Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kzlar dün harika bir gün geçirdik:69:süperdi herşey:32:
sizde takımı boş bırakmamışsınız aferin:1:
menülere gelelim
gerbera kuzum Allah kabul etsin de ben senin beslenme şekline çözemedim daha:1:
1 kaşık semiz otu
1 çatal pilav
1 dolma çok çok az yiyorsun canım yemeğini 1 tabak ye yanında da salatanı ye diyorum her zaman canım:16: öyle çok kötü menü değil ama dengeli değil tatlım tamam mı:16:

sıskacım pilavın yanında ekmek hiç olmamamış:19:ekmektan vazgeçemiyorsan 2 dilim ye tamam ama pilavı unut:34:

talcim senin menünü beğendim aslında ama o 1 avuç çekirdeği yemeseydin:16:listeye girme konusuna gelince acele etme canım takımı girmek emek ve yarış işi bakalım hele bir cuma olsun

gülşencim sen de piknikte eğlenmişsin ne güzel:16:

hadi yarışalım kilolarımız yaklaşık :52:bende 1 oturuşta yarım ekmekten fazla yağlı ekmekler isterdim mesela arada bir ama cısss

sahurda 3 köfteyi ekmek arası yapıp yicem kızlar ne dersiniz ah ah ketçepta olcaktı şimdi ama cısss:52::52:
bildiğim kadarıyla ketcabın kalorisi cok yüksek değil...yenbilir diye biliyorum..yanlışmıyımm kızlar....

ayy ismimin yanında 1 kalp oluşmuş çok yakışmış yaa:21:

bu arada sabah 1 kase special k mı yedim

ara
1 muz

öğle
8 kaşık etli yeşil fasulye (yapacam)
2 bardak ayran
1 tabak salata
2 dilim çavdar ekmeği

arada 1 meyve yerim
akşam yine 1 kase special k yiyecem..

Son düzenleme:
menülere gelelim
1 kaşık semiz otu
1 çatal pilav
1 dolma çok çok az yiyorsun canım yemeğini 1 tabak ye yanında da salatanı ye diyorum her zaman canım:16: öyle çok kötü menü değil ama dengeli değil tatlım tamam mı:16:

sıskacım pilavın yanında ekmek hiç olmamamış:19:ekmektan vazgeçemiyorsan 2 dilim ye tamam ama pilavı unut:34:

talcim senin menünü beğendim aslında ama o 1 avuç çekirdeği yemeseydin:16:listeye girme konusuna gelince acele etme canım takımı girmek emek ve yarış işi bakalım hele bir cuma olsun

acele ediyorum çünkü acil kilo vermeliyim bende bu metabolizma olduktan sonra gebeliktede sonrasında da buralarda olurum merak etme..siteyide çok beğendim sizlerde çok iyi arkadaşlarsınız..:13:

menülere gelelim
1 kaşık semiz otu
1 çatal pilav

az mı olmuş ben doymuştum:1:biraz şehriye pilavının tadına bakmıştım peynirli falan güzel olmuş dolmayı da yılda 1 anca yerim sevmem pek semizotunuda hiç beğenmedim zaten:30:

bugün tutacağımı tahmin edemediğim için yemedim ama oruçluyum çok şükür allah sabrını veriyor dünü acıkmadan susamadan atlattım bugünde niyet ettim umarım zorlanmam:53:

bidee

akşam 1 avuç çekirdek yedim mis gibi koktu:2::2:

acele ediyorum çünkü acil kilo vermeliyim bende bu metabolizma olduktan sonra gebeliktede sonrasında da buralarda olurum merak etme..siteyide çok beğendim sizlerde çok iyi arkadaşlarsınız..:13:

tal ismin nedir burda herkese ismiyle hitap ederiz gerçi kime hangisi kolay geliyorsa artık:34:
mesela scapula adı yasemin ben pula derim hem kolay hemde hoşuma gider
benim ismim derya bu arada:69:

bu arada uzun zaman dır çekirdek yemiyordum herkes yanımda çıtlatınca mis gibi koktu bilirsiniz davette kendini tutmak zordur..ancak 1 avuçcuk yedim akşam çok hafif yiyorum ya dokunmaz galiba:59:

kalp kalbe karşı derler:60::60:
11:55te iki mesaj ikisindede çekirdek itirafı:60::60::60:ne komedi olmuş ya:1::1::1:

tal ismin nedir burda herkese ismiyle hitap ederiz gerçi kime hangisi kolay geliyorsa artık:34:
mesela scapula adı yasemin ben pula derim hem kolay hemde hoşuma gider
benim ismim derya bu arada:69:

ben nazan canım memnun oldum..kaydolurken oğlumun ismini yazarken yanlışlık oldu ama beğendim değiştirmedim..oğlum talha..:55:

ayşecim pikniğinizin güzel geçmesine çok sevindim :) ben öyle bir yorulmuşumki anlatamam...
bugün reglimin 3.günü hala + lardayım :78:sen ne alemdesin ?? galiba aynı gün regl olduk (pazar akşama doğru ) inşallah cumaya kadar en azından sabit hale gelirim yaa :((
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çayla kahvaltımı ettim...birazdanda yürüyüşe çıkıcam ...:10:memlekete gitmeye çok az kaldı ben hala inemedim 65 e :52::52:

Back