Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşecim pikniğinizin güzel geçmesine çok sevindim :) ben öyle bir yorulmuşumki anlatamam...
bugün reglimin 3.günü hala + lardayım :78:sen ne alemdesin ?? galiba aynı gün regl olduk (pazar akşama doğru ) inşallah cumaya kadar en azından sabit hale gelirim yaa :((
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çayla kahvaltımı ettim...birazdanda yürüyüşe çıkıcam ...:10:memlekete gitmeye çok az kaldı ben hala inemedim 65 e :52::52:
olsun zayıfladığın kadar bu halini bile bilmiyorlar eminim baya fark etmiştir :32:

günaydın kzlar dün harika bir gün geçirdik:69:süperdi herşey:32:
sizde takımı boş bırakmamışsınız aferin:1:
menülere gelelim
gerbera kuzum Allah kabul etsin de ben senin beslenme şekline çözemedim daha:1:
1 kaşık semiz otu
1 çatal pilav
1 dolma çok çok az yiyorsun canım yemeğini 1 tabak ye yanında da salatanı ye diyorum her zaman canım:16: öyle çok kötü menü değil ama dengeli değil tatlım tamam mı:16:

sıskacım pilavın yanında ekmek hiç olmamamış:19:ekmektan vazgeçemiyorsan 2 dilim ye tamam ama pilavı unut:34:

talcim senin menünü beğendim aslında ama o 1 avuç çekirdeği yemeseydin:16:listeye girme konusuna gelince acele etme canım takımı girmek emek ve yarış işi bakalım hele bir cuma olsun

gülşencim sen de piknikte eğlenmişsin ne güzel:16:

benimde biraz gezmeye ihtiyacım var ya arkadaşım gelsede hiç bişey düşünmeden eğlensem hem çok özledim hem de onlarla çok eğleniyorum az kaldı seçimlerden sonra gelecekler..

Son düzenleme:
kızlar face sayfa açtım hepiniz davetlisiniz

hayal perisi

188020_154481631288302_247887_n.jpg

resmi bu

ekleyin güzel paylaşımlarda bulunalım:27:

dün gece eşimde çekirdek yedi mis gibi kokuyor gerçekten ama yemedim ben
gülşencim bende sabah tartıldım sabitim cnm reglimden tam anlamıyla başlayamadı gitti ada çayı içeceğim inş.söktürür.
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
liğt peynir
yağsız salçalı sos
öğlen
3 kayısı
1 elma
akşam üstü
ızgara tavuk
2 bardak ayran
salata
3 saat sonra
1 kayısı

slm hherkeze hafta sonu yorgunluğum gitmedi halaa yarın akşam oğluşumun mezuniyet gecesi var ona gidecem ama 3 günden beri kaçamaklarımda kendimi tutamaz oldum gçen hafta ki konsantremi kaybetmiş durumdayım inş cuma tartıyı etkilemez:26::26::26::26::26::44::44:

slm hherkeze hafta sonu yorgunluğum gitmedi halaa yarın akşam oğluşumun mezuniyet gecesi var ona gidecem ama 3 günden beri kaçamaklarımda kendimi tutamaz oldum gçen hafta ki konsantremi kaybetmiş durumdayım inş cuma tartıyı etkilemez:26::26::26::26::26::44::44:
sen 3 gündür kaçamak mı yapıyorsun ben mi yanlış anlıyorum şeymacım:30:

Nasılsınız kardeş takım? :16:
Bizde kimse olmayınca size uğrayayım dedim..

Hoşgeldin canım, naıslsın? :)

bugünlerde kilo vemiş gibi hissediyorum kendimi haftaya cuma tartılcam umarım yüzüm güler:52::51:

İnşallah canım, senden güzel haberler almayı diliyorum :16:

dün gece eşimde çekirdek yedi mis gibi kokuyor gerçekten ama yemedim ben
gülşencim bende sabah tartıldım sabitim cnm reglimden tam anlamıyla başlayamadı gitti ada çayı içeceğim inş.söktürür.
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
liğt peynir
yağsız salçalı sos
öğlen
3 kayısı
1 elma
akşam üstü
ızgara tavuk
2 bardak ayran
salata
3 saat sonra
1 kayısı

Ayşecim iradene hayranımi mis gibi çekirdek karşısında bile dayanabildiysen seni hiçbir şey caydıramaz :66:

Tebrik ederim... :46:
Süpersin valla :64:

Çok teşekkür ederim :16:

Bu sabah güzel sonucu görünce yemek işini abarttım biraz :)

Daha şimdiden simit, döner, pide derken kalori sınırını zorladım :9: Hepsinden az az yedim ama kaloriler uçtu bir anda :60:

Son düzenleme:
:8:
Hoşgeldin canım, naıslsın? :)

Ayşecim iradene hayranımi mis gibi çekirdek karşısında bile dayanabildiysen seni hiçbir şey caydıramaz :66:

umarım uruzcum ya çok sıkıldım artık yukarı doğru çıkıyor hep tartı senin adına da çok sevindim:52::52::65::65::65:

Çok teşekkür ederim :16:

Bu sabah güzel sonucu görünce yemek işini abarttım biraz :)

Daha şimdiden simit, döner, pide derken kalori sınırını zorladım :9: Hepsinden az az yedim ama kaloriler uçtu bir anda :60:

Hoşbulduk :))

Aman hepimiz öyleyiz ya... Ödül oluversin oda.. hemen kilo alacak değilsin ya :1:

wa__77__025C0000-O6kMDAzMzI3aHw3NjE1ODdoYXxpc3Rpa3JhciBzdXJzdW4sS2lsb2xhciBzdXJ1bnNu.gif

Nasılsınız kardeş takım? :16:
Bizde kimse olmayınca size uğrayayım dedim.. :1:

wa__77__025C0000-O6kMDAzMzI3aHw3NjE1ODdoYXxpc3Rpa3JhciBzdXJzdW4sS2lsb2xhciBzdXJ1bnNu.gif
hoşgeldin canım iyi yaptın:16:

Bugün hava daha aydınlık benim için çünkü çok mutluyum, 2.8 kilo vermişim :52::52::52:

Hoşgeldin canım, naıslsın? :

harikasın canım dayanamadın tartıldın demi :)) çok sevindim canım gerisi gelir inş. tıkır tıkır..

ben şaşıyorum kendime, kendimi tanıyamaz oldum uruzum ben ve bu irade maşallah diyorum kendime:1:
harikasın uruzum canım dayanamadın tartıldın demi :)) çok sevindim canım gerisi gelir inş. tıkır tıkır..

Son düzenleme:
ben şaşıyorum kendime, kendimi tanıyamaz oldum uruzum ben ve bu irade maşallah diyorum kendime:1:
harikasın uruzum canım dayanamadın tartıldın demi :)) çok sevindim canım gerisi gelir inş. tıkır tıkır..

Teşekkür ederim Ayşecim, 10 gün zor dayandım kilo durumuma bakmadan :9:

Back