Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dün evde değildim burda olmayı çok istiyordum..takımda olduğmu görünce nekadar sevindim anlatamm

ayşeceylin allahmı söyletiyo seni daha 69.3 ü görmedim 71 den 70.3 e düştü yazmalıydın..ufak bi hata düzelteyim dedim..

ayy ne güzel yaa bende bi zmanlar 61 lerdeydim ama kemikli ve uzun boylu olduğum için 65 beni çok iii gösteriyo.inş.. en kısa zamanda düşerim..

kilo vermen hızlanmış..senin adına da sevindim tebrikler bu arada vücudunu iyi tanımışsın..

günaydin hanimlar...
cok yogunum cok diyecem bu yaseminler hep mi yagun diyeceksiniz adasim ugramis hadi ben tasiniyorum sen niye bu kadar yogunsun bakiminsallah deyim ama zor görünüyo..
esiminde tam gidecegim gün sinavi var eve gec geliyor 2 cocukla kalakaldim.oglumda gündüz uyuyo aksam 9da bi basliyo 12.5da 3 gündür huy edindi uyuma istiyo ama uyuyamiyo..
deryacim(gerbera)ne güzel ya zamanin tadini cikar sakin biseyin moralini bozmasina izin verme.insan moralliyken yemeye daha az ihtiyac duyuyo..

ayy ben dünkü menümü yazmayı unutmuşum galiba..

sabah
1 kase special k
ara
az şekerli türk kahvesi

öğle
4 kaşık güveç yemeği
1 kase cacık
ara
10 tane kiraz
1 dilim karpuz

akşam
3 çatal spagetti
1 bardak ayran
1 tabak salata

nasıl kızlar fazla kaçmadı değilmi?
akşam evde değildim special k mı yiyemedim..

belli olmaz belki sende düşersin 61 lere ama bebiş için acele ediyorsun
benim de boyum uzun spor yaptığım içinde şuandan 61 bile çok çok iyi duruyo ama ben incecik olmak istiyorum

belli olmaz belki sende düşersin 61 lere ama bebiş için acele ediyorsun
benim de boyum uzun spor yaptığım içinde şuandan 61 bile çok çok iyi duruyo ama ben incecik olmak istiyorum

hımm ozman tam da sana göre sporlar seçmişsin..plates ve callan seni incecik yapar...
bende evde olmadığm için yapamadım ama 40 dk tempolu yürüyüşüm oldu canm..

çocuk meselesine gelince:92: içimden geliyo bebek istiyorum ne yapiimm

yasemincim kolay gelsin canım hayırlısıyla bir gelseydin TR ye

talcim menün gayet güzel makarnalar içinde en masumu spagetti helede az haşlanırsa 8 dk gibi bide yağsız sos yada peynirle oh mis gibi diyet yemeği olur.

dün callan yaptım bugünde plates yaparım 1 saat

kızlar adımı soran arkadaşlar olmuş takımdaki arkadaşlara kendimi özet geçiim
isim:nazan
okul:sağlık meslek lisesi (laborant)
meslek:ev hanımı
çocuk:3 yaşında erkek
boy:169
kilo:70.3
diyet:specialk
spor:tempolu yürüyüş,plates,callan karışık gidiyoz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…