Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şu anda pc başında akşam yemeğimi yiyorum :) tavuk bifteği (göğüs etinden) çoban salata ve yoğurt nasıl ayşecim iyimi??
ohh afiyet olsun ekerim.menün süper
tatlım face de sustilonun çekilşine katıldım yorum yazdım yorumuma beğen tıklar mısınız 10 a tamamlayalım çekileşi katılcağım belki bana çıkar

tebrikler uruz sen yine iyisin ben 1 gün bile dayanamıyorum her sabah tartının tepesindeyim

Teşekkür ederim. Ben de çok zor sabrediyorum zaten :)

şu anda pc başında akşam yemeğimi yiyorum :) tavuk bifteği (göğüs etinden) çoban salata ve yoğurt nasıl ayşecim iyimi??

Afiyet olsun, akşam yemeği için güzel bir seçim olmuş

bu günkü menüm
sabah
3 dilim kızarmış t.b.ekmeği
ligt peynir
yağsız salça sos
salatalık
öğlen sonu
2 yumurtadan menemen
salatalık
yoğurt
akşam
kayısı,elma badem

spor 1 saat plates.aslında 1 saatte callan yapmak istiyorum ama biraz sancım var

sen 3 gündür kaçamak mı yapıyorsun ben mi yanlış anlıyorum şeymacım
yaneeeetam olarak öyle diyebiliiz de demeyebilirizde pazar misafirlerim vardı yaş pasta ve rus salatası yedimdünde dondurma yedim kardeşlerimleama bu gün pek bişey yok :44::44:hatırladığım kadarıyla bir kurabiye yedim sadece oda sayılırmı 1 tanecik:26::26:dur ben bir menümü yazıyım akıyım ne yemişim:44::44::44:
tebrikler uruz sen yine iyisin ben 1 gün bile dayanamıyorum her sabah tartının tepesindeyim

ayyy aynı ben tartının yanından geçmem yeterli sabah akşam fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…