Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

doğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz :)) Allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür versin...
temizliği bitirdim ama bende bittim :27::27:

akşama mantı ve yaş pasta vaaaaarrr :52::52::52:
bugün kaçamaklar sıfırlandı gülşencim istersen bu haftanınkini kullanabilirsin:16:ama yiğne de abartmamaya çalış canım - ler +ya dönmesin emeklerin boşa gitmesin:16:

$IMG_8927.jpg eveeeeeetttt kızzlar benimde oğluşum mezun oldu resim yüklemeye çalıştım bakalım oldumu

Bu hafta takım 3. olmuş, çok sevindim, hepinizi tek tek tebrik ederim :65::65:

Önümüzdeki haftalarda 1.likleri de görürüz inş :)

Eve geldim, çok yorgunum. Güzelce dinlendikten sonra hemen geçmişi okucam, neler oldu merak ediyorum :9:

sağol ablacım
bugünkü menümü yazayım
sabah
köy ekmeği kızarmış 2dilim
peynir,zeytin ezmesi salatalık
arada
1 elma
öğlen sonu
mercimek çorbası
salatalık,yogurt
arada
4 kayısı
akşam
2 yada 3 bardak ayran, badem

spor 1 saat callan

Son düzenleme:
Slm kızlar izmire gidince bu satırların hepsini sizlere aktaracağım şimdiden çok özledim sizleri…

1. gün : Datça çok hoş bir yer imkanım olsa bütün yaz burada olmak isterim .. insanları dinlendiren bir güzelliği var yada ben denizi çok özledim daha doğrusu sahili.. yalnız denizine pek giremicem sanırım 1 adımda boyuna çıkıyor ben cesur olsamda babam bırakmıyor 25 sene büyüt sonra ölmesini izleyemem diyor daha sonra çeşmeye gitcez yani öyle bi karar alındı .. burada bi sitede kalıyoruz manzarası bile yetiyor insana .. benim en sevdiğim şey sahilde yürümek denizede ara ara girdim zaten.. bugünki menümü yazayım unutmadan..

sabah : yarım ekmekten azdı ekmek tost yaptım yağsız ve annemle paylaştık .. tabi küçük böldüm kendime biraz .. (umarım döndüğümde –yle karşılaşırım tartıda..)

ara : yok denizdeydim

öğlen : lifalif yulaf ezmesi 1 kaseden azdı

akşam : domates soslu 4 minik köfte , 1 sürümlük nutella

ara : 4-5 kayısı

ne oldu yaaa topikte kimse kalmadı
papatya yok
gerbera yok
xetrax yok
bu gün batuhanım uğramadı ayşenin kocişi evde hadi onu anladık:1::1::1:handerya gececi:34::34:
yasemincim biuğradı gitti eee iki çocukla ülkeden ülkeye taşınma derdide e yapsın işi çok zor allah yar ve yardımcısı olsun:69::69:
hee eliif yok yine:44::44:
lamamma uykumu bastırdı yine:16::16:
bir gülşenim var bide ben :37::37::37:
haa uruzda var ama nerde:44::44::44:

ama ben belirtmiştim gittiğimi…

tessekür ederim uruzcum :16:ishal karin agrisi virusten süpeleniyor

bol bol suyla dengelersin umarım…

çooook geçmiş olsun umarım kötü haberle gelmesin…

selamlar kızlar..reyhancım çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :70::71:

yasemincim alışverişe çıkmışsın nihayet ama moralin bozulmuş :( olsun nede olsa bu kiloları verip daha ne elbiseler alacaksın hemde küçük bedenli :16::16:yeterki vazgeçme:29:

ewet ya umarım hepimiz istediğimiz kilolara inip güzel ve istediğimiz bedenlere ineriz…

dün saatlerce yürüdüm alisverise gittim oglusumla..4kereemzirdim 2 kere altini degistim cok sükür magazalarda alt acma yerleri müsait..cok güzel bi elbise gördüm iste bunu almaliyim dedim büyük bedende olsa alacagim dedim denedim üzerimde öyle kötü durdu ki moral bozup geldim..

bozma moralini pulacım bende şişmanım ve alışverişe çıkamıyorum bile utanıyorum bu halimden yolda görenler hamilesin sen al bi tane diye yediği krakerden uzatıyorlar ve halimi düşün artık değilim demekten bile utanıyorum yok istemiyorum çok teşekkürler falan diyip geçiştirdiğim bile oldu sen düşün gerisini…

en müsait zamanda yerine getirecem tatlım :1::1::1:bide bu ekmeklerden en az kalorili hangisi acaba tam buğday,tahıl,cavdar,kepek vs bir dünya çeşidi var yaa:44::44::44:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine:69::69::69:

boooş vverr daha dur biraz cık daha ufalacaz:1::1::1:ozaman çok çok daha güzel olacak o kıyafetler üstümüzde o zamn biz onları beğenmiyelim tamammı:37::37:

oooo süpersin canım yaaa maşallah pikniklerden artısız kurtulmuşun:32::32::32:

eveeeet şimdi sıra bende 7 seneden beri ilk defa 54.8 oldum yani 54 lü rakamları gördüm ya gam yemem:52::52::52::52:

senden mutlusu olamaz herhalde ne kadar güzel 54lü rakamları görmek

teşekkür edrim canım:9::9:evet çok güzel bir sonuç gördüm sen bana kızıyorsun ama kaçamaklar bende yan etki yapıyo:1::1::1::1:neyse menümü yazıyım çıkacm birazdan
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin 2siyah zeytin
çay
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 dilim daha yedim sona doymadım napıyım kızartmadım ama
ara
4 hurma
ara
1 elma
akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu
2 dilim t.buğday ekmeği

akşama meyve yerim heralde
biliyorum bu gün ekmek biraz fazla ldu ama normalde karışık tahıllı ekmek alıyordum bide tam buğday ekmeğini deneyim dedim tadı çok güzelmiş dayanamadım:1::1::1::1:

t.b.ekmeğinin tadı muhteşem ben çok severim…

ya bende şu k yı merak ediyorumm am almak nasip olmadı faydası varmıı?? alişverişe cıktığımda alicamm....

ben onları sevmiyorum ama yulaf ezmesi aldım kendime tadıda muhteşem tavsiye ederim aktardan aldım hemde kilosu 6 tl.. etinin var yarım kilosu 4.. sonuçta aynı şey..ben aktardan azar azar almayı tercih ediyorum…

Ekmek demişken, bugün etimek aldım, kepekli olanında normalden daha fazla kalori vardı, ilginç :9:

yok artık ciddimisin…

bu diyet ürünlere hiç güvenmicen zaten…

saolsin canim yok ne yazikki hala elimize gecmedi:50:..vizeli yada vizesiz cikis yapmam lazim 17haziranda biletim var sadece bilet meselesi olsa ertelerdim ama dogum iznim bitiyor 20 haziranda basliyorum rapor almayi düsündüm benim yerime vekalet eden dr bey yillik izne cikiyor onun bölgesinede ben bakacagim 8000 nüfusum olacak bu arada evle saglik ocagi arasinda mekik dokuyacagim halimi sen düsün..:53:
vizeden hala umdum var ins ben gitmeden gelir..:97:

ayy kıyamam cnm ya Allah kolaylık versin…

öyle düşünüyorum ağırdan ağırdan yürürüm hiç yoktan iyidir değilmi yinede onuda dr a sormadan yapamam önce sağlık sonra zayıflık ..

gebelikte en iyisi zaten kilo bakımından da doğumun kolaylığında da çok etki ediyormuş şaşılcak kolaylık sağlıyormuş.. yürüyüş yapmayana oranla…

o kadar vaktim yok en erken hazırlığını tamamlayan olduğum için sizlere yazayım dedim:51:1 saate yola çıkıyoruz haftaya perşembe gece bu saatlerde döncez büyük ihtimal .. döndüğümüz de görüşmek üzere:52::32:umarım bu tatil - olarak döner bana her hafta +300,+400lerden sıkıldım onlara dil çıkarmak istiyorum artık zayıflıcam:33::33::33:

bu mesajı yazdıktan hemen sonra yola çıkmıştık…

aysecim callani nerden indiriyorsunuz,ben yapamasamda ablama vermek istiyorum..oda dogum sonrasi kilolariyla cebbelesiyor..onun oglu büyüdü artik rahat rahat yapar..kizlar benim bir kiz kardesim var Allah nazardan saklasin ilk kizini 51 kiloyla hamile kaldi dogumdan sonra 54dü kisa zamanda eski haline döndü simdi yine hamile ins yine ayni olr üstelik ayni boydayiz:25:

kız kardeşine gerçekten nazar değmesin maşallah ne güzel kilolar 51-54 … metabolizması öyleyse zaten çok rahat bi hamilelik geçirecektir… imreniyorum 55in altında olanlara… Allah bana da nasip eder inş..

2. gün : gece bişey yemeden oruç tutacaktım ama annemlerin ısrarıyla eti lifalif yedim ama hatam en son meyve yemeliydim ki susama sorunum olmasın ama yapmadım ve felaket bikaç saat dolaşmanın da etkisiyle 4ten sonra çok zor dayandım susuzluğa Allah yaşatmasın bi daha öyle susuzluğu…

akşm:1kaşık makarna yedim
1 poaça
2 kaşık patates salatası
1 bardak mandalinalı gazoz
biraz meyveli yoğurt
birakaç tane çekirdek
3 saat sonra
lifalif

2ltden fazla su…

Hissttt kizlarr... :79: xetrax cok yogun, yorgun, telasli.. sizi cok özledi ama malesef buraya düzenli gelemiyor affedin onu lütfen :59: hee diyetini sorarsaniz :61: sey.. kem.. küm.. :61: asiri kilo almadim ama malesef ekside de degilim.. takima geri döndügümde kisa sürede halletmeyi umuyorum insallah..:61: sizler nasilsiniz kizlar ? Bana güzel haberler verin lütfen.. cok ihtiyacim var su günlerde iyi birseyler duymaya..

Hissttt kizlarr... :79: xetrax cok yogun, yorgun, telasli.. sizi cok özledi ama malesef buraya düzenli gelemiyor affedin onu lütfen :59: hee diyetini sorarsaniz :61: sey.. kem.. küm.. :61: asiri kilo almadim ama malesef ekside de degilim.. takima geri döndügümde kisa sürede halletmeyi umuyorum insallah..:61: sizler nasilsiniz kizlar ? Bana güzel haberler verin lütfen.. cok ihtiyacim var su günlerde iyi birseyler duymaya..

yaseminim nasılsın tatlım ne zaman bitecek bu yoğunluğun senin gel artık..güzel haber takım iyi gidiyor 3.olduk herkes - de güzel kg lar veriliyor aramıza 2 yeni arkadaş ktıldı tal ve sıska

ben ev taşıyacağım 1-2 haftaya kadar,reyhancım biraz hasta,gülşenimin kızının doğum günü bugün:66:
gerbera tatilde
elifin finalleri var,şeymacımın buralarda dişinden dertli
diğer yasemincim bu hafta TR yolcusu sen ne zaman geliyon vatanına kuzum takımdan haberler böyle:1:

Son düzenleme:
yaseminim nasılsın tatlım ne zaman bitecek bu yoğunluğun senin gel artık..güzel haber takım iyi gidiyor 3.olduk herkes - de güzel kg lar veriliyor aramıza 2 yeni arkadaş ktıldı tal ve sıska

ben ev taşıyacağım 1-2 haftaya kadar,reyhancım biraz hasta,gülşenimin kızının doğum günü bugün:66:
gerbera tatilde
elifin finalleri var,şeymacımın buralarda dişinden dertli
diğer yasemincim bu hafta TR yolcusu sen ne zaman geliyon vatanına kuzum takımdan haberler böyle:1:

en güzel haberi vermeyi unuttum takımımıza bir bebiş geliyoooooooooo:66::64::66:
lalamma edacımın bir bebği olacak:66:

Aysemmm.. canim.. cok tesekkür ederim magazin haberlerini aninda haber ettigin icin :1: bende degisen birsey yok ve malesef hala kesin bir tarihte söyleyemiyorum. Bir kisiyi bulamadik hala birakamiyorum öylece isi. Türkiye tarihim de henüz belli degil canim yaaa:59: yasemin abla gitmeden görüssek yaa , tel. numarami yaziyorum müsait bir zamanin varsa bu hafta kahve icsek ? (06509950749 )

Edacigim cook sevindim bebis haberine canim.. Allah saglikli bir sekilde dünyaya gelmesini nasip etsin canim...:54:

Back