Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yediklerim
sabah:
2 bardak çay
kırmızı biber
birkaç lokma melemen, sucuklu yumurta ve 1,2 tane kızarmış patates
çayı şekersiz içemiyorum. azalttım ama
öğlen
1 kase çorba
sabahtan kalan melemen
akşam
yoğurt
tavuk ızgara
1 tane çin böreği
salata
azcık patates püresi
2 bardak light cola
akşam daha çok yedim cunku yemeğe davetliydik :26:
spor: 1 saat hızlı tempo yurudum
yediklerin çok lezzetli ama diyet menüsü değil ve biz börek,kızarmış patates vs kaçamaktan sayıyoruz canım yarın böyle olmaz umarım
ben geldim cuma günü süper bir sonuçla gelceğim kızlar
uruzum 10 kg mu hedefin ianıyorum ben sana ulaşacaksın eminim
50'li rakamları gördün de bizden mi gizliyorsun yoksa![]()
yok canım nerde 2 günde 2 kg nasıl vereyimcumaya 60,0 olsam ona bile süper bişey 1.7 kg gitmiş olacak.kendimi o kadar iyi hissediyorum ki belim incecik oldu yanlardan çıkıntı yok basenlerim küçüldü yeni aldığım pantolunu daraltmam gerekecek yeni aldığım eteği de
mutfagın bir kısmını topladım fırını temizleyip parlattım,bir kaç şey yıkayıp koliledim yoruldum ya bişey yok gibi duruyo bir sürü eşya varmış toplanacak her yer koli minicik ev zaten ceylin rahatca girip çıkamıyo odalara çok sinirleniyo![]()
Ayşecim cuma günü 60 kiloyu görürsün, inanıyorum ben :) Çünkü motivasyonun çok iyi, kaçamaksız bir şekilde götürüyorsun diyeti
Tartıdaki güzel gelişmelerden daha önemlisi aynaya bakınca ya da eski giysilerini giyince gördüklerinNe kadar güzel fazlalıkların bir bir gitmiş
Zaten 38 bedendin 36 beden oldun artık herhalde
![]()
selammm canım takım dostlarım ben geldimmmm
tatilim bitti ve artık eve alışma zamanı
bu arada otel açık büfeydi ve sabahtan akşama kadar yedim
sanırım bariz kilo aldım.. tartılmicam bu cumaya kadar eski kiloma dönmek istiyorum artık nasıl olacaksa...
bu arada 2 hafta geriye gidip geçmişi okumam imkansız olduğu için sizlerden duymak istiyorum son haberleri :82:
kim kilo verdi kim aldı moraller nasıl bakalım
ayşecim pilatese başladın mı? callan yapıyor musun?
hoşgeldin tatlımedacımım hamiş tatlım bilmiyorum haberin var mı takıma bebiş gelio
platese başladım callana da devam ama hergün yapamıyorum artık düzensiz yapıyorum ev topluyorum çok işim var çok,annem gelecek perşembe günü.kg vermeye devam ediyor bu hafta regli olmama rağmen - deydim.
açık büfe olunca öyle oluyo malesef canım hiç üzülme ohh canına değsin kendini ödüllendirdin adı üstünde tatil herşeye tatil![]()
waoww çok hoşbuldum gerçekten sizi
edammmmm canım içime doğmuştu zaten inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini valla kendim hamile kalmış kadar sevindim
olcak o kadar ayşem hem evi topla hemde spor yap hastalanırsın Allah korusun.. vay be helal olsun arkadaşım sana durmak yok yola devam o zaman
peki pilatesi nasıl yapıyorsun? yani kim sana eşlik ediyor![]()
öyle ya inan spor yaparken hiç yorulmuyordun bugün mutfagı topladım temizledim öldü resmenevet durmak yok yola devam
platesi ebru şallının selülit savar dvdsinden yapıyorum canım malum baseni eritmek içinkendimi çok incelmiş ufalmış hissediyorum 2 gün önce beni 1.5 aydır görmeyen bir arkadaşla karşılaştık süzülmüşsün dedi bana nasıl sevindim
![]()
ooo süpermişözellikle arkadaşından duymak daha çok zevk veriyor insana
bende pilatesi topu alıp almamak konusunda kararsız kaldım sen çok fazla kullanıyor musun?
en önemli plates malzemesi lastik dilekçim olmazsa olmaz yani ve küçük top çok kullanıyorum büyük topu suanda çok kullanamıyorum ev müsait değil onunla da güzel harketler var ama olmazsa olmaz lastik ve küçük top canım
benimkinden izin alamadım böyle iyisin diyor ama bende plates yapmak istiyorum dediğin gibi basen her bayanın sorunu
kızlar nerdesiniz yeni profil resmi ekledim![]()
dilekcim sen onu dinleme sakın senin daha ileride çoçuğun olacak hamileyken fazlasıyla genişleyip kg alackasın sen şimdi incelebildiğin kadar incelmeye bak tatlım.
hani resim yok albüm boş kuzum