Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

doğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz :)) Allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür versin...
temizliği bitirdim ama bende bittim

akşama mantı ve yaş pasta vaaaaarrr
bugün kaçamaklar sıfırlandı gülşencim istersen bu haftanınkini kullanabilirsinama yiğne de abartmamaya çalış canım - ler +ya dönmesin emeklerin boşa gitmesin

Bu hafta takım 3. olmuş, çok sevindim, hepinizi tek tek tebrik ederim

Önümüzdeki haftalarda 1.likleri de görürüz inş :)

Eve geldim, çok yorgunum. Güzelce dinlendikten sonra hemen geçmişi okucam, neler oldu merak ediyorum

sağol ablacım
bugünkü menümü yazayım
sabah
köy ekmeği kızarmış 2dilim
peynir,zeytin ezmesi salatalık
arada
1 elma
öğlen sonu
mercimek çorbası
salatalık,yogurt
arada
4 kayısı
akşam
2 yada 3 bardak ayran, badem

spor 1 saat callan

Son düzenleme:
Slm kızlar izmire gidince bu satırların hepsini sizlere aktaracağım şimdiden çok özledim sizleri…

1. gün : Datça çok hoş bir yer imkanım olsa bütün yaz burada olmak isterim .. insanları dinlendiren bir güzelliği var yada ben denizi çok özledim daha doğrusu sahili.. yalnız denizine pek giremicem sanırım 1 adımda boyuna çıkıyor ben cesur olsamda babam bırakmıyor 25 sene büyüt sonra ölmesini izleyemem diyor daha sonra çeşmeye gitcez yani öyle bi karar alındı .. burada bi sitede kalıyoruz manzarası bile yetiyor insana .. benim en sevdiğim şey sahilde yürümek denizede ara ara girdim zaten.. bugünki menümü yazayım unutmadan..

sabah : yarım ekmekten azdı ekmek tost yaptım yağsız ve annemle paylaştık .. tabi küçük böldüm kendime biraz .. (umarım döndüğümde –yle karşılaşırım tartıda..)

ara : yok denizdeydim

öğlen : lifalif yulaf ezmesi 1 kaseden azdı

akşam : domates soslu 4 minik köfte , 1 sürümlük nutella

ara : 4-5 kayısı

ama ben belirtmiştim gittiğimi…

tessekür ederim uruzcum ishal karin agrisi virusten süpeleniyor

bol bol suyla dengelersin umarım…

çooook geçmiş olsun umarım kötü haberle gelmesin…

ewet ya umarım hepimiz istediğimiz kilolara inip güzel ve istediğimiz bedenlere ineriz…

bozma moralini pulacım bende şişmanım ve alışverişe çıkamıyorum bile utanıyorum bu halimden yolda görenler hamilesin sen al bi tane diye yediği krakerden uzatıyorlar ve halimi düşün artık değilim demekten bile utanıyorum yok istemiyorum çok teşekkürler falan diyip geçiştirdiğim bile oldu sen düşün gerisini…

senden mutlusu olamaz herhalde ne kadar güzel 54lü rakamları görmek

t.b.ekmeğinin tadı muhteşem ben çok severim…

ya bende şu k yı merak ediyorumm am almak nasip olmadı faydası varmıı?? alişverişe cıktığımda alicamm....

ben onları sevmiyorum ama yulaf ezmesi aldım kendime tadıda muhteşem tavsiye ederim aktardan aldım hemde kilosu 6 tl.. etinin var yarım kilosu 4.. sonuçta aynı şey..ben aktardan azar azar almayı tercih ediyorum…

Ekmek demişken, bugün etimek aldım, kepekli olanında normalden daha fazla kalori vardı, ilginç

yok artık ciddimisin…

bu diyet ürünlere hiç güvenmicen zaten…

ayy kıyamam cnm ya Allah kolaylık versin…

öyle düşünüyorum ağırdan ağırdan yürürüm hiç yoktan iyidir değilmi yinede onuda dr a sormadan yapamam önce sağlık sonra zayıflık ..

gebelikte en iyisi zaten kilo bakımından da doğumun kolaylığında da çok etki ediyormuş şaşılcak kolaylık sağlıyormuş.. yürüyüş yapmayana oranla…

bu mesajı yazdıktan hemen sonra yola çıkmıştık…

kız kardeşine gerçekten nazar değmesin maşallah ne güzel kilolar 51-54 … metabolizması öyleyse zaten çok rahat bi hamilelik geçirecektir… imreniyorum 55in altında olanlara… Allah bana da nasip eder inş..

2. gün : gece bişey yemeden oruç tutacaktım ama annemlerin ısrarıyla eti lifalif yedim ama hatam en son meyve yemeliydim ki susama sorunum olmasın ama yapmadım ve felaket bikaç saat dolaşmanın da etkisiyle 4ten sonra çok zor dayandım susuzluğa Allah yaşatmasın bi daha öyle susuzluğu…

akşm:1kaşık makarna yedim
1 poaça
2 kaşık patates salatası
1 bardak mandalinalı gazoz
biraz meyveli yoğurt
birakaç tane çekirdek
3 saat sonra
lifalif

2ltden fazla su…

Hissttt kizlarr... :79: xetrax cok yogun, yorgun, telasli.. sizi cok özledi ama malesef buraya düzenli gelemiyor affedin onu lütfen hee diyetini sorarsaniz sey.. kem.. küm.. asiri kilo almadim ama malesef ekside de degilim.. takima geri döndügümde kisa sürede halletmeyi umuyorum insallah.. sizler nasilsiniz kizlar ? Bana güzel haberler verin lütfen.. cok ihtiyacim var su günlerde iyi birseyler duymaya..

yaseminim nasılsın tatlım ne zaman bitecek bu yoğunluğun senin gel artık..güzel haber takım iyi gidiyor 3.olduk herkes - de güzel kg lar veriliyor aramıza 2 yeni arkadaş ktıldı tal ve sıska

ben ev taşıyacağım 1-2 haftaya kadar,reyhancım biraz hasta,gülşenimin kızının doğum günü bugün
gerbera tatilde
elifin finalleri var,şeymacımın buralarda dişinden dertli
diğer yasemincim bu hafta TR yolcusu sen ne zaman geliyon vatanına kuzum takımdan haberler böyle

Son düzenleme:

en güzel haberi vermeyi unuttum takımımıza bir bebiş geliyoooooooooo
lalamma edacımın bir bebği olacak

Aysemmm.. canim.. cok tesekkür ederim magazin haberlerini aninda haber ettigin icin bende degisen birsey yok ve malesef hala kesin bir tarihte söyleyemiyorum. Bir kisiyi bulamadik hala birakamiyorum öylece isi. Türkiye tarihim de henüz belli degil canim yaaa yasemin abla gitmeden görüssek yaa , tel. numarami yaziyorum müsait bir zamanin varsa bu hafta kahve icsek ? (06509950749 )

Edacigim cook sevindim bebis haberine canim.. Allah saglikli bir sekilde dünyaya gelmesini nasip etsin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…