- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir sürü işim var ben oturdum film izledim
ya sonrayı izledim özcan denizle deniz çakırın oynadığı bayıldım çok güzeldi çok duygusaldı kızımda uyuyordu rahatça ağlayarak izledim aşk ne güzel şey ya![]()
iyi oldu ya zaten kolim yok daha gelmedi ama mutfak tencereleri falan ovacaktım çok işim var çok ama yapacak adam yokhep iş yapacak halin yok yaa :) kendine zaman ayırmakta güzeldir..kızım uyuyunca en sevdiğim şey bişeyler izlemek![]()
haftasonu sessizliği çökmüş yine topiğedün doğumgünümüz çok güzel geçti..pastamızı kestikten sonra lunaparka gittik..çocuklarda bizde çok eğlendik :) sabahta tartıda 68.100 çıktım
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay eşliğinde klasik kahvaltımı ettim
öğlen dışarıda olduğumdan 1 simit yedim
günün geri kalanını meyveyle kapatmayı planlıyorum![]()
iyi oldu ya zaten kolim yok daha gelmedi ama mutfak tencereleri falan ovacaktım çok işim var çok ama yapacak adam yok![]()
iyi oldu ya zaten kolim yok daha gelmedi ama mutfak tencereleri falan ovacaktım çok işim var çok ama yapacak adam yok![]()
68.100 mütebrik ederim...bende görürüm inş..en kısa zamanda
![]()
allah kolaylık versin canım işin zor..annen gelemiyomu yardım etmeye..yada kayınvaliden filan ??
teşekürler canım gelmiş kadar olduncanım yaa komşum olsan kesin gelirdim yardıma![]()
görürsün canım niye görmeyesinki..baksana benim başlangıç kiloma..60 lı kilolar benim için çok uzak görünüyordu ama artık gözümü 50 li rakamlara diktim![]()
annem gelecek canım 15 inde yada 16 sında
teşekürler canım gelmiş kadar oldun![]()
vaayyy bravo valla70 lerden 50 lere inş.canım inş.:81:
iyi iyi gözün aydın şimdiden...hem yardımcı olur sana ev işlerinde hemde moral olur anneni görmek :) anne hasreti zordur bilirim![]()
yaa gülşencim annem gelse şöyle bir kenarda otursa bana yeter..o torunlarını severken ben işimi yaparım sohbet ettikçe yorgunluğumu alır..![]()