kızlar face sayfa açtım hepiniz davetlisiniz
hayal perisi
resmi bu
ekleyin güzel paylaşımlarda bulunalım
dün gece eşimde çekirdek yedi mis gibi kokuyor gerçekten ama yemedim ben
gülşencim bende sabah tartıldım sabitim cnm reglimden tam anlamıyla başlayamadı gitti ada çayı içeceğim inş.söktürür.
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
liğt peynir
yağsız salçalı sos
öğlen
3 kayısı
1 elma
akşam üstü
ızgara tavuk
2 bardak ayran
salata
3 saat sonra
1 kayısı
hayır sıska bildirim cuma 11:30a kadar eğer yetişemicek olursan perşembeden bildirebilirsin
olsun canım sen yazmaya devam et illa takımda olman şart değil hepimizin ortak noktası kg vermek.selam kızlarr:81:
ben takımda değilim ama buraya yazmakla ne kadar yediğimi görüyorum ve istekleniyorum daha da
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir salatalık öğlen hiçbişey yemedm malesef moralim bozuktuakşam da 5 kaşık patlıcan musakka yedim yoğurt bir dilim kepek ekmeği :18:inşallah hepiniz hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz
öğlen yemeği yerine meyva yedim canım,meyva öğünü yaptım bua akşam da öyle yapacağım.öğle yemeği göremedim mi ne
ya kızlar yeşil cay emzirene zararlımıdırr... birde kızarmıs ekmek tostta kızarsak makbulmudurrr..?
olsun canım sen yazmaya devam et illa takımda olman şart değil hepimizin ortak noktası kg vermek.
menün güzel öğlen en azından meyve yiyebilsen iyi olurdu ama insanın morali bozukken de canı bişey istemez
gülşen,reyhan,yasemin,tal,sıska,gerbera nerdesiniz kızlar bakim
sabah:
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
yarım kk peynir
1 tuzlu kurabiye
1 çay kaşığı kadar nutella
ara:5 adet hurma
1 elma
1 kurabiye
ara:2 çay
akşam
1tabak yoğutlu semiz otu
yarım kase mercimek çorbası
salata
1 dili ekmekyuh ammada yemişim yaa
1 saat callan 1 saat yürüyüş
sporuna diecek sözüm yok harikasın canımama kaçamakların sınırı aşmış cezalısın biliyorsun dimi
:18::18::18:bu seferlik affediiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn yaaaw
ooo süpermiş güle güle git tatlımsanırım datçaya tatile gidiyorum
sanırım datçaya tatile gidiyorum
33 giyodum kotta akşam gül pembesi bir kot denedim 29 bol gibiiiiiiii
bende dün denedim olmayan kotlarımdan 29 beden tam oldu
20 oldu 2 gündür yapamıyorum bugün 1 saat plates yaptım karnım ağrıyo callan yapamayacağımayşe senin callan kaç oldu nasıl incelme durumun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?