Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slmmmm 8. takımın zaten güzel ama çok çok güzel olmaya aday bayanlarııı!
2 gündür yazamadım size d.günü telaşesi vs.. çok şükür güzel bir şekilde atlattık d.günümüzü zaten bu sefer çok kalabalık değildi yakın aile çevresi 20 kişi civarındaydık neyse oğlum eğlendi yaaaa amacıma ulaştım..
d. günümüzü kutlayan tüm teyzelerine Teoman Asrın tsk ediyormuş ve öpücük gönderiyormuş.

Ben yokken verilen magazin habrlerinde hiç adım geçmiyor aşkolsun size ben bu takımın üyesi değilmiyim yaaa..:(

D.gününde kaçamak hakkımı kullanmış bulunmaktayım kaptanım bilginize..bu hafta kaçamak yok bana! bu arada bu sabah 68.7 gördüm kızlar umarım cumaya kadar artışa geçmez eksilir (gülşeni yakalamam lazım :))

Bir de iş ihtimali çıktı her an çalışabilirim hbr bekliyorum eğer şartlar vs..uygun olursa işe başlayacağım oğlumu da ya erken kreşe vereceğim yada babaneyle antalyaya göndereceğim(tabi durursa) bilmiyorum kafam çok karışık bu yüzden tam da tatil planları yapıyordum bilet falan bakıyordum haftaya gidecektik yazlığa ama şimdilik herşey belirsiz,hayırlısıysa olur inşallah!

D.gününde herkes kilo olarak çok farketmişsin falan dedi çok hoşuma gitti daha bir gaza geldim güzel sözler duyunca..

Tal cim yazdıklarına gelince ben bizim takımdaki bu kaçamak cezası olana kadar verdiğim kilolarda hiç gözümü aç bırakmadan kilo verdim yani bir şeyden canım istemişse bir lokma da olsa tadına mutlaka baktım bir lokmanın tadı neyse tüm tabağın da tadı aynı mantığıyla :)) su çok farkettiriyor metabolizmayı onu anladım ve tabi yürüyüş hiç bir şey yapmasam diyet namına haftanın 3 günü yürüyüş yapsam kilo veriyorum mesela. ve artık akşam 5-6 gibi yiyip olayı bitiriyorum onun da faydasını çok gördüm zaten geç yatıyorum akşam yemeğim ben yatana kadar çoktannn sindirilmiş oluyor geceleri acıktıkca su içtim tokluk hissedeyim diye..
ya da bir gün çok kaçırmışsam ayşenin de deği gibi ertesi gün hafif ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım..
hedeflerimize inelim korumak daha kolay olur sanıyorum bu sağlıklı beslenme moduna alışıyoruz

Slmmmm 8. takımın zaten güzel ama çok çok güzel olmaya aday bayanlarııı!
2 gündür yazamadım size d.günü telaşesi vs.. çok şükür güzel bir şekilde atlattık d.günümüzü zaten bu sefer çok kalabalık değildi yakın aile çevresi 20 kişi civarındaydık neyse oğlum eğlendi yaaaa amacıma ulaştım..
d. günümüzü kutlayan tüm teyzelerine Teoman Asrın tsk ediyormuş ve öpücük gönderiyormuş.

Ben yokken verilen magazin habrlerinde hiç adım geçmiyor aşkolsun size ben bu takımın üyesi değilmiyim yaaa..:(

D.gününde kaçamak hakkımı kullanmış bulunmaktayım kaptanım bilginize..bu hafta kaçamak yok bana! bu arada bu sabah 68.7 gördüm kızlar umarım cumaya kadar artışa geçmez eksilir (gülşeni yakalamam lazım :))

Bir de iş ihtimali çıktı her an çalışabilirim hbr bekliyorum eğer şartlar vs..uygun olursa işe başlayacağım oğlumu da ya erken kreşe vereceğim yada babaneyle antalyaya göndereceğim(tabi durursa) bilmiyorum kafam çok karışık bu yüzden tam da tatil planları yapıyordum bilet falan bakıyordum haftaya gidecektik yazlığa ama şimdilik herşey belirsiz,hayırlısıysa olur inşallah!

D.gününde herkes kilo olarak çok farketmişsin falan dedi çok hoşuma gitti daha bir gaza geldim güzel sözler duyunca..

Tal cim yazdıklarına gelince ben bizim takımdaki bu kaçamak cezası olana kadar verdiğim kilolarda hiç gözümü aç bırakmadan kilo verdim yani bir şeyden canım istemişse bir lokma da olsa tadına mutlaka baktım bir lokmanın tadı neyse tüm tabağın da tadı aynı mantığıyla :)) su çok farkettiriyor metabolizmayı onu anladım ve tabi yürüyüş hiç bir şey yapmasam diyet namına haftanın 3 günü yürüyüş yapsam kilo veriyorum mesela. ve artık akşam 5-6 gibi yiyip olayı bitiriyorum onun da faydasını çok gördüm zaten geç yatıyorum akşam yemeğim ben yatana kadar çoktannn sindirilmiş oluyor geceleri acıktıkca su içtim tokluk hissedeyim diye..
ya da bir gün çok kaçırmışsam ayşenin de deği gibi ertesi gün hafif ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım..
hedeflerimize inelim korumak daha kolay olur sanıyorum bu sağlıklı beslenme moduna alışıyoruz

Canım senin adına çok sevindim, 69-70 sınırında seyrederken uzun zaman sonra 68'leri görmek çok umut verici :66: Aldığın iltifatlar hırsını daha da kamçılayacaktır, inş en kısa zamanda hedefini görmek de nasip olur Deryacım :16:
Ufaklığın doğum gününü bir kez daha kutluyorum; neşeniz, mutluluğunuz daim olsun :16:

Eğer evi aksatmana neden olmayacaksa çalışmak en iyisi, ne kadar yorulsan da kendini daha özgür hissediyorsun. İş konusunda senin için hangisi hayırlı olacaksa olaylar o yönde gelişsin canım :)

yani ekmek,makarna,bakliyat bunların yanında et ürünü yemeceksin vs.yumurtanın ekmek yememeye çalışcaksın

teşekkürler arkadaşlar tüm bu önerileri dikkate alacağım..özellikle karbonhidrat ve protein grubuna hiç dikkat etmemiştim..:31:

öffffff pöffffff hatta höhhhh diyorum kendime :14::14::14:
kızlar bugün işe başladım biraz tatil sonrası erken oldu ama napalım kısmet.. neyse işte benim hayaller tabi suya düştü :(((((((
pilates seti alacaktım sabah erkenden kalkıp önce sporumu yapıp sonra sağlıklı bir şekilde beslenecektim ayşem biliyor ya çok hırslıydım eeee nolduk şimdi öffff çok mutsuzum :((((
iş yerinde 3 öğün yemek yiyorum akşamda yorgun argın gelip yemekten sonra kendimi abur cubura verip rahatlatmaya çalışıyorum.. bana bir akıl verin lütfen ya :58:

kızlar bu ne hal takım bomboş gün boyu derya,tal ve dilekten başka paylaşımda bulunan olmamış.
bugün eşim evdeydi eşya topladık,sonra ev boşaldı evi gittik gördük çok beğendim mis gibi.oradanda ığdıra gezmeye gittik.bugün daha yeni oturdum desem yeridir çok yoğun çok hareketli bir gün oldu.
dilekcim lütfen dikkat o abur cuburlar seni rahatlatmaz hemde tartıda bunalıma götürür canım

bugün
sabah
1 yumurta
1kk peynir
4-5 zeytin
domtes salatalk

öğlen
haşlanmış az tereyağlı tavuk
2 kaşık bulgur piğlavı
salata
yarım kse çorba

akşam çay, kavun, azcık reçelli ekmek, azcık tereyağlı ekmek

kızlar bu ne hal takım bomboş gün boyu derya,tal ve dilekten başka paylaşımda bulunan olmamış.
bugün eşim evdeydi eşya topladık,sonra ev boşaldı evi gittik gördük çok beğendim mis gibi.oradanda ığdıra gezmeye gittik.bugün daha yeni oturdum desem yeridir çok yoğun çok hareketli bir gün oldu.
dilekcim lütfen dikkat o abur cuburlar seni rahatlatmaz hemde tartıda bunalıma götürür canım

:14::14::14::14::14::14::14::14:

Bugün Yediklerim
2 tane katı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr peynir
2 tane şekersiz çay

3 tane kayısı

2 kase cacık
3 tane grissini

Meyve salatası

1 bardak süt

Yediklerimi tekrar düzene soktum ama kilo vermem çok yavaş :14:
Bu durum moral-motivasyon bırakmıyor bende, üstelik çok fazla spor yapıyorum :84:

öffffff pöffffff hatta höhhhh diyorum kendime :14::14::14:
kızlar bugün işe başladım biraz tatil sonrası erken oldu ama napalım kısmet.. neyse işte benim hayaller tabi suya düştü :(((((((
pilates seti alacaktım sabah erkenden kalkıp önce sporumu yapıp sonra sağlıklı bir şekilde beslenecektim ayşem biliyor ya çok hırslıydım eeee nolduk şimdi öffff çok mutsuzum :((((
iş yerinde 3 öğün yemek yiyorum akşamda yorgun argın gelip yemekten sonra kendimi abur cubura verip rahatlatmaya çalışıyorum.. bana bir akıl verin lütfen ya :58:

Canım çalışırken belli bir düzen oturtmak da diyet ve spor yapmak da çok zor oluyor. Sabahtan akşama kadar her şey yolunda gidiyor, sonra hem yorgunluğu atmak hem de stresten kurtulmak için yemeğe sarılıyorsun. Zaten o yorgunlukta spor yapacak hal de olmuyor insanda :50: İşi en başından itibaren sıkı tut canım, akşam canın abur cubur istediğinde meyve tabağıyla geçiştir, sakız çiğne, bol bol su iç ve erkenden yat. Gün içinde de yediklerini öyle ayarla ki akşam can sıkıntını gidermek için yapacağın atıştırmalar için hakkın olsun.

merhaba güzl arkadşlarm sizleri çok özledm... sınavlarm 24ünde bitiyor ondan sonra çıkmıcm burdan inşallah...( sınavlardan kalmazsam tabii:77:)

Hoşgeldin Elifçim, özlettin kendini :16:

İnşallah sınavlar istediğin gibi geçmiştir de en kısa zamanda aramızda olursun :)

selam kizlar ben geldim
güzel bir hafta sonunun ardindan döndüm tekrardan valla hersey cok güzeldi
yedim ictim tabiki abartmadan ama cok keyifli gecti yegenimle vakit gecirdim bol bol
cok iyi geldi cok
söyle gecmise bi dönim

Oh, güzel bir hafta sonunun ardından full enerjiyle aramızdasın :)

Eğlenirken ölçü kaçmamış, kararında yemeyi de başarmışsın :66:

Hoşgeldin canım :16:

İnşallah sınavlar istediğin gibi geçmiştir de en kısa zamanda aramızda olursun :)

az kaldı işte bakalm.. şimdilk iyi gibi görünsede bakıcaz notlara. elimden geldiğince dikkt etmeye çalışıyorum. salmadm kendimi.. en azndn 63 ü korumaya çalışıyorum... umarm güzl motiveyle tekrar dönücm aranıza:58:

Tekrar çok geçmiş olsun Batuhancım, bugün sanırım daha iyisin :)

Çok emin adımlarla kilo veriyorsun, umarım hedefine ulaşana kadar aynen böyle devam edersin, çok tebrikler canım :16::16::16:

cok sagol canim benim:16:

kızlar 3.olmuşuz:52::66::64:haftaya da 1.oluruz inş.:46:

valla mahvetti işallah reyhan cım iyileşmiştir:61::61::61:

iyim kizlar cok sagolun canlarim benim:16:
insallah haftaya daha güzel sonuclarda aliriz hepinizi tebrik ederim:71:

merhaba arkadaşlar ben ayseceylinin daveti üzerine geldim.
kaptanımız kim? kurallarımız neler? çizelgemi de hemen yapıyorum

hosgeldin canim aramiza bol paylasimlar diliyorum:71:

merhaba güzl arkadşlarm sizleri çok özledm... sınavlarm 24ünde bitiyor ondan sonra çıkmıcm burdan inşallah...( sınavlardan kalmazsam tabii:77:)

valla bizde seni cok özledik canim insallah basaracaksin:16:

hosbulduk canim evet 1 dilim baklava haric onu yedim kacamak hakkimi doldurdum ama cok güzel görünüyordu dayanamadim valla :21:

aysecim sanirim sen benim yazdigimi görmedin canim ben persembe günü pzara kadar ugrayamayabilirim diye belirtmistim ama artik burdayim tatlim

bir arkadaşımdan alıntı:

ben bir öneride bulunabilir miyim?ben kendimi bildim bileli diyetle yaşadım.hani ööle çok kilolu filanda değilim.sporla geberttim kendimi her tarafım beton gibi olana kadar.5gün patates diyeti isveç diye yoğurt diye aklınıza ne geldiyse yaptım.fazla olan 5kg.yi veriyordum ama gene geri alıyordum.bu yıllarca bööle sürdü gitti.ta ki bişey keşfedene kadar:İÇ SESİM! arkadaşlar yaptığınız herşey boş.ben günde sadece 2lt su içiyorum ve pastamdan kızartmama kadar yiyorum.diyeti bıraktım ve 10kg verdim.nasıl mı:herşeyden yiyin ama yediklerinizi 15-dk.ya sığdırın.çünkü bi tencere de yeseniz mini bir tabak da yeseniz beyin 15-20dk.da mideye doydun sinyali gönderiyo.bi nevi beyninizi kandırıyosunuz yani.2:iç sesinizi dinleyin.pasta size hoş görünebilir ama yemeden bi an durup düşünün gerçekten istiyormuyum yoksa maymunluk mu yapıyorum diye.gerçekten istiyorsanız yiyin.ama her lokmasını sindire sindire 15 dk.ya yayarakve tatlı krizinden önce bir bardak su içmenizi öneriyorum.3:koca kıçlı insanlara bakmayın.eleştirmeyin.beyninizi olmak istediğiniz insanlara yönlendirin.mankenlerin resimlerine bakın yoldan geçen hoş bir bayana zayıf bi çocuğa ince bi adama.zamanla beyniniz öyle olmanız gerektiğini düşünecektir siz farkına varmadan.çünkü rahatlama hormonu salgılıyorsunuz ve bu beyninizin hoşuna gidiyo.4teyiz dimi:aynada falsolarınıza bakmayın beğendiğiniz yerlerinizi inceleyin zamanla diğer taraflarınız incelecektir.5:olmak istediğiniz bedende bişey satın alın ve içine sığmasanız da haftada bi gün belirleyin ve onun içine girmeye çalışın hafiften girmeye başladığınızda daha çabuk kilo vereceksiniz.kafanızdaki ama bu kilo yapar yemiim fikrini silin herşeyden yiyin AMA İÇİNİZİ DİNLEYİN.

cok sagol canim benim:16:

iyim kizlar cok sagolun canlarim benim:16:
insallah haftaya daha güzel sonuclarda aliriz hepinizi tebrik ederim:71:

hosgeldin canim aramiza bol paylasimlar diliyorum:71:

valla bizde seni cok özledik canim insallah basaracaksin:16:

hosbulduk canim evet 1 dilim baklava haric onu yedim kacamak hakkimi doldurdum ama cok güzel görünüyordu dayanamadim valla :21:

aysecim sanirim sen benim yazdigimi görmedin canim ben persembe günü pzara kadar ugrayamayabilirim diye belirtmistim ama artik burdayim tatlim

hoşbulduk canım teşekkurler :71:

Back