- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gün içinde çok fazla karbonhidrat almamaya dikkat et, karbonhidratın fazla olduğunu gördüğünde de en azından akşam yemeğinde protein+salata yiyerek dengelemeye çalış :)
Bu sene bizde de birçok düğün var, düğünleri düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum, inşallah en azından birinde istediğim gibi süslenerek gidebilirim![]()
canım ekmek,bakliyat,pilav türleri,makarna bunlar karbonhidrat bunları mümkün olduğunca tüketmeye çalış bakliyat hariç.bakliyat hem karbonhidrat hem protein sayılabilir hafta 2 kere yiyebilirsin ama ekmeksiz.ah uruzum ah yarama tuz bastın ben o karbonları proteinleri ne olduklarını ayırabilsem zaten sorun kalmıcak
canım ekmek,bakliyat,pilav türleri,makarna bunlar karbonhidrat bunları mümkün olduğunca tüketmeye çalış bakliyat hariç.bakliyat hem karbonhidrat hem protein sayılabilir hafta 2 kere yiyebilirsin ama ekmeksiz.
et,süt ürünleri,yumurta,tavuk,balık bunlar da protein.
sen sabah 2-3 dilim kepek ekmeği ile kahvaltı yapsan yumurta yiyeceğin zaman kahvaltı da ekmek yemeyip 1 yumurta yerine 2-3 yumurta yesen yanında salatalık domates vs.ve peynir, al süper bir kahvaltı sana
öğlen de sebze yemeği olur ,et,tavuk,balık olur hangisi varsa yanında salata akşamda aynı şekilde bitti gitti bu kadar canım
selamlar kızlar...2 gündür hiç tadım yokniye bilmiyorum ama ağlayıp zırlayıp tepinesim var :26:neyse yaa inşallah atlatırım kısa zamanda
sevgili tal ve sıska aramıza hoşgeldinizumarım keyifle sıkılmadan kurtulursunuz kilolarınızdan :)
ayşecim kaçamak hakkımı ben yarın doya doya kullanacağım...yarın büyük adaya pikniğe gidiyorum arkadaşlarla...umarım iyi gelirde açılırım biraz:76::76:
hoşbulduk..teşekkürler umarım herşey hepimizin istediği gibi olur..![]()
ben yatıyorum herkese iyi geceler kızlar öptüm![]()
hosgeldin canim aramiza umarim bizimle iyi vakit gecirirsin
ben saglikli beslenme yolunu sectim canim özel yaptigim bisey yok
ayrica benim ismim reyhan 2 cocuk annesiyim ve avusturyadayim kendimi tanitim dedim :))
Batuhancım listenin üst sıralarındasın, takımımız adına ipi göğüsledin, çok tebrik ederim canım![]()
bugün 2 saat spor yaptım daha da yapasım var zor tutuyorum kendimi![]()
bugünkü sayım umarım bi hata yoktur ve unuttuğumda
AySeCeYLin---------- 49
gerbera1987---------36
nuvanda--------------20
tal---------------------15
batuhanim------------12
uruz-------------------10
scapula-----------------9
siska--------------------6
gülsenbaşak------------5
papatya89--------------2
+
akrep-------------------3
-
elif190------------------0
lamamma------------- 0:88:
handerya---------------0![]()
Günaydin kizlar günaydin Ayse..
günaydın yasemincim nasılsın vize işleri ne alemde canım
platesmi yaptım 1 saat şimdi kahvaltı yapacağız kızımla
elif190
lalamma
handerya dün msj sayınız 0 kızlar hani nerde 5 msj elifcim sen zaten perşembeden beri yoksun mazerette bildirmedin canım
günaydınnn...sevgili arkadaşlarımmm..bugunn az yağlı,kalorisiz bir gün diliyorum size......![]()
günaydın sıskacım nasılsın kahvaltını yaptın mı canım ben şuan da yapıyorum
menümde
2 dilim kızarmış t.b.ekmeği
yağsız baharatlı cevizli salça
ligt peynir
domates salatalık
şekersiz ıhlamur