Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldim ölmüş ve bitmiş halde daha yeni oturuyorum kızımda uyumadı daha uyusun daha yağacaklarım bitmedi.eşyaların çoğu gitti az önce kalanlarda perşembe gidecek.
benim menüm
sabah
3 dilim kızarmış ek.
ligtpeynir
zeytin ezmesi
domates salatalık
öğlen
1 elma yiyebildim ancak
akşam
4 ızgara köfte yogurt,salata

gülşencim bu hafta kg nu girelim listeye yine gelecek hafta ayrıldı yazarız.uruzcum sana söylüyorum aslında.çok teşekkürler bildirim günü takımla ilgileneceğin canım.
yasemincim listeden çıkmana gerek yok canım,kolay gelsin pztesi görüşürüz işteyken sen..

sıska uğramıyor kaç gündür listeye girme sansı çok azaldı artık.

Canım çalışırken belli bir düzen oturtmak da diyet ve spor yapmak da çok zor oluyor. Sabahtan akşama kadar her şey yolunda gidiyor, sonra hem yorgunluğu atmak hem de stresten kurtulmak için yemeğe sarılıyorsun. Zaten o yorgunlukta spor yapacak hal de olmuyor insanda :50: İşi en başından itibaren sıkı tut canım, akşam canın abur cubur istediğinde meyve tabağıyla geçiştir, sakız çiğne, bol bol su iç ve erkenden yat. Gün içinde de yediklerini öyle ayarla ki akşam can sıkıntını gidermek için yapacağın atıştırmalar için hakkın olsun.

evet kesinlikle çok haklısın şu an bir paket cips yedim ve artık yarın yenilenme zamanı..bu hafta pilates bandı ve küçük top alıcam inşallah sabahları erken kalkarsam spor yapıcam çünkü akşamları hiç halim kalmıyor.... çok istekliyim çoook.zaten 1 ay falan çalışıp çıkmayı düşünüyorum ramazanda çalışmak zor olur :9:

neden kimse yok ya :((

ben varım :)))))

bu arada listeden çıkmak istiyorum..eski kiloma düşersem yine gelirim :((

evet kesinlikle çok haklısın şu an bir paket cips yedim ve artık yarın yenilenme zamanı..bu hafta pilates bandı ve küçük top alıcam inşallah sabahları erken kalkarsam spor yapıcam çünkü akşamları hiç halim kalmıyor.... çok istekliyim çoook.zaten 1 ay falan çalışıp çıkmayı düşünüyorum ramazanda çalışmak zor olur :9:

ben varım :)))))

bu arada listeden çıkmak istiyorum..eski kiloma düşersem yine gelirim :((

dileim 1 pk cips yedin demek hadi bu son olsun bakalım.kaç kg su anda tatlım.ben sen tatile gidince listeden çıkarmıştım bu cuma girersin diye düşünüyordum

ben geldim ölmüş ve bitmiş halde daha yeni oturuyorum kızımda uyumadı daha uyusun daha yağacaklarım bitmedi.eşyaların çoğu gitti az önce kalanlarda perşembe gidecek.
benim menüm
sabah
3 dilim kızarmış ek.
ligtpeynir
zeytin ezmesi
domates salatalık
öğlen
1 elma yiyebildim ancak
akşam
4 ızgara köfte yogurt,salata

gülşencim bu hafta kg nu girelim listeye yine gelecek hafta ayrıldı yazarız.uruzcum sana söylüyorum aslında.çok teşekkürler bildirim günü takımla ilgileneceğin canım.
yasemincim listeden çıkmana gerek yok canım,kolay gelsin pztesi görüşürüz işteyken sen..

sıska uğramıyor kaç gündür listeye girme sansı çok azaldı artık.

Kolay gelsin Ayşecim, bu taşınma nedeniyle epey koşturuyorsun, bu hareketliliği de spor olarak kabul edelim bence :9: Allah yardımcın olsun canım :16:

Yemek listeni her zamanki gibi çok beğendim ama düşündüm de ben bu kadar yemekle doyamazdım herhalde :)

Kaptanım söylediklerini not ettim, bu hafta Gülşencim in kilosunu giricez, sen haftaya listeden çıktığını belirteceksin :61:

Kolay gelsin Ayşecim, bu taşınma nedeniyle epey koşturuyorsun, bu hareketliliği de spor olarak kabul edelim bence :9: Allah yardımcın olsun canım :16:

Yemek listeni her zamanki gibi çok beğendim ama düşündüm de ben bu kadar yemekle doyamazdım herhalde :)

Kaptanım söylediklerini not ettim, bu hafta Gülşencim in kilosunu giricez, sen haftaya listeden çıktığını belirteceksin :61:

evet hemde ne spor uruzum kaç kakori harcadım allah bilir ama bittim artık yarın devam ederim.uruzum bilmiyorum montiden dolayı mı midem mi küçüldü doyuyorum tıka basa hemde.bende sasıyorum kendime.salata alışkanlığım pey yoktu salata çok çabuk doyuruyor beni tokta tutuyor.dene diyorum sana montiyi denemiyorsun cicim.

tekrar teşekkür ederim uruzcum liste için hızır gibi yetişiyorsun :16:

slm kizlar..
cok yorgunum yogunum..ev tasimiyorm dagitiyorumm...esimin sinavi var üstelik sifayida kapmis..tek basima 2 cocukla elimden geleni yapiyom..3 valizle gidecem nasil olacaksa..

reyhancim seni merak etmistim hastaydin ya ben hala orda kaldim atlattin sanirim cok sevindim su bakteri salginindan olma ihtimalinden korktum

gülsencin kardesinle güzel vakit gecirirsin insallah..dönüste de istedigin kiloda olursun

seymacim nasilsin..cipslerin senmi götürüyon yoksa
gerbera derya aman diyim böbreklerine dikkat et..troid hormonlarini bende merak ettim

handerya deryacim is ne oldu varmi bi gelisme arada okuyamadim kacirmadim dimi?

aysecim ayni dertten muzdaribiz kolay gelsin canim..bende cuma sabahi yolcuyum en erken ptesi is yerinden yazarim..daha eve net baglatacam hemen netim olmaz benide izinli yazin isterseniz artik nasil uygunsa ama trden düzenli bir dietle aranizda olacam insallah

estercim hosgeldin senin benim reyhanin kilolari yakin bakalim kim ne kadar verecek.reyhan azimli masallah..isallah sende öylesindri..

dilekcim sende sönmüssün sanirim ise dönüs sendrom yasiyorsun bakalim ben ne yapacam,hemsirem benim süt iznini belirlemis bile aman dr hanim 3 saat kullanmayin hastalar kacar diyo..sabah 9 aksam 4 ögleden 12-1:30 yapariz diyo.bende süt pompasi siparis ettim umarim kullanabilriim,Allahim minik kuzumu sütüsüz birakmasin annemle babam benden evvel evime gecip temizletecekler insallah isler biter..

yasemin sanirim seninle görüsemiyecegiz evden cikamiyorum..

benden bu kadar kuzlarim uyuyor bende birazdaha toparlayim

merhaba canım sağol. ben de çok gaza geldim göbeğim biraz küçüldü. azcık spor yapabileydim çok verirdim ya bakalım çok merak ediyorum kaç çıkacağını

bugünkü mamalar
sabah
1 yumurta
1 zeytin 1 dilim ekemk
salatalık tomates
(evde peynir kalmamıştı. azcık vardı o da dolapta dura dura kokuşmuş :77: )

öğlen
yarım tavuk dürüm (ekmeklerini yola yola ayırdım ööle yedim)

akşam
biraz omlet (kokmuş peynir ve salçalı), karpuz,1 dl ekmek

sonra
1 kase leblebi

azcık kavun karpuz again.

Merhaba 8. Takim!!!!
Oturdum pc nin basina uzun uzun okudum,tamam ben de baslamam gerek yeniden dedim. URUZ arkadasimizin bir davet alana kadar burada motive olursunuz daveti uzerine girdim,cok samimi paylasimlar ayrica cok iyi kilo veriyorsunuz tebrik ederim.
Ben de dogum sonrasi emzirme doneminde aldim hep kilolari....hamilelikte cok kilo almam.keske farkettigim zaman dur demeyi dusunseydim...simdi verecegim rakam daha az olurdu.160 boyunda 79.8 kilo yani duz hesap 80 nim iste.evlenmeden once 55 kilo daydim.Neyse ,keskelerle bitmeyecek nasilsa bu kilolarim.Azmettim basarmaya ins.Aralikta memlekete gidecegim,supriz yapmak istiyorum hem kendime hem de aileme.

sabahlari bir bardak maydanozlu su iciyorum bir haftadir (regl duzensizligi icin) ondan once ilik ve limonlu su iciyordum,istahimda azalma oldu.
Evde yurume bandi var cunku 3 yasinda ki oglumla disari cikmak zor oluyor.Bir takima girersem insallah sporu daha duzenli yapacagim.
Ve hepinize bol kilo vermeniz dilegiyle...

dileim 1 pk cips yedin demek hadi bu son olsun bakalım.kaç kg su anda tatlım.ben sen tatile gidince listeden çıkarmıştım bu cuma girersin diye düşünüyordum

bende öyle ayarlamıştım kendimi ama evdeki hesap çarşıya uymadı :(((
sadece cips yesem yine iyi... her sabah poğaça yiyorum..öğlen pilav falan ühühüüh :((((
sanırım 700 gr falan almışım ama bu hızla gidersem 65i görürüm yine..
haftasonu günümüz var malüm diyete hiç başlamak istemiyorum ama yinede abartmadan yicem çünkü sizi ÇOK ÖZLEDİM :)))
pazar günüde bnm arkadaşım taşınacak ona yardım edicem yani ilk iş haftam ve hiç evde dinlenemicem :((
bu pazartesi yeni bir dönüm noktası olsun istiyorum:119:
..nolur beni yalnız bırakmayın..

bende öyle ayarlamıştım kendimi ama evdeki hesap çarşıya uymadı :(((
sadece cips yesem yine iyi... her sabah poğaça yiyorum..öğlen pilav falan ühühüüh :((((
sanırım 700 gr falan almışım ama bu hızla gidersem 65i görürüm yine..
haftasonu günümüz var malüm diyete hiç başlamak istemiyorum ama yinede abartmadan yicem çünkü sizi ÇOK ÖZLEDİM :)))
pazar günüde bnm arkadaşım taşınacak ona yardım edicem yani ilk iş haftam ve hiç evde dinlenemicem :((
bu pazartesi yeni bir dönüm noktası olsun istiyorum:119:
..nolur beni yalnız bırakmayın..

canım benim dışarıda olunca zor kendini ayarlamak ama pilav yeme tatlım doyana kadar yemekten ye.poğaca da yeme onun yerine peynirli tost ye.tatlım bak kaç kg verdin sen yapamayacak biri değilsin hem 700 gr için moralini bozma tatilden geldin buna rağmen çok çok iyi bence biz hep yanındayız tatlım

ben geceleri takılıyorum buraya genelde. aslında paylaşımım fena sayılmaz kaptan :27:

kafana yatmazsam alma beni takıma :43:

gündüzleride sohbet ortamına katılırsan iyi olur canım böyle sadece menü yazıp çıkmış oluyorsun daha tam iletişim kuramadık

bugünkü mamalar
sabah
1 yumurta
1 zeytin 1 dilim ekemk
salatalık tomates
(evde peynir kalmamıştı. azcık vardı o da dolapta dura dura kokuşmuş :77: )

öğlen
yarım tavuk dürüm (ekmeklerini yola yola ayırdım ööle yedim)

akşam
biraz omlet (kokmuş peynir ve salçalı), karpuz,1 dl ekmek

sonra
1 kase leblebi

azcık kavun karpuz again.

menün güzel canım biraz karpuz fazla

Merhaba 8. Takim!!!!
Oturdum pc nin basina uzun uzun okudum,tamam ben de baslamam gerek yeniden dedim. URUZ arkadasimizin bir davet alana kadar burada motive olursunuz daveti uzerine girdim,cok samimi paylasimlar ayrica cok iyi kilo veriyorsunuz tebrik ederim.
Ben de dogum sonrasi emzirme doneminde aldim hep kilolari....hamilelikte cok kilo almam.keske farkettigim zaman dur demeyi dusunseydim...simdi verecegim rakam daha az olurdu.160 boyunda 79.8 kilo yani duz hesap 80 nim iste.evlenmeden once 55 kilo daydim.Neyse ,keskelerle bitmeyecek nasilsa bu kilolarim.Azmettim basarmaya ins.Aralikta memlekete gidecegim,supriz yapmak istiyorum hem kendime hem de aileme.

sabahlari bir bardak maydanozlu su iciyorum bir haftadir (regl duzensizligi icin) ondan once ilik ve limonlu su iciyordum,istahimda azalma oldu.
Evde yurume bandi var cunku 3 yasinda ki oglumla disari cikmak zor oluyor.Bir takima girersem insallah sporu daha duzenli yapacagim.

tbiki canım hoşgeldin inş. istediğin kg ya ulaşırsın paylaşımlarını bekliyoruz canım

Merhaba 8. Takim!!!!

hoş geldin fderya hepimiz aynı amaçla buradayız..birlikten kuvvet doğuyor yeterki sen gerçekten zayıflamak iste..bende 89.6 yı gördüm şimdi hedefim 65..hepimize kolay gelsin..:13:

Sagol Ayseceylin....benim adim derya ama bu topikte derya cok ,ben de kizimin adini kullanmayi isterim SENA . bu isimle hitap edebilirsiniz.

bugun menum ;
sabah 1 kase gevrek sutlu
2 dilim kepek ekmek
aralarda meyve ve sutlu kahve
oglen: 11adet zeytin (cok ozlemisim:))ve 1 dilim kepek ekmek,1 yemek kasigi kusburnu receli
ikindi:yagsiz salata
aksam:1 kase kurufasulye,iki parca yulaf(icine) ekmek yok.

Gecenlerde diyetle ilgili yazilar karistiriken karsima bir bayan cikti hem de iyi kilo vermis harbiden biri,yazisini yani basari oykusnu okurken bir cumle beni cok etkiledi,diyor ki:Butun arkadaslarim yerken ben yemedim,kendi kendime dedim ki ,bunca zamandir yedin de ne oldu????
Evet bugunlerde bu soruyu kendime soruyorum ;yedimde ne oldu?hatirasi kaldi ustumde..silicem ben hatiralarini yediklerimin,mubarek yazi dizisi olmus ustumde..))

Back