Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydin kizlar..
tesekkür ederiz derya teyzesi asrinimda simdiden kutlu hayirli saglikli huzurlu neseli uzuun bi ömrü olsun.
aysecim malum tasiniyorum hemde bi ülkeden digerine size cok katilamiyorum,cuma bildirimden sonra haftaya cok giremeyebilirim simdiye kadar cok katilamasamda gecmisi hep takip etmeye calistim,elimden geldigince devam ederim ama 1 hafta sonra ptesi artik düzenli aranizdayim diyetimde düzenli olur malum calisacagim ve süt emzirmek icin kosturacagim..
bugünde esimin sinavi var sinavdan sonra kizima bakacak bende oglumla alisverise gidecegim,cünkü kuzum biberon almiyor illa annesi.
tamam yasemincim.kolay gelsin canım vize işi haloldu o zaman:16:

saolsin canim yok ne yazikki hala elimize gecmedi:50:..vizeli yada vizesiz cikis yapmam lazim 17haziranda biletim var sadece bilet meselesi olsa ertelerdim ama dogum iznim bitiyor 20 haziranda basliyorum rapor almayi düsündüm benim yerime vekalet eden dr bey yillik izne cikiyor onun bölgesinede ben bakacagim 8000 nüfusum olacak bu arada evle saglik ocagi arasinda mekik dokuyacagim halimi sen düsün..:53:
vizeden hala umdum var ins ben gitmeden gelir..:97:

saolsin canim yok ne yazikki hala elimize gecmedi:50:..vizeli yada vizesiz cikis yapmam lazim 17haziranda biletim var sadece bilet meselesi olsa ertelerdim ama dogum iznim bitiyor 20 haziranda basliyorum rapor almayi düsündüm benim yerime vekalet eden dr bey yillik izne cikiyor onun bölgesinede ben bakacagim 8000 nüfusum olacak bu arada evle saglik ocagi arasinda mekik dokuyacagim halimi sen düsün..:53:
inş. çıkar canım.baya yoğun günler seni bekliyor 8000 kişi:52::53:

bu arada esim olmadan 2 cocukla yolculuk yapacagim üstelik biri bebek ucakta emzirmek nasil olacak bilemiyorum kizimda bebekken emzirmistim ama ozaman yanimda tesadüfen tanidik biri vardi..umarim yanima bi erkek düsmez..
esimde baya gergin oda yanliz gitmemden benimle gelemediginden cocuklarindan ayri kalmaktan okulunun bi dönem daha uzamasindan iyice bunaldi..son günlerimiz nesesiz ve tatsiz geciyo..

Son düzenleme:
bu arada esim olmadan 2 cocukla yolculuk yapacagim üstelik biri bebek ucakta emzirmek nasil olacak bilemiyorum kizimda bebekken emzirmistim ama ozaman yanimda tesadüfen tanidik biri vardi..umarim yanima bi erkek düsmez..
esimde baya gergin oda yanliz gitmemden benimle gelemediginden cocuklarindan ayri kalmaktan okulunun bi dönem daha uzamasindan iyice bunaldi..son günlerimiz nesesiz ve tatsiz geciyo..

kaç saat sürüyor canım uçakla binmeden emzirsen belki uyur uçakta.Allah yardımcın olsun canım.siz yine de son günleriniz iyi değerlendirin tadını çıkarın canım.inş. eşinde çabucak gelir yanınıza eşin geldiğinde sen incecik olcaksın ama:23:

Tsk ederis Reyhan teyzesi 3 yaşımız bitiyor..:69:
inşallah korurum kilomu valla yoksa affetmem kendimi..
Yasemincim zeynebin doğumundan bahsetmişsin bende o günü,o msjı hiç unutmuyorum inan seninle beraber hepimiz doğurmuştuk o gün canlı canlı..:31: bende zeynonun geçmiş d.gününü kutluyorum yazamamıştım canım nice sağlıklı,güzel yaşlar diliyorum..

Edacım sende hamişler kervanına katılmışsın çok sevindim sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum canım..burdan kopma hamilelik döneminde de çok kilo almak istemiyorsan menülerini yine paylaş bizimle :49:

Tal ve gülşen rakiplerimsiniz takibinizdeyim ona göre..:82:

Ayşecim sende süper gidiyorsun keşke hepimiz senin kadar istikrarlı ve kararlı olabilsek bu yaz kesin mezunsun böyle giderse..

Uruzcum sende aynı şekilde süper kilo vermişsin tebrik ederim darısı başımıza..listeye artık gir canım bari bu hafta birinciliğe oynayalım..

Adaşım madem tatil planı var gidene kadar kaçamaksız devam et,tatilde de hafif hafif incelmiş olarak git canım,tadını çıkar..
hadi bakalım her ne kadar takım da olmasamda:85:

8000 kişimi:53::53::53::53:hangi şehire geliyorsun canım

selamlar kızlar ...yine hava çok sıcak ve benim cnm yerimden dahi kalkmak istemiyo :((
1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çayla yaptım kahvaltımı..sabahları iştahım çok az oluyo :) keşke bütün gün öyle devam etse :97::97: çok şükür tartı bu sabah geçen haftaki kiloma döndü :) inşallah cumaya kadar -lerede düşer :32:
haydeee kendimi yine dışarı atayım ben :10::10:evde oturmak yaramıyo bana ...

ayşecim ben listeye baktım ama listede benim başlangıç kilom yanlış görünüyor :( aslında şöyle anlatayım ben buraya ilk geldiğimdeki tartım elektronik değildi ve kilomu 75 gösteriyordu...bende 75 kiloyum diyerek diyete başladım ama daha sonra daha sağlıklı bildirim yapayım diye tartı aldım ve tam 2 kiloluk bir fark oluştu..ve ben o tartıyı aldığım hafta tam 1 kilo vermeme rağmen -1 kilo olarak listeye girdim (yani sanki 1 kilo vermemişimde 1 kilo almışım gibi ) yani kısaca benim başlangıç kilom 77 ..eğer düzeltilebilirse memnun olurum canım:78:

ayşecim 2 gün önce bu mesjı yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı..:17:

selamlar kızlar ...yine hava çok sıcak ve benim cnm yerimden dahi kalkmak istemiyo :((
1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çayla yaptım kahvaltımı..sabahları iştahım çok az oluyo :) keşke bütün gün öyle devam etse :97::97: çok şükür tartı bu sabah geçen haftaki kiloma döndü :) inşallah cumaya kadar -lerede düşer :32:
haydeee kendimi yine dışarı atayım ben :10::10:evde oturmak yaramıyo bana ...

kahvaltıyı sevmiyorsan sana special k yı öneririm..hem süt içmiş oluyorsun(biliyorsun süt zayıflamaya yardımcı)hemde yüksek lifle sindirim sistemine yardımcı oluyorsun..sabahları iyi bi başlangıç..ben sabah akşam yiyorum menümü okuyorsan:40:

kahvaltıyı sevmiyorsan sana special k yı öneririm..hem süt içmiş oluyorsun(biliyorsun süt zayıflamaya yardımcı)hemde yüksek lifle sindirim sistemine yardımcı oluyorsun..sabahları iyi bi başlangıç..ben sabah akşam yiyorum menümü okuyorsan:40:

evet senin menülerini okuyorum cnm..ben special k yı denedim fakat bana çok şekerli geldi..pek sevmedim...ama sen yiyebiliyorsan ne güzel faydasını görürsün eminim :34:

ayşecim 2 gün önce bu mesjı yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı..:17:
evet bu aralar dikkati tam veremiyorum hiç bişeye ev bulamadık daha onu takıyorum.tutacağımız yerin ne zaman çıkacağı belli değil daha bizimde çıkmamız lazım ayın sonuna ama ev yok piyasada evler boşalmadan tutulmuş hep:50:
gülşen keşke bunu o dönem bildirseydin canım ben yine püsküt e söylerim:16:

Back