Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi iyi gözün aydın şimdiden...hem yardımcı olur sana ev işlerinde hemde moral olur anneni görmek :) anne hasreti zordur bilirim :43:
sağol canım evet çok iyi olacak bizim için evi yerleştirdikten sonra da birlikte döneceğiz eşimi ikna ettim 10-15 gün kalıp döneceğim şimdiden ben ne yapacağım sensiz deyip duruyo halbuki eve hafta 1 gün yada 2gün geliyo:1: ama aynı şehirde olmak bile yetiyormuş ona:1:neyseki zor da olsa ikna oldu bakalım gidince ne yapacak telefonda hergün çağırır artık:61:

Birkaç gündür bu kadardan bir şey olmaz diyerek hayli kaçamak yaptım, bu sabah 74.1 kiloyu gördüm tartıda :27:

Bugünkü menüm
2 bardak çay
2 tane tereyağlı yumurta :78:
4 dilim çavdar ekmeği :44:

5 tane kayısı

1 dilim pasta :47:

1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt

1 avuç çekirdek
yarım avuç fıstık :91:

Birkaç gündür bu kadardan bir şey olmaz diyerek hayli kaçamak yaptım, bu sabah 74.1 kiloyu gördüm tartıda :27:

Bugünkü menüm
2 bardak çay

5 tane kayısı

1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt

1 avuç çekirdek

2 tane tere yağlı yumurta hemde yanında 4 dilim ekmekle:53:
ve 1 dilim pasta:53:
ve 1 avuç çekirde:53:

bu haftayı kapatmışsın uruzum artık kaçamak yok sana:52:

Bugünkü menüm
2 bardak çay

5 tane kayısı

1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt

1 avuç çekirdek

ee ben boşuna korkmuşum o zaman uruz beni yakalayamazkiiii :9:

2 tane tere yağlı yumurta hemde yanında 4 dilim ekmekle:53:
ve 1 dilim pasta:53:
ve 1 avuç çekirde:53:

bu haftayı kapatmışsın uruzum artık kaçamak yok sana:52:

Sınırı çoktan aşmışım değil mi :78: Bundan sonra kaçamak hakkım sıfırlanana kadar zararlı yiyecekler yasak bana :9:

ee ben boşuna korkmuşum o zaman uruz beni yakalayamazkiiii :9:

Çok tatlısın Gülşencim, yakaladım ve geçtim bile :9::9::9:

Sınırı çoktan aşmışım değil mi :78: Bundan sonra kaçamak hakkım sıfırlanana kadar zararlı yiyecekler yasak bana :9:

Çok tatlısın Gülşencim, yakaladım ve geçtim bile :9::9::9:

evet yasak var yasak hem ben seni temmuz sonuna kadar 69 görmek istiyorum sen de istersen yaparsın sen de o irade var çok iyi biliyorum canım

bu arada reyhancım yok inş. düzelmiştir merak ediyorum

evet yasak var yasak hem ben seni temmuz sonuna kadar 69 görmek istiyorum sen de istersen yaparsın sen de o irade var çok iyi biliyorum canım

bu arada reyhancım yok inş. düzelmiştir merak ediyorum

Ayşecim ağzın bal yesin, inşallah temmuz sonu 69 kilo olabilirim :66::66:

Reyhan'dan ses seda yok, umarım iyileşmiştir :16:

merhaba arkadaşlar ben ayseceylinin daveti üzerine geldim.
kaptanımız kim? kurallarımız neler? çizelgemi de hemen yapıyorum

Takıma hoşgeldin :71::71:

Takım kaptanımız AyşeCeylin, kendisi sana kurallar hakkında bilgi verecektir :)

İstediğin kiloya ulaşman dileğiyle
:16:

merhaba arkadaşlar ben ayseceylinin daveti üzerine geldim.
kaptanımız kim? kurallarımız neler? çizelgemi de hemen yapıyorum

HOŞGELDİN CANIM.takımın kaptanı benim
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

Ayşecim ağzın bal yesin, inşallah temmuz sonu 69 kilo olabilirim :66::66:

Reyhan'dan ses seda yok, umarım iyileşmiştir :16:

Takıma hoşgeldin :71::71:

Takım kaptanımız AyşeCeylin, kendisi sana kurallar hakkında bilgi verecektir :)

İstediğin kiloya ulaşman dileğiyle
:16:

çok teşekkür ederim canım. inşallah hepimiz ulaşırıZ istediğimiz kilolara :16:

HOŞGELDİN CANIM.takımın kaptanı benim
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

:18: sıkı kurallar ama sevdim. aksi takdirde kimse uğramaz buraya bir anlamı da kalmaz.
ben cuma bildirim yapıcam ama listeye alınmadım kesin. deneniyorum dimi?

Back