımmm..
bu ay en az 2 gün oruç tutmak çok sevapmış..eşimle birlikte bugün ve yarın oruçluyuz...şimdiden iftarı düşünüyorum..kilo almamak için ne yesem
![]()
bende bugun tutmayı düşünüyordum ama bir uyandım ezan okunuyor yanı sahura kalkamadım inş. yarın tutmaı düşünüyorm nasıp olursa egersize diliyorum ama ben pek neşeli değilim..çünkü açımmm..
bu ay en az 2 gün oruç tutmak çok sevapmış..eşimle birlikte bugün ve yarın oruçluyuz...şimdiden iftarı düşünüyorum..kilo almamak için ne yesem
![]()
SABAH; dort -bes adet zeytin
1 dilim kepek ekmek
bir kucuk kare peynir
yarim cay kasigi recel
cay
OGLEN: 1 Kupa corba ve iki adet yulaf ezmesi
IKINDI:yulaf biskuvi 7-8 adet
AKSAM:1,5 kase corba ve iki yulaf
Bu kadar yulafi bizim oranin inekleri bile yemez:)))icim disim yulaf oldu ama cok tok tutuyor....
Evet Tal ,ben de tutmayi dusunuyorum ama su siralar basim da sebebini bilemedigim bir agri var,gecer ins .pazartesi tutacagim ins.
tamam canım, gulmaya yazdığım kuralları dikkatlice oku bir kaç sayfa ileride olacak, senin içinde geçerli şuanda ikinizde deneme süresindesiniz kurallara uyarsanız listeye alacağım.Kaptan araniza katildim mi diye soramiyorum cunku yok dersen uzulecegim.Cuma yarisma linkinde mesajimda kosede yalniz ,kimsesiz, boynu bukukleri oynuyor.Benim hic linkim olmadi ki:))))biz hep linksiz buyuduk....
Saka bir yana (hepsi degil ama dogruluk payi var):))kaptan gruba alinacagim mi?hazir cocuklarda okullu oldu iyi mesaj atarim ben,ben varya ben superimmm
sizin cevap:Madem bu kadar iyisin niye bu kadar kilo aldin?
benim cevapkadarcik kusur peri padisanin kizinda da olur...
Kaptan acil cevap bekliyorum!! Bu arada ben yurtdisindan katiliyorum,yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:))sizinle saatlerimiz uyusmaya bilir ama gonuller bir olsun.birinin linke bekci olasi lazim lazim:))degil mi kaptan???
size diliyorum ama ben pek neşeli değilim..çünkü açımmm..
![]()
SABAH; dort -bes adet zeytin
1 dilim kepek ekmek
bir kucuk kare peynir
yarim cay kasigi recel
cay
OGLEN: 1 Kupa corba ve iki adet yulaf ezmesi
IKINDI:yulaf biskuvi 7-8 adet
AKSAM:1,5 kase corba ve iki yulaf
Bu kadar yulafi bizim oranin inekleri bile yemez:)))icim disim yulaf oldu ama cok tok tutuyor....