Teşekkür ederim Ayşecim, 10 gün zor dayandım kilo durumuma bakmadan
gülşen,reyhan,yasemin,tal,sıska,gerbera nerdesiniz kızlar bakim
ohh afiyet olsun ekerim.menün süperşu anda pc başında akşam yemeğimi yiyorum :) tavuk bifteği (göğüs etinden) çoban salata ve yoğurt nasıl ayşecim iyimi??
tebrikler uruzsen yine iyisin ben 1 gün bile dayanamıyorum her sabah tartının tepesindeyim
şu anda pc başında akşam yemeğimi yiyorum :) tavuk bifteği (göğüs etinden) çoban salata ve yoğurt nasıl ayşecim iyimi??
Teşekkür ederim. Ben de çok zor sabrediyorum zaten :)
Afiyet olsun, akşam yemeği için güzel bir seçim olmuş
yazdığım yorumun hemen altında canımayşecim facede yorumunu gördüm ama beğen butonunu göremedim :26:
yazdığım yorumun hemen altında canım
hiç bilmiyorum ki gülşencim:26:yokkiiihiçbir yorumun altında beğen yazısı yok..acaba daha önceden bu sayfayı beğenmiş olmakmı gerekiyo ??
teşekkürler gülşencim 10 kişiye tamamlayayım belki bana çıkar elbise güzel ama ancak evde giyerim onu ben çıksa bile, tabi o gülünü de sökerimevet öyleymiş :) önce sayfayı beğendim sonra yorumunu
tebrikler uruzsen yine iyisin ben 1 gün bile dayanamıyorum her sabah tartının tepesindeyim
gülşen,reyhan,yasemin,tal,sıska,gerbera nerdesiniz kızlar bakim
teşekkürler gülşencim 10 kişiye tamamlayayım belki bana çıkar elbise güzel ama ancak evde giyerim onu ben çıksa bile, tabi o gülünü de sökerim
yaneeeesen 3 gündür kaçamak mı yapıyorsun ben mi yanlış anlıyorum şeymacım
ayooll aynı dertten muzdaribimm..tartılmasam göbeğim catlarr..ama ii bişey değil şkerimm ...diyetisyenin yanında piskologadamı gitsem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?