Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar
bugün sabahtan beri dışardaydım yuruyıs yapamadım ama çok dolaştım çok yoruldum. sabah limonlu az zeytinyağlı 2 yumurta yedim, peynir, salatalık 3 bardak neredeyse şekersiz çay

öğlen birkaç kaşık patlıcn yemeği, bol ayran ve 1,5 dilim ekmek

akşam da karpuz eynir ekmekyicem

selam kızlar
bugün sabahtan beri dışardaydım yuruyıs yapamadım ama çok dolaştım çok yoruldum. sabah limonlu az zeytinyağlı 2 yumurta yedim, peynir, salatalık 3 bardak neredeyse şekersiz çay

öğlen birkaç kaşık patlıcn yemeği, bol ayran ve 1,5 dilim ekmek
da karpuz eynir ekmekyicem

menün güzel canım ama akşam menüsü hariç diyeyim çünkü karpuz kan şekerini birden çok yükseltiği için diyette pek önerilmiyor,ekmekte kan şekerini yükseltiyor ikisini birlikte yersen sonuç ne olur sen düşün.yanında ekmek yemesen daha iyi olur canım

dimi ya bugün kandırmaya çalışayım bari.. sen çok iyisin ya hem çocuğun var hemde zayıfsın :nazar:
hemen hemen herkes ekli olduğu için buraya yüklemedim facebookta :52:

canım ben daha zayıf hamile kalsaydım o zaman görecektin beni 55 le hamiş kalsaydım şimdi daha da incecik olacaktım.sen zayıfla zayıfla bildiğn kadar çıtır anne ol cicim:23:

menün güzel canım ama akşam menüsü hariç diyeyim çünkü karpuz kan şekerini birden çok yükseltiği için diyette pek önerilmiyor,ekmekte kan şekerini yükseltiyor ikisini birlikte yersen sonuç ne olur sen düşün.yanında ekmek yemesen daha iyi olur canım

ben diyetisyene giderken bana bir öğün karpuz peynir ekmek veriyordu. ve karpuzlu haftalarda hep daha çok kilo verdim. ekmeği yok denecek kadar az yedim zaten. beyaz ekmekti ama yarın kepekli aldırıcam

aslında gezmeden geldik kolayıma geldi evde yemek yoktu.
aranızda diyetisyene giden var mı kızlar?
neler yiyorsunuz merak ediyorum

diyetisyene giden yok canım.ben montignac diyeti yapıyorum.proteinle ,yağ ile karbonhidratı karıştırmıyorum birlikte tüketmiyorum.sabah kahvaltı dışında ekmekte tüketmiyorum.kan şekerim dengelendiği için kaçamk yapmıyorum,tatlı yemiyorum vs. menülerimi yazıyorum hergün zaten

diyetisyene giden yok canım.ben montignac diyeti yapıyorum.proteinle ,yağ ile karbonhidratı karıştırmıyorum birlikte tüketmiyorum.sabah kahvaltı dışında ekmekte tüketmiyorum.kan şekerim dengelendiği için kaçamk yapmıyorum,tatlı yemiyorum vs. menülerimi yazıyorum hergün zaten

peki canım ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?

selaam kızlarr:29: tatlı rüyalaaaar şuan çoğunuz uykudasınız:85::85::85:..bende çok yorgunum..:37:
oy kulladındıktan sonra bütün akrabalar bizdeydi heralde 25 kişi vardı..
geçmişi okudum pek bi sessizmiş bugün...menümü yarın yazıcam sohbet edecek kimse yok zaten..
öptümm..:16:

kilo vermek istiyorum :31:zayıflığı seviyorum..kendimi seviyorum.. yemenin fazlası nasıl zararsa yememeninde fazlası zarar önemli olan vücudunu tanımak,tepkilerini kavramak..ve en önemliside irade irade irade...
aslında çoğu kişi dengeli beslenme hakkında pek çok bilgiye sahip ama nedir bu bile bile yanlışlarr anlamıyorum..2yıldır kilo kilo kilo veremedim gitti..verdiğimi alıyorum aldığımı veriyorumm..nerde hata yapıyorum?iradesizlikmi? ihmalkarlık mı? önemsememezlikmi?bu kadar zormu yani anlamaya çalışıyorumm..
neden dengeli beslenmeyi hayatıma oturtamıyorum?diyette olmadıım zaman kendime hakim olamıyorum..olmalıyım.
dengeli beslenmek nedir,yememek mi, herşeyden yemek mi, az yemek mi,gerekenden yeyip diğerlerine dokunmamak mı,başkaları yerken canın istediği halde istemiyorum demekmi????:18::19:
ama sizcede bu haksızlık değil mi??yani şöyle söyleyim herkes diyetisyen uzman falan değil ki bu öğün canının istediğini yedi pekidiğer öğün ne yiyecek nasıl dengeleyecek?
diyettlerden bahsetmiyorum amacım normal zamanızda ne yiyeceğizz..diyet sınırları sert çizgilerle belli olan beslenme programı..peki normal hayatta kendi kendimize bu çizgiyi nasıl belirleyeceğizz?
şimdi gelelim asıl soruma
ben şuan 2 haftalık special k diyetime son vermek istiyorum ne yiyecem şimdi?1 kibrit kutusu peynir, 1 haşalnmış yumurta,5 zeytinmi?eee hiç reçel sigara böreği,patates kızartması yememelimiyim..yoksa haftada 1 günmü ayda bi günmü??yanlış anlamayın açgözlü iştahlı bi insan değilim gerçekten merak ediyorum..hangi seçeneği nezaman kullanmalıyım??
fikirlerinizi bekliyorum:44:

slm kızlar herkes nerde kimse yok:19:
talcim gelelim yazdıklarına canım proteinle karbonhisratları birbirine kaıştırma pişirdiğin yemeklerden doyana kadar ye yanında salaat ve yogurtla bu şekilde hem karnın doyar hemde kg verirsin önemli olan bu mantığı prensip edinmek gerisi geliyo.ben bu mantık iindeyiö hiçte zor gelmiyor bana hem yemeklerin tadını daha iyi alıyorum artık.gelelim pasta börek kızartmaya bunları hafta 1 gün yiyoruz takımın kuralı bu 2 olursa ceza var canım.istediin kg ulaştıktan sonra çok sıkı diyet yapmana gerek yap belli şeylere dikkat etmen yeterli çok yediğin günlerin ertesi güznü sadece protein ağırlık beslenir bol su içersen yediklerin dengelenir + olarak dönmez sanıyorum canım.malesef yiyipte kg almayan gruptan değilsen her zaman bir şekilde dikkat etmek ve yediklerini dengelemek zorundasın canım ve hepimiz böyleyiz malesef

kilo vermek istiyorum :31:zayıflığı seviyorum..kendimi seviyorum.. yemenin fazlası nasıl zararsa yememeninde fazlası zarar önemli olan vücudunu tanımak,tepkilerini kavramak..ve en önemliside irade irade irade...
aslında çoğu kişi dengeli beslenme hakkında pek çok bilgiye sahip ama nedir bu bile bile yanlışlarr anlamıyorum..2yıldır kilo kilo kilo veremedim gitti..verdiğimi alıyorum aldığımı veriyorumm..nerde hata yapıyorum?iradesizlikmi? ihmalkarlık mı? önemsememezlikmi?bu kadar zormu yani anlamaya çalışıyorumm..
neden dengeli beslenmeyi hayatıma oturtamıyorum?diyette olmadıım zaman kendime hakim olamıyorum..olmalıyım.
dengeli beslenmek nedir,yememek mi, herşeyden yemek mi, az yemek mi,gerekenden yeyip diğerlerine dokunmamak mı,başkaları yerken canın istediği halde istemiyorum demekmi????:18::19:
ama sizcede bu haksızlık değil mi??yani şöyle söyleyim herkes diyetisyen uzman falan değil ki bu öğün canının istediğini yedi pekidiğer öğün ne yiyecek nasıl dengeleyecek?
diyettlerden bahsetmiyorum amacım normal zamanızda ne yiyeceğizz..diyet sınırları sert çizgilerle belli olan beslenme programı..peki normal hayatta kendi kendimize bu çizgiyi nasıl belirleyeceğizz?
şimdi gelelim asıl soruma
ben şuan 2 haftalık special k diyetime son vermek istiyorum ne yiyecem şimdi?1 kibrit kutusu peynir, 1 haşalnmış yumurta,5 zeytinmi?eee hiç reçel sigara böreği,patates kızartması yememelimiyim..yoksa haftada 1 günmü ayda bi günmü??yanlış anlamayın açgözlü iştahlı bi insan değilim gerçekten merak ediyorum..hangi seçeneği nezaman kullanmalıyım??
fikirlerinizi bekliyorum:44:

merhaba canım ben de aynı senin gibiyim.
evlendiğimde 72 kiloydum
sonra 82 oldum sonra 74le hamile kaldım 71e indim.
doğumdan sonra emzirirken 95 oldum
sonra 72ye indim
şimdi 84üm
4 gündür yediklerime dikkatetmeye başladım
ben kendimi çok iyi tanıdım bu sürçte. benim kilo vermemin tek yolu disiplinli birdiyet yapmak. ben sağlıklı dengeli beslenmeyi asla başaramıyorum. zayıflayıp yemeye hak kazandığımda en az 10 kilo alana kadar yedikçe yiyorum. sonra kafama dank ediyor ve sil baştan bidaha...
o herşeyi yeyip de kilo alamayanlar va ya. mesela bizim okulda bir arkadaş var. kadın 39 yaşında ama benden zayıf (ben 28) ve yaşını kesinlikle gostermiyo. en fazla 32 sanırsın. yemeyi çok seviyorum dedi. ben de iyice sordum neler yapıyor diye. spor hiç yapmamış. ailesinde hiç obez yokmuş bu da etkiliyor dedi. sahiden de benim aiem obez dolu. kız diyor ki -bu arada 2 doğum yapmış bir kadın- yalnız ben tatlıyı sevmem diyor. çikolata pasta dondurma hiç yemem çunku sevmıyorum dıyor. zayıflamak için uzak durmuyorum gerçekten canım istemiyor diyor. mesela ben okulda hazır çorba içerken bana hep kızar onda birsürü katkı maddesi var der. bu da demek oluyor ki idolüm katkı maddeli şeyleri de yemiyor. eve meyve suyu sokmam diyor. çok katkılı olduğu için. peki sen ne yersin ne seversin dedim. pasta börek çok severim diyor. günlerde tıkabasa yerim diyor. o da 2 haftada bir anca oluyr sanırım. diğer günler sağlıklı besleniyor çunku ailesinden boyle gormus ve bunu kendine hayat felsefesi yapmış. ben kendimce onun konuşmalarından çok anlam çıkardım. benim neden hep killo aldığım onun sözlerinde gizliydi

benm evimden cips çikolata eksik olmaz
çekirdeksiz akşamım geçmez.
kahvaltılarımda yağlı kızartmalar, omletler sucuklar eksik olmaz.
katkı maddeli şeylere hiç dikkat etmem. yemeyi severim. yeyince mutlu olduğumu kafama kazımışım.
zayıflayınca daha mutluyum ama ha deyince zayıf olamayacağıma göre boşver ye gitsin derim.
yılda bir kez geçen zayıflama arzusu trenini yakalarsam diyete ve spora başlarım.. çabuk da kilo veririm ama hiçbir zaman zayıf kalmam...

slm kızlar herkes nerde kimse yok:19:
talcim gelelim yazdıklarına canım proteinle karbonhisratları birbirine kaıştırma pişirdiğin yemeklerden doyana kadar ye yanında salaat ve yogurtla bu şekilde hem karnın doyar hemde kg verirsin önemli olan bu mantığı prensip edinmek gerisi geliyo.ben bu mantık iindeyiö hiçte zor gelmiyor bana hem yemeklerin tadını daha iyi alıyorum artık.gelelim pasta börek kızartmaya bunları hafta 1 gün yiyoruz takımın kuralı bu 2 olursa ceza var canım.istediin kg ulaştıktan sonra çok sıkı diyet yapmana gerek yap belli şeylere dikkat etmen yeterli çok yediğin günlerin ertesi güznü sadece protein ağırlık beslenir bol su içersen yediklerin dengelenir + olarak dönmez sanıyorum canım.malesef yiyipte kg almayan gruptan değilsen her zaman bir şekilde dikkat etmek ve yediklerini dengelemek zorundasın canım ve hepimiz böyleyiz malesef

evet ya bu salata ve yoğurt aslında diyetin özü. çok işe yarıyor gerçekten. evinde koşu bandı olan var mı grupta?

Back