• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gerbaracım hiç bekleme onları al 2 dilim ekmek peynir varsa domates salatalık tamam cnm

peynir var ama tam yağlı ve tuzlu bi peynir annem çökelek alsında onu yicem 2 pazardır pazara gidilmiyor zaten arabayla gittiler babamda aceleci hemen ilk gördüğün bi kaç bişeyi al çık diyen cinsten ve max 20 dakdır gezme süreleri hemen arar saolsunhadi diye

kızlar rüyalardan anlayanınız varmı rüyamda hamileydim eşimin kim olduğunu bilmiyorum ve annemin evindeyim çok kolay bi doğum yaptım sonra alışmış kudurmuştan beterdir tekrar hamileydim 4 aylık olmuş bile :27:

Son düzenleme:
kızlar ben cevapları gec görüyorum anasafya deyip yeniden takıma girince görebiliyorumm...acaba sizde de böylemii......
sayfanın yukarısın da seçeneler yazan bir yer var oraya tıkla konuya abone ol de.sonra konrol panelinden girip görebilirisn öyle daha kolay.yeni cvp ları görmen için sayfayı yenilemn gerekiyor

250080_161827200549616_146218375443832_427062_3683247_s.jpg

kahvelerinizde benden olsun

sabah
1 gevrek
biraz yumurta
6 zeytin
1kk peynir

ara şeftali

öğlen tarhana çorbası 1 kase

ara çilek

akşam semizotu yemeği 2 kaşık
yoğurt 1kaşık

ara belki süt

Son düzenleme:
gerberacım neden 2 kaşık yiyorsun semizotu 1 tabak ye sen zaten gece geç yatıyorsun 2 kaşık yemekle durulmaz muhtemelen gece birşeyler atıştırıyorsun akşam çok çok az yediğin için.kg dan bu yüzden +ya gidiyor canım. akşam 1 tabak semizotu bir kase de yoğurt yiyorsun.ileryen saatlerde de acıkırsan meyve seni + değil - görmek istiyorum artık tamam mı canım:16:

kahveler için teşekkürler canım simitin yanında yumurta yememen lazım peynir zeytin yeterli sadce simit zaten kalorili bol susamlı birde yumurtayla birleşince :52:

sofrada kardeşim yüzünden lafı yiyince 1 çatal kadar istemeyerek yumurta aldım zaten hiç sevmem kendilerini:17:

gerberacım neden 2 kaşık yiyorsun semizotu 1 tabak ye sen zaten gece geç yatıyorsun 2 kaşık yemekle durulmaz muhtemelen gece birşeyler atıştırıyorsun akşam çok çok az yediğin için.kg dan bu yüzden +ya gidiyor canım. akşam 1 tabak semizotu bir kase de yoğurt yiyorsun.ileryen saatlerde de acıkırsan meyve seni + değil - görmek istiyorum artık tamam mı canım:16:

inan gece hiç bişey yemiyorum dalıyorum ve saat dikkatimi çekmiyor çünkü yememiz saat 8 gibi oluyor bol su içiyorum 3 ltye tamamlamak için semizotunu sadece sebze yemeği olsun diye yiyorum ama mümkün olduğunca çok yemeye çalışırım şimdiye kadar çook kereler pişsede evde tadına bile bakmamıştım:24:

uruzum hoşgeldin günaydın:16:

Hoşbulduk canım :16: Mesajını daha önce görmemişim o yüzden ancak şimdi cevap verebildim :)

kızlar rüyalardan anlayanınız varmı rüyamda hamileydim eşimin kim olduğunu bilmiyorum ve annemin evindeyim çok kolay bi doğum yaptım sonra alışmış kudurmuştan beterdir tekrar hamileydim 4 aylık olmuş bile :27:

Hamilelik ve doğum yapmak hayırlı ve iyi bir şey olarak yorumlanır, üstelik sen iki kez hamile olduğunu görmüşsün, hayrın ne kadar büyük olduğunu düşün :1:

Slmmmmm kızlar!
dün yazamadım size çok yoğundum nihayet babne ve dedemiz geldi.Teo ile beraber evi temizledik yemek hazırladık vs..gece geç saate kadar bizdelerdi o yüzden giremedim..

neyse dün yediklerimi yazayım

1haşlanmış yumurta,peynir,domates,biber,salatalık,1 dilim ekmek

Öğle-akşam 1 kase şehriye çorba,tavuklu pilav,cacık

ve kendimi kötü hissetttim pilav falan yiyince akşam yemedim çok dayanamayınca

2 küçük nektarin,1 kivi yedim ve aççç yattım..

sabah kalktığımda ise 69,8kg gördüm nihayet yine ,yeni,yeniden başına 6 kondurdum ve bir daha asla o 6 kaçamayacak benden size söz!:66::62:

250080_161827200549616_146218375443832_427062_3683247_s.jpg

kahvelerinizde benden olsun

sabah
1 gevrek
biraz yumurta
6 zeytin
1kk peynir

ara şeftali

öğlen tarhana çorbası 1 kase

ara çilek

akşam semizotu yemeği 2 kaşık
yoğurt 1kaşık

ara belki süt

Kahveler için teşekkürler :16:

Ayşemin de dediği gibi semizotunu daha çok yemelisin, gece boyunca seni tok tutar hem de yararlı.
Aslında çok fazla yemiyorsun ama neden tartıda artıları görüyorsun :44:
Belki de az yediğin için metabolizma yavaşlıyordur ya da yediğin şeylerin zamanlaması yanlıştır. Bir de değiştirerek dene, sonuçta bir değişiklik olacak mı görelim :)

kahveler için teşekkürler canım simitin yanında yumurta yememen lazım peynir zeytin yeterli sadce simit zaten kalorili bol susamlı birde yumurtayla birleşince :52:

Ayşecim öyle deme, sabah kahvaltısında bol tereyağlı yumurta ve simit mükemmel oluyor. Yanında çay varsa bir de yumurta da sucukluysa keyfimize diyecek yok :9::9:

Neden kilo aldığımı anlamak hiç de zor değil :)

Slmmmmm kızlar!
dün yazamadım size çok yoğundum nihayet babne ve dedemiz geldi.Teo ile beraber evi temizledik yemek hazırladık vs..gece geç saate kadar bizdelerdi o yüzden giremedim..

sabah kalktığımda ise 69,8kg gördüm nihayet yine ,yeni,yeniden başına 6 kondurdum ve bir daha asla o 6 kaçamayacak benden size söz!:66::62:

Kahvaltını çok beğendim canım, klasik ama güzel bir kahvaltı olmuş.

Öğlen hem şehriyeli çorba hem de pilav olduğu için karbonhidrata yüklenmişsin ama akşamı sadece meyveyle geçiştirdiğin için hafif ve güzel bir gün olmuş, afiyet olsun canım :16:

Slmmmmm kızlar!

tabrik ederim deryacım :46:gözünaydın bu arada cnm

Kahveler için teşekkürler :16:

Ayşemin de dediği gibi semizotunu daha çok yemelisin, gece boyunca seni tok tutar hem de yararlı.
Aslında çok fazla yemiyorsun ama neden tartıda artıları görüyorsun :44:
Belki de az yediğin için metabolizma yavaşlıyordur ya da yediğin şeylerin zamanlaması yanlıştır. Bir de değiştirerek dene, sonuçta bir değişiklik olacak mı görelim :)

Ayşecim öyle deme, sabah kahvaltısında bol tereyağlı yumurta ve simit mükemmel oluyor. Yanında çay varsa bir de yumurta da sucukluysa keyfimize diyecek yok :9::9:

Neden kilo aldığımı anlamak hiç de zor değil :)

bilmez miyim çok güzel olur elbette çok severim simiti bende,kg almak isteyenlere çok güzel bir öneri:1:

Back