Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şu anda pc başında akşam yemeğimi yiyorum :) tavuk bifteği (göğüs etinden) çoban salata ve yoğurt nasıl ayşecim iyimi??
ohh afiyet olsun ekerim.menün süper:46:
tatlım face de sustilonun çekilşine katıldım yorum yazdım yorumuma beğen tıklar mısınız 10 a tamamlayalım çekileşi katılcağım belki bana çıkar:1:

tebrikler uruz :nazar::nazar:sen yine iyisin ben 1 gün bile dayanamıyorum her sabah tartının tepesindeyim:27:

:9::9::9: Teşekkür ederim. Ben de çok zor sabrediyorum zaten :)

şu anda pc başında akşam yemeğimi yiyorum :) tavuk bifteği (göğüs etinden) çoban salata ve yoğurt nasıl ayşecim iyimi??

Afiyet olsun, akşam yemeği için güzel bir seçim olmuş :16:

bu günkü menüm
sabah
3 dilim kızarmış t.b.ekmeği
ligt peynir
yağsız salça sos
salatalık
öğlen sonu
2 yumurtadan menemen
salatalık
yoğurt
akşam
kayısı,elma badem

spor 1 saat plates.aslında 1 saatte callan yapmak istiyorum ama biraz sancım var

sen 3 gündür kaçamak mı yapıyorsun ben mi yanlış anlıyorum şeymacım:30:
yaneeee:27::27::27:tam olarak öyle diyebiliiz de demeyebilirizde pazar misafirlerim vardı yaş pasta ve rus salatası yedim:30::30::30:dünde dondurma yedim kardeşlerimle:57::57:ama bu gün pek bişey yok :44::44:hatırladığım kadarıyla bir kurabiye yedim sadece oda sayılırmı 1 tanecik:26::26:dur ben bir menümü yazıyım akıyım ne yemişim:44::44::44:
tebrikler uruz :nazar::nazar:sen yine iyisin ben 1 gün bile dayanamıyorum her sabah tartının tepesindeyim:27:

ayyy aynı ben tartının yanından geçmem yeterli sabah akşam fark etmez:1::1::1:

Back