günaydınlar hayırlı cumalar kızlarbugün büyük kızımın doğumgünü 8. yaşını bitiriyor ...akşama kadar uğrayamam çok işim var çoookkk
![]()
canım Allah ömrünü,hayırlı ve bereketli kılsın..yavrunun gözlerinden öp bizim yerimizee....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar hayırlı cumalar kızlarbugün büyük kızımın doğumgünü 8. yaşını bitiriyor ...akşama kadar uğrayamam çok işim var çoookkk
![]()
dünkü menümü ekleyememiştim..
sabah
1 kase special k
ara
3 ceviz
öğle
kahvaltı canım istedi
ara
10 tane kiraz
akşam
1kase mercimek çorbası
2 br ayran
bahçemizde işlerim vardı 2 saat de bahçe işi çok yoruldum..![]()
ilk günlerde kacamağım oldu ama cok harekett ettim bu hafta..ev işi cocuk derkenn..birde step aleti var dedimya o baya işe yarıyomuss.yıllardı duruyoduu ..hiç bu kadar işi ciddiye almamıştımm.ben 103 tüm mayısın basında yaklasık 5.5 kilo verdim 1 aşşa 2yukarı .....inş..hepsii gider ..bu sefer karalıyımmmmmm![]()
haftaiçi 69.6 yı görmüştümbugün 70.3 geldim olsun 700 gr çok iyi bence
..her hafta 700 gr versem daha ne
![]()
süper canım 1200gr vermişsin..bu ayları iyi değerlendirmeni dilerim..kilon fazlaysa diyete başladığın ilk aylarda çok hızlı kilolar veriliyor..
canımm menün az değil mi? k dan dolayımı az yiyosun kalorisi filan yüksek mi acaba...ama az yememelisin bence yoksa metobolizma yavaşlıyo sende biliyosundurr...ama bu sıcaklarda mübarekk..insanın bişey yiyeside gel miyo ki....
canım o alıntı yaparken kalmış yanlışlıkla.paylaşım alanına bıraktım listeyi canım artık kalıcı olursa hafta güzel bir sonu. olur senin için canımaysecim bu sabah 82 geldim ama gec kaldim gerci aksam bisey yememistim kalici bir verim degil..
bide deryayla benim ismiminizin yaninda neden negatif isareti var sondaki kirmizi sey merak ettim
cok tessekür ederim kizlar
valla rahatsizim canim gelemedim
ayrica seni cok tebrik ederim canim![]()
geçmiş olsum cicişim yaa :26::26::26:çok üzüldüm ama her şer de bir hayır vardır derler bak sende 5 senedir görmediğin rakamı görmüşsün bu sayedeselam kizlar gördügüme göre hepiciniz iyisiniz cok sükür
bende wc ye yatak attim pek bi icli disli olduk bu ara
bu arada bu gece yatili misafirim geliyor kizlar kiz kardesim geliyor uzaktan nasipse
sanirim pazara kadar pek aktif olamayacam kusura bakmayin
ayricada aysecim ev isin halllolmasina sevindim insallah huzur ve mutluluk dolu bir yuvan olur
birde kilomu bugünden bildirecem veeeeeeeeee corbalar ise yaradi 82.3 geldim tartida bende sanirim en son 5 yil önce gördüm bu sayiyi![]()
zaten işin en zoru o kararı alabilmek gerisi çorap söküğü gibi geliiyor canımilk günlerde kacamağım oldu ama cok harekett ettim bu hafta..ev işi cocuk derkenn..birde step aleti var dedimya o baya işe yarıyomuss.yıllardı duruyoduu ..hiç bu kadar işi ciddiye almamıştımm.ben 103 tüm mayısın basında yaklasık 5.5 kilo verdim 1 aşşa 2yukarı .....inş..hepsii gider ..bu sefer karalıyımmmmmm![]()
aayyy canım yaaa ne güzel maşallah büyütmüşün artık yeni yaşı mutlu olsun kızının sağlık sıhhatli başarılı bir sene lur onun içiin inşgünaydınlar hayırlı cumalar kızlarbugün büyük kızımın doğumgünü 8. yaşını bitiriyor ...akşama kadar uğrayamam çok işim var çoookkk
![]()
evet yaa 1 porsiyon yaklaşık 400 kalori..bide ben tam yağlı sütle yiyorum iki öğün 800 kalori olsa öğleyi aralarla birlikte 500 kalori falan almam lazım..
8. TAKIM 210. HAFTA
nuvanda ( 55,4 / 54,8 / 0,6 / 1,08% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,3 / 0,3 /0,43% )
batuhanim ( 84,0 / 82,3 / 1,7 / 2,02% )
AySeCeYLin ( 61,9 / 61,7/ 0,2 / 0,32%)
elif190 ( 63,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
lamamma ( 84,0) geri dönmek üzere ayrıldı
scapula ( 83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60%) -
handerya (70,0/ 69,5,/ 0,5/0,71%) -
tal (70,0/ 69,3 / 0,7 / 1,00%)yeni üye hedef kg 65
TOPLAM KİLO ( 492,9 / 488,4/ 4,5 / 0,91%)
geldimmmmmmmmmm listedeki son düzenlemeleri yaptım.talcim seni listeye aldım sorumluluğun arttı senden daha çok paylalım bekliyorum.sıkkacım sende çok güzel kg vermişsin tebrik ederim böyle devam edersen seni de haftaya listeye alıyorum canım tamam mı kızlar bu hafta listemiz geçen haftaya göre çok güzel 1.olamasakta dereceya gireriz gibi me geliyor.belki reyhancım bireyselde derece alabilir ama :))
gülsencimcim kizini tebrik edip öp benim icin..
siskacim ve talcim iyi bir giris yapmissiniz tebri ederim..
bu arada talcim ismini yazmistin ama unuttum,bende hamile kalmadan evvel diete baslamistim.bi jinekologun sayfasinda okumustum protein agirlikli beslenmek erkek bebek karbonhidrat agirlikli beslenmek kiz bebek isteyene tavsiye ediliyordu bende protein dieti yapiyordum oglum oldu haberin olabana göre cinsiyet nasip meselesi ama cinsiyeti belirleyecek spermlerinde sayisini cinsini hizi yumurtanin cekim etkisini vs hersey etkiliyor..
hmm kadın proteinle beslenince Y leri seciyor demekkiAysecim bilim henüz herseyi anlamis degil hernekadar sperm belirlesede biliyorsun milyonlarcasi bi arada onlarin ve hangisinin olacaginida yumurta belirliyor tipki bir bayanin evlenmek istedigi secmesi gibi![]()