bugün kaçamaklar sıfırlandı gülşencim istersen bu haftanınkini kullanabilirsindoğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz :)) Allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür versin...
temizliği bitirdim ama bende bittim
akşama mantı ve yaş pasta vaaaaarrr
teşekkür edrim canımçok tatlılar şeymacım tebrik ederim
kızlar 3.olmuşuzhaftaya da 1.oluruz inş.
şeymacım ne dişmiş mahvetti seni kaç aydır geçmiş olsun canımsabah kahvaltısıyla duruyorum öldüm açlıktan dişçiden geldim yarım saat daha birşey yeme dedi pazartesi yine ameliyatım var ooooyy oooyyy yoruldum bu diş işinden
şeymacım ne dişmiş mahvetti seni kaç aydır geçmiş olsun canım
reyhancım nasıl oldu acaba
ne oldu yaaa topikte kimse kalmadı
papatya yok
gerbera yok
xetrax yok
bu gün batuhanım uğramadı ayşenin kocişi evde hadi onu anladıkhanderya gececi
yasemincim biuğradı gitti eee iki çocukla ülkeden ülkeye taşınma derdide e yapsın işi çok zor allah yar ve yardımcısı olsun
hee eliif yok yine:44::44:
lamamma uykumu bastırdı yine
bir gülşenim var bide ben
haa uruzda var ama nerde:44::44::44:
tessekür ederim uruzcumishal karin agrisi virusten süpeleniyor
selamlar kızlar..reyhancım çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yasemincim alışverişe çıkmışsın nihayet ama moralin bozulmuşolsun nede olsa bu kiloları verip daha ne elbiseler alacaksın hemde küçük bedenli yeterki vazgeçme
dün saatlerce yürüdüm alisverise gittim oglusumla..4kereemzirdim 2 kere altini degistim cok sükür magazalarda alt acma yerleri müsait..cok güzel bi elbise gördüm iste bunu almaliyim dedim büyük bedende olsa alacagim dedim denedim üzerimde öyle kötü durdu ki moral bozup geldim..
en müsait zamanda yerine getirecem tatlımbide bu ekmeklerden en az kalorili hangisi acaba tam buğday,tahıl,cavdar,kepek vs bir dünya çeşidi var yaa:44::44::44:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
boooş vverr daha dur biraz cık daha ufalacazozaman çok çok daha güzel olacak o kıyafetler üstümüzde o zamn biz onları beğenmiyelim tamammı
oooo süpersin canım yaaa maşallah pikniklerden artısız kurtulmuşun
eveeeet şimdi sıra bende 7 seneden beri ilk defa 54.8 oldum yani 54 lü rakamları gördüm ya gam yemem
teşekkür edrim canımevet çok güzel bir sonuç gördüm sen bana kızıyorsun ama kaçamaklar bende yan etki yapıyo neyse menümü yazıyım çıkacm birazdan
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin 2siyah zeytin
çay
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 dilim daha yedim sona doymadım napıyım kızartmadım ama
ara
4 hurma
ara
1 elma
akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu
2 dilim t.buğday ekmeği
akşama meyve yerim heralde
biliyorum bu gün ekmek biraz fazla ldu ama normalde karışık tahıllı ekmek alıyordum bide tam buğday ekmeğini deneyim dedim tadı çok güzelmiş dayanamadım
ya bende şu k yı merak ediyorumm am almak nasip olmadı faydası varmıı?? alişverişe cıktığımda alicamm....
Ekmek demişken, bugün etimek aldım, kepekli olanında normalden daha fazla kalori vardı, ilginç
saolsin canim yok ne yazikki hala elimize gecmedi..vizeli yada vizesiz cikis yapmam lazim 17haziranda biletim var sadece bilet meselesi olsa ertelerdim ama dogum iznim bitiyor 20 haziranda basliyorum rapor almayi düsündüm benim yerime vekalet eden dr bey yillik izne cikiyor onun bölgesinede ben bakacagim 8000 nüfusum olacak bu arada evle saglik ocagi arasinda mekik dokuyacagim halimi sen düsün..
vizeden hala umdum var ins ben gitmeden gelir..:97:
öyle düşünüyorum ağırdan ağırdan yürürüm hiç yoktan iyidir değilmi yinede onuda dr a sormadan yapamam önce sağlık sonra zayıflık ..
o kadar vaktim yok en erken hazırlığını tamamlayan olduğum için sizlere yazayım dedim1 saate yola çıkıyoruz haftaya perşembe gece bu saatlerde döncez büyük ihtimal .. döndüğümüz de görüşmek üzere umarım bu tatil - olarak döner bana her hafta +300,+400lerden sıkıldım onlara dil çıkarmak istiyorum artık zayıflıcam
aysecim callani nerden indiriyorsunuz,ben yapamasamda ablama vermek istiyorum..oda dogum sonrasi kilolariyla cebbelesiyor..onun oglu büyüdü artik rahat rahat yapar..kizlar benim bir kiz kardesim var Allah nazardan saklasin ilk kizini 51 kiloyla hamile kaldi dogumdan sonra 54dü kisa zamanda eski haline döndü simdi yine hamile ins yine ayni olr üstelik ayni boydayiz
bugünkü menünü çok beğendim canımteşekkürler ayşe bugünde
sabah: iki dilim ekmekten tost yağsız 1 bardak soğuk şekersiz süt
öğlen : yulaf ezmesi 2 bardak sütle
akşam : doyana kadar salata
Hissttt kizlarr... :79: xetrax cok yogun, yorgun, telasli.. sizi cok özledi ama malesef buraya düzenli gelemiyor affedin onu lütfenhee diyetini sorarsaniz sey.. kem.. küm.. asiri kilo almadim ama malesef ekside de degilim.. takima geri döndügümde kisa sürede halletmeyi umuyorum insallah.. sizler nasilsiniz kizlar ? Bana güzel haberler verin lütfen.. cok ihtiyacim var su günlerde iyi birseyler duymaya..
yaseminim nasılsın tatlım ne zaman bitecek bu yoğunluğun senin gel artık..güzel haber takım iyi gidiyor 3.olduk herkes - de güzel kg lar veriliyor aramıza 2 yeni arkadaş ktıldı tal ve sıska
ben ev taşıyacağım 1-2 haftaya kadar,reyhancım biraz hasta,gülşenimin kızının doğum günü bugün
gerbera tatilde
elifin finalleri var,şeymacımın buralarda dişinden dertli
diğer yasemincim bu hafta TR yolcusu sen ne zaman geliyon vatanına kuzum takımdan haberler böyle
en güzel haberi vermeyi unuttum takımımıza bir bebiş geliyoooooooooo
lalamma edacımın bir bebği olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?