Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerbaracım hiç bekleme onları al 2 dilim ekmek peynir varsa domates salatalık tamam cnm
elifimi merak ediyorum bende face de görmüyorum bişey de söylemedi nerde acaba:26:
sayfanın yukarısın da seçeneler yazan bir yer var oraya tıkla konuya abone ol de.sonra konrol panelinden girip görebilirisn öyle daha kolay.yeni cvp ları görmen için sayfayı yenilemn gerekiyorkızlar ben cevapları gec görüyorum anasafya deyip yeniden takıma girince görebiliyorumm...acaba sizde de böylemii......
kızlar ben cevapları gec görüyorum anasafya deyip yeniden takıma girince görebiliyorumm...acaba sizde de böylemii......
![]()
kahvelerinizde benden olsun
sabah
1 gevrek
biraz yumurta
6 zeytin
1kk peynir
kahveler için teşekkürler canım simitin yanında yumurta yememen lazım peynir zeytin yeterli sadce simit zaten kalorili bol susamlı birde yumurtayla birleşince![]()
gerberacım neden 2 kaşık yiyorsun semizotu 1 tabak ye sen zaten gece geç yatıyorsun 2 kaşık yemekle durulmaz muhtemelen gece birşeyler atıştırıyorsun akşam çok çok az yediğin için.kg dan bu yüzden +ya gidiyor canım. akşam 1 tabak semizotu bir kase de yoğurt yiyorsun.ileryen saatlerde de acıkırsan meyve seni + değil - görmek istiyorum artık tamam mı canım![]()
uruzum hoşgeldin günaydın![]()
kızlar rüyalardan anlayanınız varmı rüyamda hamileydim eşimin kim olduğunu bilmiyorum ve annemin evindeyim çok kolay bi doğum yaptım sonra alışmış kudurmuştan beterdir tekrar hamileydim 4 aylık olmuş bile![]()
![]()
kahvelerinizde benden olsun
sabah
1 gevrek
biraz yumurta
6 zeytin
1kk peynir
ara şeftali
öğlen tarhana çorbası 1 kase
ara çilek
akşam semizotu yemeği 2 kaşık
yoğurt 1kaşık
ara belki süt
kahveler için teşekkürler canım simitin yanında yumurta yememen lazım peynir zeytin yeterli sadce simit zaten kalorili bol susamlı birde yumurtayla birleşince![]()
Slmmmmm kızlar!
dün yazamadım size çok yoğundum nihayet babne ve dedemiz geldi.Teo ile beraber evi temizledik yemek hazırladık vs..gece geç saate kadar bizdelerdi o yüzden giremedim..
neyse dün yediklerimi yazayım
1haşlanmış yumurta,peynir,domates,biber,salatalık,1 dilim ekmek
Öğle-akşam 1 kase şehriye çorba,tavuklu pilav,cacık
ve kendimi kötü hissetttim pilav falan yiyince akşam yemedim çok dayanamayınca
2 küçük nektarin,1 kivi yedim ve aççç yattım..
sabah kalktığımda ise 69,8kg gördüm nihayet yine ,yeni,yeniden başına 6 kondurdum ve bir daha asla o 6 kaçamayacak benden size söz!![]()
Slmmmmm kızlar!
dün yazamadım size çok yoğundum nihayet babne ve dedemiz geldi.Teo ile beraber evi temizledik yemek hazırladık vs..gece geç saate kadar bizdelerdi o yüzden giremedim..
neyse dün yediklerimi yazayım
1haşlanmış yumurta,peynir,domates,biber,salatalık,1 dilim ekmek
Öğle-akşam 1 kase şehriye çorba,tavuklu pilav,cacık
ve kendimi kötü hissetttim pilav falan yiyince akşam yemedim çok dayanamayınca
2 küçük nektarin,1 kivi yedim ve aççç yattım..
sabah kalktığımda ise 69,8kg gördüm nihayet yine ,yeni,yeniden başına 6 kondurdum ve bir daha asla o 6 kaçamayacak benden size söz!![]()
Kahveler için teşekkürler
Ayşemin de dediği gibi semizotunu daha çok yemelisin, gece boyunca seni tok tutar hem de yararlı.
Aslında çok fazla yemiyorsun ama neden tartıda artıları görüyorsun :44:
Belki de az yediğin için metabolizma yavaşlıyordur ya da yediğin şeylerin zamanlaması yanlıştır. Bir de değiştirerek dene, sonuçta bir değişiklik olacak mı görelim :)
Ayşecim öyle deme, sabah kahvaltısında bol tereyağlı yumurta ve simit mükemmel oluyor. Yanında çay varsa bir de yumurta da sucukluysa keyfimize diyecek yok
Neden kilo aldığımı anlamak hiç de zor değil :)