Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümm

sabahh---1 yum-az dom.--k.k. peynir-2 yeşil zeydin -2 dilim ekmek -cay

ara-3 kuru kayısı

öğle--kıymalı makarna-ayrann--

ara soda

aksamm --1 kase corba-slata-az yoğurt- 1 ekmke..

Sıskacım menün gayet güzel görünüyor, afiyet olsun :16:

hadi ya hakikaten ilginç:1:en iyisi ekmeği kızartmak ben bir ara altınbaşak alıyordum diyetisyenler önermiyorlar hiç

Altınbaşak bana saman gibi geliyor o yüzden hiçbir zaman tadını sevemedim :) Diyet ürünler aslında insanı yanıltıyor, kalorileri azdır diye düşünerek normalde yiyeceğinden daha fazla yiyebiliyorsun, dikkatli olmak lazım :61:

selam kizlar
acayip rahatsizim bugün doktora gittim yarin kan aldiracam ac karnina
valla bugün bütün gün esim bakti cocuklara sere serpe yattim
doktor 2 gün corba harici bisey yemememi söyledi bakalkim nasil olacak gerci bugün sadece corba ictim ama :14:
geçmiş olsun reyhancım:70:grip falan mı oldun neyin var canım

selam kizlar
doktor 2 gün corba harici bisey yemememi söyledi bakalkim nasil olacak gerci bugün sadece corba ictim ama :14:

Çok geçmiş olsun canım. Acaba neden rahatsızlandın? :26:
En kısa zamanda bunun üstesinden gelmeni dilerim canım, tez zamanda kurtulursun inşallah :16:

selam kizlar

canım gecmiş olsun..tez zaman da iylrşirsin inş....

herkese günaydinnn sabah görünüp kayboluyorum..sabah yildizimiyim neyim:37:
selam kizlar

Allah sifa versin reyhancim insallah cocuklara bulasmadan atlatirsin:71: avrupada ishal salgini var biliyorsun Allah korusun..

dün saatlerce yürüdüm alisverise gittim oglusumla..4kereemzirdim 2 kere altini degistim cok sükür magazalarda alt acma yerleri müsait..cok güzel bi elbise gördüm iste bunu almaliyim dedim büyük bedende olsa alacagim dedim denedim üzerimde öyle kötü durdu ki moral bozup geldim..

şeymacım menün güzel ekmekler 4 dilim 1 gün içinde çokta sayılmaz tam buğday ekmeği çok tatlı oluyo gerçekten bende çok seviyorum
şeymacım sen cezanı yerine getirdin mi bakayım:27:
en müsait zamanda yerine getirecem tatlım :1::1::1:bide bu ekmeklerden en az kalorili hangisi acaba tam buğday,tahıl,cavdar,kepek vs bir dünya çeşidi var yaa:44::44::44:
selam kizlar
geçmiş olsun canım dikkat et kendine:69::69::69:
dün saatlerce yürüdüm alisverise gittim oglusumla..4kereemzirdim 2 kere altini degistim cok sükür magazalarda alt acma yerleri müsait..cok güzel bi elbise gördüm iste bunu almaliyim dedim büyük bedende olsa alacagim dedim denedim üzerimde öyle kötü durdu ki moral bozup geldim..
boooş vverr daha dur biraz cık daha ufalacaz:1::1::1:ozaman çok çok daha güzel olacak o kıyafetler üstümüzde o zamn biz onları beğenmiyelim tamammı:37::37:
hayret ayşecim gelmemiş bu sabah :26::26:umarım ters bir durum yoktur tatlım benim...

yarın sabah evde olamayacağım için bildirimimi şimdi yapıcam ayşecim... 68.300:34::34:

oooo süpersin canım yaaa maşallah pikniklerden artısız kurtulmuşun:32::32::32:

eveeeet şimdi sıra bende 7 seneden beri ilk defa 54.8 oldum yani 54 lü rakamları gördüm ya gam yemem:52::52::52::52:

selamlar kızlar..reyhancım çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :70::71:

yasemincim alışverişe çıkmışsın nihayet ama moralin bozulmuş :( olsun nede olsa bu kiloları verip daha ne elbiseler alacaksın hemde küçük bedenli :16::16:yeterki vazgeçme:29:
günaydın kızlar...
bugün eşim evde pek uğrayamam haberiniz ola

yasemincim kg verdikten sonra alırsın hem istanbulsa daha güzel şeyler bulursun bozma moralini canım
[
boooş vverr daha dur biraz cık daha ufalacaz:1::1::1:ozaman çok çok daha güzel olacak o kıyafetler üstümüzde o zamn biz onları beğenmiyelim tamammı:37::37:

:
insallah kizlar.. bende kendime bakim ürünleri aldim trdede subesi olan bitkisel ürünlü bi magaza var.trde tam 4 kati fiyatlar..gitmeden alayim dedim..

Son düzenleme:
hayret ayşecim gelmemiş bu sabah :26::26:umarım ters bir durum yoktur tatlım benim...

yarın sabah evde olamayacağım için bildirimimi şimdi yapıcam ayşecim... 68.300:34::34:

Tebrik ederim Gülşencim, tartıda güzel değişiklikler olmuş :16:

Canım boyun ve kilon kaç? Elbise üzerinde güzel dursa da insan kendini bazen beğenemeyebiliyor :)
Eminim sana yakışmıştır ama daha çok yakışmasını istiyorsan benim gibi hedef kilonu bekleyeceksin :9:

eşim ev bakmaya daha doğrusu ev sahibiyle konuşmaya gitti hayırlısı bakalım.
bizde ceylinl parka çıktık çok sıcak dün şakır şakır yağmur yağıyordu bugün güneşli ve sıcak hava bu dengesizlik fena çarptı beni elim kolum kalkmıyo halsizim oysa bir sürü iş beni bekliyo:52:

Back