Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
talcim menün güzeldi zaten 40 dk yürüyüşte harika olmuş
callanı çok sevdiğini yazmışsın bugün yapmadın mı canım
canım onu dr a danışmadan yapma bence tehlikeli olabilir esneme hareketleri fazla çünkühiç sorma yürüyüşten sonra yapacaktım misafirlerim geldi..
hamileykende karın hareketleri dışında diğerlerini yapabilirim değilmi? 3. ayımda doktoruma sorup callanda plateste yaparım galiba..doğumdan sonrada düşünüyorum..ilaç gibi valla..![]()
canım onu dr a danışmadan yapma bence tehlikeli olabilir esneme hareketleri fazla çünkü
callan izin çıkacağını sanmıyorum ama gebeliğinin gidişatına göre platese izin verebilir dr.hiç bir şey yapamazsan 1 saat yürüyüş yaparsın canımhamileyken şişliğim çok fazla oluyor..ebru şallı yapıyordu ya imreniyorum..olsun izin çıkmazsa doğum sonrası toparlanmayada yardımcı olur..
callan izin çıkacağını sanmıyorum ama gebeliğinin gidişatına göre platese izin verebilir dr.hiç bir şey yapamazsan 1 saat yürüyüş yaparsın canım
tabiki canım.inş. istediğin zaman gelir bebişinöyle düşünüyorum ağırdan ağırdan yürürüm hiç yoktan iyidir değilmi yinede onuda dr a sormadan yapamam önce sağlık sonra zayıflık ..
şimdilik nuvanda var cezalı canım başka kimse yok.ayşe cezalı kaçamak hakkı olmayanlar listesini merak ediyorum![]()
Tsk ederis Reyhan teyzesi 3 yaşımız bitiyor..
inşallah korurum kilomu valla yoksa affetmem kendimi..
Yasemincim zeynebin doğumundan bahsetmişsin bende o günü,o msjı hiç unutmuyorum inan seninle beraber hepimiz doğurmuştuk o gün canlı canlı..bende zeynonun geçmiş d.gününü kutluyorum yazamamıştım canım nice sağlıklı,güzel yaşlar diliyorum..
Edacım sende hamişler kervanına katılmışsın çok sevindim sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum canım..burdan kopma hamilelik döneminde de çok kilo almak istemiyorsan menülerini yine paylaş bizimle
Tal ve gülşen rakiplerimsiniz takibinizdeyim ona göre..:82:
Ayşecim sende süper gidiyorsun keşke hepimiz senin kadar istikrarlı ve kararlı olabilsek bu yaz kesin mezunsun böyle giderse..
Uruzcum sende aynı şekilde süper kilo vermişsin tebrik ederim darısı başımıza..listeye artık gir canım bari bu hafta birinciliğe oynayalım..
Adaşım madem tatil planı var gidene kadar kaçamaksız devam et,tatilde de hafif hafif incelmiş olarak git canım,tadını çıkar..
Gece kuşu ben geldiiii...
dün sabah bir çıktım evden bir kaç saat önce girebildim,dün yazmaya çalıştım bozuk klavyeyle anlamışsınızdır ablamdaydım gece orada kaldık oğluşla bugün yine 3 çocuk anasıydım anlayacağınız
Öğlen de teyzeme gittik hep beraber (kendisi mutfakta üzerine tanımadığım tek insandır)veeee o kadar söylememe rağmen yine bir şeyler hazırlamış ve ben dayanamadım ve kaçamak hakkımı malesef kullandım Ayşecim hbrin ola..:78:
yarın kayınvalidemin günü var ona kurabiye falan yaptım ve küçük bir ısırık alıp tadına da baktım nasıl olmuş diye..( süperdi bu arada kendimi zor tuttum) yarın akşam da oraya davetliyiz terasta mangal sefası,pasta börek napcam kızlar yaaaa..yiyipte mi gitsem?
cumartesi günü de Asrınımın d.günüsü :26: bu haftayı atlattım atlattım kendimi bir şekilde tutmam lazım yaaaaw!
amaa asıl hbr bu sabah 5 yıldır görmediğim bir sayı gördüm tartıda umarım cumaya kadar kaybetmem onu..![]()