Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım tabiki en sağlıklısı dk ya göre yürümek.45 dk yada 1 saat yürüsen yeterlidir zaten

45 dk plates ve 1 saat callan da yaptım..acaba biraz daha kilo verdimmi?

Mutlaka az da olsa kilo vermişsindir, her hareket istediğin bedene seni daha çok yaklaştırıyor

bugün menüm
sabah
1kase special k

ara
2 ceviz

öğle
canım yemek istemedi
2 dilim çavdar ekmekli kaşarlı yağsz tost
2 bardak ayran

akşam
1 kase special k

2 öğün yerine special k yiyiyorsun sanırım, ben daha önce niyetlendim ama nedense special k nın tadını pek beğenmedim :) Umarım güzel sonuçlar alırsın, afiyet olsun

Canım eşin okuyor mu? :26:
2 çocukla yolculuk yapmak zor olacak ama Allah yardımcın olur mutlaka. İnşallah yolculuk çok uzun sürmüyordur. Kazasız belasız ve sorunsuz gideceğiniz yere varırsınız inşallah

Son düzenleme:
bugün menüm
sabah
1kase special k

ara
2 ceviz

öğle
canım yemek istemedi
2 dilim çavdar ekmekli kaşarlı yağsz tost
2 bardak ayran

akşam
1 kase special k

menün güzel ama tost yerine yumurtağişirip yesen daha iyiydi pratein almış olurdun sabah ve akşam yemediğin için söylüyorum bunu yoksa tost yenebilir tabiki.

sporunda çok iyi akşam iyi hissedersem callan yapacağım bende.mutlaka kg vermişsindir cnm.menün ve sporum istikrarlı gidiyor

Lamamma
Avatarına bakınca sormadan edemedim, canım hamile misin?

Eğer öyleyse çok tebrik ederim, her şeyden önemlisi sağlıklı bir bebeğin olur ve analı-babalı büyütürsünüz inşallah

Son düzenleme:
kızlarrr selamm geçmişe göz attım geldimmm

ayşecim en kısa zamanda ev bulursunuz inşallah

handerya deryacım oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım şimdiden

yasemincim tr dönüyor sanırım allah yardımcın olsun canım umarım eşinde sorunsuz şekilde gelir yanınıza

kızlar karar aldım sizede bildirmek istedim şuan için mide bulantım aşermem yok allaha şükür gerçi bunlar için erken ama karar aldım bebişim için faydalı olacak şeyleri yemeye çalışıyorum. Abur cuburun bana ve ona faydası yok aşerme durumum olmadığı sürece abartmıcam inşallah. Zaten yemeği biraz fazla kaçırınca midem şişiyor rahatsız oluyorum.
Ara ara uğrarım yine akşamları habire uyukluyorum.

Sizi seviyorumm kendinize iyi bakın az kalori bol hareket hadi bakalım

çok iyi bir karar almışsın hadi bakalım edacım.o uyuklamlar 2 ay devam eder 3. ayda geçer 3.aydan sonra da enerji patlamsı yaşarsın canım

Senin adına çok sevindim canım, demek ki bir bebişin olacak
Büyük bir umutla bekliyordun, hatırlıyorum :)
Hem senin hem de eşin için hayırlı olmasını dilerim, bebeğiniz beraberinde bereket ve mutlulukla gelsin inşallah

Ay çok heyecanlandım, bir gün bana da bu mutluluk nasip olur umarım

Sağol Ayşecim gayet iyiyim, sen nasılsın?

Ev işini naptınız, halledebildiniz mi? Bu mesele senin canını bayağı sıkıyor biliyorum :26:
ev yok uruzcum ya hepsi dolu yada içinde çıkmadan arkadaşlarına ayralamış bu ayın sonuna yada temmuzun ilk haftasına kadar çıkmamız lazım çünkü burayada tayinden gelen arkadaşlar oturacaklar inş. ne onlar ne de biz mağdur oluruz bir an önce buluruz.inş. erken boşaltırlar evleri 2 yerden haber bekliyoruz ama daha boşaltmaya niyetleri yok gibi

inş. uruzum inş. önce düğün haberini sonra bebiş haberini alırız buradan inş.

Ayşecim dert etme, boşaltırlar mutlaka. Sizin de evden çıkmanız gerektiğini biliyorlar, bu durumdayken sizi dışarda bırakacak değiller ya

İnanıyorum yakın zamanda senin sorunun da çözüme kavuşacak canım, az biraz daha sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…