Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olsun zayıfladığın kadar bu halini bile bilmiyorlar eminim baya fark etmiştir

benimde biraz gezmeye ihtiyacım var ya arkadaşım gelsede hiç bişey düşünmeden eğlensem hem çok özledim hem de onlarla çok eğleniyorum az kaldı seçimlerden sonra gelecekler..

Son düzenleme:
dün gece eşimde çekirdek yedi mis gibi kokuyor gerçekten ama yemedim ben
gülşencim bende sabah tartıldım sabitim cnm reglimden tam anlamıyla başlayamadı gitti ada çayı içeceğim inş.söktürür.
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
liğt peynir
yağsız salçalı sos
öğlen
3 kayısı
1 elma
akşam üstü
ızgara tavuk
2 bardak ayran
salata
3 saat sonra
1 kayısı

slm hherkeze hafta sonu yorgunluğum gitmedi halaa yarın akşam oğluşumun mezuniyet gecesi var ona gidecem ama 3 günden beri kaçamaklarımda kendimi tutamaz oldum gçen hafta ki konsantremi kaybetmiş durumdayım inş cuma tartıyı etkilemez:26::26::26::26::26::44::44:

sen 3 gündür kaçamak mı yapıyorsun ben mi yanlış anlıyorum şeymacım

Nasılsınız kardeş takım?
Bizde kimse olmayınca size uğrayayım dedim..

Hoşgeldin canım, naıslsın? :)

bugünlerde kilo vemiş gibi hissediyorum kendimi haftaya cuma tartılcam umarım yüzüm güler

İnşallah canım, senden güzel haberler almayı diliyorum

Ayşecim iradene hayranımi mis gibi çekirdek karşısında bile dayanabildiysen seni hiçbir şey caydıramaz

Tebrik ederim...
Süpersin valla

Çok teşekkür ederim

Bu sabah güzel sonucu görünce yemek işini abarttım biraz :)

Daha şimdiden simit, döner, pide derken kalori sınırını zorladım Hepsinden az az yedim ama kaloriler uçtu bir anda

Son düzenleme:

umarım uruzcum ya çok sıkıldım artık yukarı doğru çıkıyor hep tartı senin adına da çok sevindim

Hoşbulduk :))

Aman hepimiz öyleyiz ya... Ödül oluversin oda.. hemen kilo alacak değilsin ya

Nasılsınız kardeş takım?
Bizde kimse olmayınca size uğrayayım dedim..

hoşgeldin canım iyi yaptın

Bugün hava daha aydınlık benim için çünkü çok mutluyum, 2.8 kilo vermişim

ben şaşıyorum kendime, kendimi tanıyamaz oldum uruzum ben ve bu irade maşallah diyorum kendime
harikasın uruzum canım dayanamadın tartıldın demi :)) çok sevindim canım gerisi gelir inş. tıkır tıkır..

Son düzenleme:
ben şaşıyorum kendime, kendimi tanıyamaz oldum uruzum ben ve bu irade maşallah diyorum kendime
harikasın uruzum canım dayanamadın tartıldın demi :)) çok sevindim canım gerisi gelir inş. tıkır tıkır..

Teşekkür ederim Ayşecim, 10 gün zor dayandım kilo durumuma bakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…