Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vakumla doğumun sakıncası yok demi sağlığı nasıl allah uzun ömürler versin ikisinede:55:

YOK canim sadece 2-3 gün yumurta kafali dolaniyorlar ama sonrasinda düzeliyor cok sükür bir sorunumuz yok:nazar:

iyi aksamlarr kızlar ....dün aksam geç geldiğim için giremedimm..ama hiç bir sey yemedimm..artıkk dikkat ediyorummm.... :))))))))))))))

menümü yazımm kızlarr güzel oldu buguun inş..
sabah-sahanda yumurta-2 ekmek -az peynir-domates-cayy
ara 6 fındık
öğle --etli bezelye- 2 kaşık pilav--2 ekmek (çift rakamları pek severiimm:52:)

ara-soda
akşam-1 kase corba-yoğurt-salata

spor--tempolu ev temizliği:1:-15 dk merdivenimsi step aleti adını bilmiyorum böle yazdım

dün misafirlikten yemeden geldigin icin tebrik ederim
pilav yaninda neden ekmek yeme ihtiyaci duyuyorsun onu anlamadim ???
yoksa menün gayet güzelmis

YOK canim sadece 2-3 gün yumurta kafali dolaniyorlar ama sonrasinda düzeliyor cok sükür bir sorunumuz yok:nazar:

dün misafirlikten yemeden geldigin icin tebrik ederim
pilav yaninda neden ekmek yeme ihtiyaci duyuyorsun onu anlamadim ???
yoksa menün gayet güzelmis

ekmke yemesem doymuyorumm canım yaa ...aslında daha fazla yiyorum ama diyeteyim ondan 2 dilim...:56:

ekmke yemesem doymuyorumm canım yaa ...aslında daha fazla yiyorum ama diyeteyim ondan 2 dilim...:56:

hadi yarışalım kilolarımız yaklaşık :52:bende 1 oturuşta yarım ekmekten fazla yağlı ekmekler isterdim mesela arada bir ama cısss

sahurda 3 köfteyi ekmek arası yapıp yicem kızlar ne dersiniz ah ah ketçepta olcaktı şimdi ama cısss:52::52:

canim asil diyete oldugun icin kesmelisin bence ekmek yeme pilav felan yersen yada pilav yerine 1 kepekli ekmek felan ye :16:

hadi yarışalım kilolarımız yaklaşık :52:bende 1 oturuşta yarım ekmekten fazla yağlı ekmekler isterdim mesela arada bir ama cısss

sahurda 3 köfteyi ekmek arası yapıp yicem kızlar ne dersiniz ah ah ketçepta olcaktı şimdi ama cısss:52::52:

bence uygundur canim gerci bana sormamisin ama:27::27:

canim asil diyete oldugun icin kesmelisin bence ekmek yeme pilav felan yersen yada pilav yerine 1 kepekli ekmek felan ye :16:

Bence uygundur canim gerci bana sormamisin ama:27::27:

neyi sana sormamışrım batuhan köfteyimi eğer öyleyse kızlar demiştim yani sende dahilsin:51:
Yarış konusunda tabiki yarışalım ama beni geçersiniz ben kilo veremiyorum:50::50:

Bu hafta kaçamaklarımı kullandımmı ceza aldımmı merak ediyorum:69:

neyi sana sormamışrım batuhan köfteyimi eğer öyleyse kızlar demiştim yani sende dahilsin:51:
Yarış konusunda tabiki yarışalım ama beni geçersiniz ben kilo veremiyorum:50::50:

Bu hafta kaçamaklarımı kullandımmı ceza aldımmı merak ediyorum:69:

saka yapiyorum canim genel sordugunu biliyorum :16:

Back