Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

reyhncım öyle olacak inş.yarın eşyalrın hepsi gidene kadar işim bitmeyecek bu evde anladım az kaldı diyorum ama bitmiyor,içinden çıkana kadar da bitmeyecek

bizmez bacim kapiyi cekene kadar sura pis kalmasin söyle olsun derken cikana kadar bizmez

merhabaa bugün ölee bi tartılaym dedm 62.1 çıktm bi mutlu oldm sizede söliim dedm

cok sevindim canim adina

kimsecikler ugramiyor bugün yine

reyhancım malesef böyle takım bu ara dağıldı.paylaşım azlığı bile diskalife sebebi.bir sürü kişi takıma girebilmek için başvururken takımdakilerin ilgisiz olması paylaşımda çok az bulunması hoş değil, takıma giriyorsak amaçta belli kurallarda

evet canim haklisin bencede buna bor cözüm bulmak lazim yoksa takim yine eski halini alacak

menümü hemen paylasim

sabah

1 tost kepek ekmegi ile
1 bardak sekersiz cay
domates
salatalik
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

1 kase yesil salata
1 kase yogurt
3 kasik et sote

ara

3 erik
1 dilim karpuz

aksam

bol salata
2 kasik pilav
3 kasik mantar sote

spor 2 saat disarda gezinti
2 litre su

reyhancım yeni evime geçeyim netim oraya bağlansın kuralları uygulamaya başlayacağım herkesi seviyorum ama takım sorumluluğu başka. diskalifiye etmeye gönlüm razı gelmez ama listeden çıkaracağım az paylaşımda bulunanları haberiniz ola kızlar

reyhancım menün gayet güzel canım

TESEKKÜR ederim canim

selam kizlar bugün sabah bir ciktim evden gezdim gezdim geldim
hava yine cok güzel insallah böyle devam eder evde spor yapamiyorum bari disari cikkinca hareket oluyor benim icin

kızz kaçak ortakk nerelerdesin sen bakalımm ne kadar güzel kılo veermişsin sen öylee neler yaptın anlat bakalımm

kabul ederseniz tekrar bu takıma gırmek ıstıyorumm bi ara ggelmiştimm sonra bazı sebeblerden giremedimm beni alınnn nolurrr

bugünde hafif hissediyorumm..mutluyum..

sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 domates
az peynir

ara
10 tane (küçük)kiraz

öğle
1 kase special k

ara
5 küçük çilek
5 tane kiraz
1 fincan az şekerli türk kahvesi

akşam
yarım D börek,salata,ayran
:81:

ralcim menün güzel ama börek kaçamağa giriyo ve senin hakkın yotu canım

gulma girmemişsin listeye 2 hafta deneme süresi oluyor zaten.eğer düzenli paylaşım yaparım diyorsan,kurallara uyarım diyorsan takıma gelebilirsin ama önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine katılmak istediğini yaz bende seni çağırayım

sayım gece başlayacaktır... bugün dişçiye gittim ölüyorum yorgunluktan

gecmis olsun canim benim

ayyyyyyy ortim hosgeldin canim ben iyiym cok sükür sen nasilsin ???
takima gelsen sende verirsin canim benim bende + 90 dan koptum ya orda kaale alinmadigimi düsündügüm icin girmiyorum artik
cok sevindim beni burda bulmana canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…