Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar face sayfa açtım hepiniz davetlisiniz

hayal perisi

188020_154481631288302_247887_n.jpg

resmi bu

ekleyin güzel paylaşımlarda bulunalım:27:

canım ben ekledim..adım merve..face deki adım merve sıska.................

dün gece eşimde çekirdek yedi mis gibi kokuyor gerçekten ama yemedim ben
gülşencim bende sabah tartıldım sabitim cnm reglimden tam anlamıyla başlayamadı gitti ada çayı içeceğim inş.söktürür.
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
liğt peynir
yağsız salçalı sos
öğlen
3 kayısı
1 elma
akşam üstü
ızgara tavuk
2 bardak ayran
salata
3 saat sonra
1 kayısı

öğle yemeği göremedim mi ne:53:

ya kızlar yeşil cay emzirene zararlımıdırr... birde kızarmıs ekmek tostta kızarsak makbulmudurrr..?

selam kızlarr:81:
ben takımda değilim ama buraya yazmakla ne kadar yediğimi görüyorum ve istekleniyorum daha da
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir salatalık öğlen hiçbişey yemedm malesef moralim bozuktu:59:akşam da 5 kaşık patlıcan musakka yedim yoğurt bir dilim kepek ekmeği :18:inşallah hepiniz hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:55:

selam kızlarr:81:
ben takımda değilim ama buraya yazmakla ne kadar yediğimi görüyorum ve istekleniyorum daha da
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir salatalık öğlen hiçbişey yemedm malesef moralim bozuktu:59:akşam da 5 kaşık patlıcan musakka yedim yoğurt bir dilim kepek ekmeği :18:inşallah hepiniz hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:55:
olsun canım sen yazmaya devam et illa takımda olman şart değil hepimizin ortak noktası kg vermek.:16:
menün güzel öğlen en azından meyve yiyebilsen iyi olurdu ama insanın morali bozukken de canı bişey istemez :70:

öğle yemeği göremedim mi ne:53:

ya kızlar yeşil cay emzirene zararlımıdırr... birde kızarmıs ekmek tostta kızarsak makbulmudurrr..?
öğlen yemeği yerine meyva yedim canım,meyva öğünü yaptım bua akşam da öyle yapacağım.
günde 1 bardaktan yeşil çaydan bişey olmaz canım.kızarmış ekmekte ne demek istediğini anlamadım canım.tost makinasında kzıartmaktan bahsediyorsan eğer olur tabiki ben öyle yapıyorum canım

olsun canım sen yazmaya devam et illa takımda olman şart değil hepimizin ortak noktası kg vermek.:16:
menün güzel öğlen en azından meyve yiyebilsen iyi olurdu ama insanın morali bozukken de canı bişey istemez :70:

evet canım takıma girmek çok da önemli değil benim için de gerçekten zaten istesemde giremem ben böyle iyiyim:9:evet moral bozukken hiçbişey gitmiyo canım ordan:59:

Son düzenleme:
sabah:
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
yarım kk peynir
1 tuzlu kurabiye
1 çay kaşığı kadar nutella

ara:5 adet hurma
1 elma
1 kurabiye
ara:2 çay

akşam
1tabak yoğutlu semiz otu
yarım kase mercimek çorbası
salata
1 dili ekmek:53::53::53::53:yuh ammada yemişim yaa
1 saat callan 1 saat yürüyüş:46::46::46:

sabah:
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
yarım kk peynir
1 tuzlu kurabiye
1 çay kaşığı kadar nutella

ara:5 adet hurma
1 elma
1 kurabiye
ara:2 çay

akşam
1tabak yoğutlu semiz otu
yarım kase mercimek çorbası
salata
1 dili ekmek:53::53::53::53:yuh ammada yemişim yaa
1 saat callan 1 saat yürüyüş:46::46::46:

sporuna diecek sözüm yok harikasın canım:46:ama kaçamakların sınırı aşmış cezalısın biliyorsun dimi:50:

kimse yok yine ... :(
menüm
sabah-1 yum.haş.-dom.salatalık-az peynir -cay

ara-3 hurma kuru amaa tazesi daha cıkamadı sanırım :)

öğle-1 kase kıymalı makarna-kocaman ayran

ara 5 fındık

aksam --corba-salata

spor 1o dk.step aleti

tempolu temizlik :)

yarın lesli başlıcam inş..

Back