• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Batuhancım sadece montiye başlayamadım ama onun haricinde nerdeyse 10 gündür kalori diyetini kaçamaksız bir şekilde yapıyorum :69:

Uzun süre iradesiz olup her önüme geleni yiyince kaçamaksız bir gün geçireceğime inanamıyorsun değil mi :9:

ben sana inaniyorum canim ama iradene inanmiyorum:37::37::37:

reyhancım menün çok güzel yine
uruuzm ne güzel burdasın ya listeye girecek misin canım:16:

Canım listeye şimdilik girmek istemiyorum çünkü uzunca bir zaman tartılmak istemiyorum, belki 3-4 haftada bir tartıya çıkarım :)

En son 7-8 gün önce tartılmıştım, bir daha ne zaman tartılırım bilmiyorum, listeye girersem düzenli olarak kilo bildiriminde bulunmam lazım biliyorsun. Listede olmayacağım belki ama her zaman takımla ve sizlerle birlikteyim :16:

Canım listeye şimdilik girmek istemiyorum çünkü uzunca bir zaman tartılmak istemiyorum, belki 3-4 haftada bir tartıya çıkarım :)

En son 7-8 gün önce tartılmıştım, bir daha ne zaman tartılırım bilmiyorum, listeye girersem düzenli olarak kilo bildiriminde bulunmam lazım biliyorsun. Listede olmayacağım belki ama her zaman takımla ve sizlerle birlikteyim :16:
tamam canım burda olduktan sonra önemli değil zaten:54:

Siska hoşgeldin, sefalar getirdin :71:

Bugünkü listene de bayıldım, tam bana göre :9: Ekmekler, makarnalar, mayonezler bol keseden :)
Bundan sonraki günlerde daha ölçülü olacağına eminim, takımla beraber hareket etmek insana irade ve güç veriyor :16:

Canım bu kadar yiyecekler doyabildin mi? :44:

Ben bu kadar yesem gece mutlaka acıkırdım, yeme krizim tutardı :)

Sabah kahvaltısında ne yediğini bilmiyorum ama kahvaltıda çok abartmadıysan hafif bir şeyler daha yiyebilirsin :16:

12de kalktım kahvaltı etmedim misafir gelecekti hemen iş yaptım 2.buçukta yedim biraz patates salatası yedim yanında şehriye pilavı yapmıştım k.hidrat olurmu acaba ikisi birden dedim sorcak vaktimde yoktu akşam yemeğinide buraya yazdığımda yememiştim daha 1 tabak yeşil mercimek yemeği yedim içinde biraz un var ya ekmek yemeyim dedim zaten salatada ekmek değişimi yani patates gün boyu karnım ağrıdı birazdan belki salatalık yiyebilirim balkonda otururken 1 buçuk saat yürüyüş yaptım bide misafirden sonra:15::15:zayıflamam lazım sünnet düğünü var yakınımızın:15::15:

12de kalktım kahvaltı etmedim misafir gelecekti hemen iş yaptım 2.buçukta yedim biraz patates salatası yedim yanında şehriye pilavı yapmıştım k.hidrat olurmu acaba ikisi birden dedim sorcak vaktimde yoktu akşam yemeğinide buraya yazdığımda yememiştim daha 1 tabak yeşil mercimek yemeği yedim içinde biraz un var ya ekmek yemeyim dedim zaten salatada ekmek değişimi yani patates gün boyu karnım ağrıdı birazdan belki salatalık yiyebilirim balkonda otururken 1 buçuk saat yürüyüş yaptım bide misafirden sonra:15::15:zayıflamam lazım sünnet düğünü var yakınımızın:15::15:
gerbaracım bence sen patates ve pilavdan uzak dur bir süre. sabah kahvaltını yapmaya çalış atlama.
yeşil mercimeğin içine un katmana gerek yokki o kıvamlı oluyor zaten hiç gerek yok yanında salata yoğurt yada ayran ohh mis gibi akşam yemeği.öğlen bol malzemeli bir menemen yap kendine ekmeksiz salatayla ye mesala.sebze yemekleri yemeye çalış vs.

Son düzenleme:
geldim canım burdayım :) hiç keyfim isteğim yoktu yazmak bile istemedim ...ama sizede uğramadan okumadan duramıyorum :) diyetin süper gidiyo senin ne güzel :nazar::nazar::nazar:inşallah şu reglden sonra bende toparlıcam :78:

keyifsizlik sana da mı bulaştı gülşencim uğra buraya açılırsın:15:

dileğim gelmiş:3::16::54:nerdesin cnm mülakat nasıl geçti

oyyy ayşem nasılsın ya bir an önce buraya gelmek için can atıyorum :71::71::71:
acayip heyecanlıydım ama Allah'ın izniyle attattım ama sanki işin içinde torpil var o yüzden pek ümidim yok :18:
bu arada yarın yine yola çıkıyorum alanya için offf çok yorgunum..
bu arada geçmişe bi bakayım dedim ama okuyamadım kaç kilo verdiniz bakim senden çok ümitliyim :9:

acayip heyecanlıydım ama Allah'ın izniyle attattım ama sanki işin içinde torpil var o yüzden pek ümidim yok :18:
bu arada geçmişe bi bakayım dedim ama okuyamadım kaç kilo verdiniz bakim senden çok ümitliyim :9:
geçen hafta 62,6 dım dün 61,9 bugün 61,7:1:

Canım gün içinde çok fazla karbonhidrat almamaya dikkat et, karbonhidratın fazla olduğunu gördüğünde de en azından akşam yemeğinde protein+salata yiyerek dengelemeye çalış :)

Bu sene bizde de birçok düğün var, düğünleri düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum, inşallah en azından birinde istediğim gibi süslenerek gidebilirim :12:

dünkü sayımda varsın canım hemde sayıyı baya bir geçmişsin:46:

çok hassas oluyorlar ilk aylarda hiç gazlanmayan bebek yoktur herhalde ama dayanamıyor insan o acı acı ağladıkça:59:

9.ılduk cnm malesef

markete gittim geldim az önce çok şey almayacağım diye yürüyerek gittik kızımla.ama bir sürü eksik varmış onu al al bunu al hem sebze meyve hem yoğurt süt derken ağır ağır bir sürü poşet olsu bir elimde kızım bir elimde poşetler eve gelene kadar canım çıktı.bugün ağırlıkta çalışmış oldum baya kalori harcadım daha öğlen olmadan:1:

gaz çok kötü bişey bütün gün bende çektim o gaz sancısını

teşekkürler scapula hoşbulduk..bende diyete girmezsem zayıflayamıyorum..illa diyete girip spor yapmalıyım kısmalıyım..yoksa diyetsiz sporsuz kesinlikle zayıflayamıyorum..
diyetten sıkılmamak içinde ara ara diyete girip biraz zayıflayıp korumaya çalışıyorum..

dukan diyetini denemek istiyorum ama gebe kalırsam bi mahsuru olurmu bilemiyorum..sizce?

bende sürekli kilo alırım çok lazımmış gibi sürekli bişeyler yeme doğru dürüst veremiyorumki yıllar varki kilo sorunum var 7-8 sene en az ve sürekli bişeyler kısıtlamaktan arada kaçırıp verdiğimden biraz daha fazlasını almaktan 90 kiloya geldim ve gına geldi artık
talcim takımın geneli kafasına göre takılıyor şeymanın deyimiyle:1:ben montignac yapıyorum yaklaşık 2 haftadır senin uyguladığın bir diyet var mı

hakket herkes kafasına göre bişeyler yağıyor:27:

ben hiç bilmiyorum dukan diyetini canım ama bende fazlalıklarını vermeden hamile kalma.hamileyken kendini durduramıyor insan sonrası da vermesi de sorun bide şimki fazlalıkların eklenirse üstüne çok daha zor olur.

dukan protein diye biliyorum gebeliğe ne zararı olabilirki:26:

zaten spor olmuyor diyet bence cnm:8:

sporsuz diyet sadece koruma gibi oluyor sporla kesinlikle desteklenmeli

burcum koç canımm 28 yaşındayım ayy söyleyinc ne kadar çok gözüküyor öyle yaaa ne ara ben 28 oldum daha yeni 18 dim:

bende aslan burcuyum ama yükselenim yay ve yay burcunun özelliklerini taşırım genelde

Ayşecim ben bugün de montiye başlayamadım :52:

Sabah kalktığımda mükellef bir sofra vardı, sofrada neler olduğunu tahmin edersin :)

Kendime engel olamadım, karbonhidrat-protein demeden ölçülü olmak şartıyla hepsinden yedim :

afiyet bal şeker olsun uruzum :27::56::56::56:sen ölçüsünü bilmişindir onun:56::56:

vayyy baya beziyor bende 50 kilo ile evlendim 61 kilo ile hamile kaldım 4 ay feci bir şekilde aşerdim 4 aydan sonra 61 62 63 derken 5 ayda 80 çıktım doğum yaptım ama çoğu bebiş miş 4.50 kg doğdu oğluşum::

oo doğumdan şanlı iki bayan çocuk ağırlığında sudan da gider diye biliyorum yanlış mı biliyorum:51:

yakınız benimde 1,60

sende sonuç vermesi güzel cnm bende işe yaramıyor.o kadar süre tartılmadan durabilecek misin ben çatlarım sabah tartıldım yine 1 günde 200 gr daha gitmiş:nazar:
anlıyarum seni cnm ilk başlarken insanın gözü korkuyor hiç bişey yiyemeyceğim kaçamağa hiç yer yok falan.ben bu takıma girdim gireli montiyi takip ediyorum uzaktan uzuğa hep başlasam mı acaba diye düşünüyordum ama cesaret edemiyordum kaçamak yok ya ne yaparım diye.işte kg verememmek kilt noktam oldu benim gözümü karartıp başladım şimdi çok pişmanım neden daha önce yapmadım 1 senemi boşuna geçirdim diye.kalori sayarken istediklerimden yiyen bendim doymayan herşeye gözü düşün bendim yine,ne kadar yersen o kadar canın istiyor çünkü.ama 2 dene bu monti göreceksin gözünün önünde de olsa yemeyeceksin canın istemeyecek hiç.evde dolapta cips çikolata dolu önce den derdim ki aman bugünde kaçamak günüm olsuz azıcık yiyeyim yarın diyete devam ederim derdim tabi sonuç hiç kg verememk oldu ve yarı aç gezmek herşeyi canımın çekmesi vs.oldu.şimdi dolaptaki o cipsler çikolatalar umrumda değil, ki ben abur cubur delisi biriyim.geçen eşimle yemeğe gittiğimizde sıcacık lavaş yanında tere yağ ,tulum peyniri geldi eskiden yemekten çok onu yerdim şimdi yemeden durabildim.hem karnım doyuyor, hem iradem çok güçlü artık kendime şaşıyorum bazen eşimde çok şaşırıyor hayret ediyor ben hayır yemeyeceğim dedikçe:

şu tartıya bende çıkmıcam 2 hafta bi dayanayım ve artık mutlu olayım bende noluuuuuuuur:84::84:

merhaba arkadaslarr ben de sanırm artık sizinleyimmm :))

hoşgeldinn:3::3::71:

sabah
1çay br süt
1 sahanda yumurtanın yarısı
1dilim çavdar ekmeği

ara
yarım armut

öğle
1 kase special k

ara
1 dilim peynirli börek

akşam
1 kase special k

40 dk plates

yarından itibaren çok sıkı diyete girmeliyim..sabah erkenden 40 dk yürüyüş yapacam..
bol bol da su içiyorum..:

menü harika spor da yapılmış ne güzel bugün bende yaptım şimdide mekik çekcem benim göbüşümü anca o toplar:27:

menün olmamış cnm protein yönümden çok eksik ve börek yok kaçamak hakkımız haftada 1 gün.yarından itibaren bunu da göz önünde bulundu

arkadaşlar cuma günü hepimizin kaçamak hakkı sıfırlandı herkesin 1 hakkı var cumaya kadar artık ne zaman kullanırsınız siz bilirsiniz

bu hafta hiç kaçamak kullanmıcam bilerek bilmmeyerek yanlış bişey yersem bilemem :34:

evet canım bu açıdan çok mutluyum reglim yaklaşmasına rağmen hale - lerdeyim:32: sende iyi gidiyorsun bu cuma eminim - lerle geleceksin canım

ne güzel benim yeni bitti ve hala +dayım çok iradeli ve azimlisin tebrikler:50:

evet kuralları okudumm...biraz karışıkkgeldi forum ban o yüzden yetişmem sorun oldu...ben 98 kiloyumm cocukluktan beri kilo sorunum vardıı..2 cocuk annesiyimm.. zayıflamak isityorumm.
yediklerimi yazayımm arkadaşlarr ama pek ii değill...

sabah.
menemen-5 dilim ekmek-cay:53::53::53::53:
ara çilek -kayısı 1-2 adet:71::71::71::71:
öğle yokk:53::53:
ara yokk:53::53:
akşam koca bir tabak mayonezli ve ketcaplı makarna-3 dilim ekmek:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
ara 1 kase erikk:24::24:

cok kötü olduğunu biliyorumm:24::24::24:

sende bendensin cnm bende çocukluğumdan beri hep üstüne eklenerek 90 kiloya çıktım daha 24 yaşındayım:43::43:

ne oldu sana da yaaa ::geçen hafta bir ara bende de vardı bu bunalım:34::34:neyse pikniğini yap kendine gel bian önce:

geçen hafta bende de vardı o bunalım :52:

arkadaslae ben cıkıyorum ...hepinize iyi aksamlarr..yarın menümm güzel olcak inş.....

iyi geceler 5 mesaj sayısı tamamlandımı:26::26:

inşallah ya bilemiyorum valla acayip açım:56::56::56:gözüm dönmezse idare ederim :

yarın yokmusun görüşürüz tatlım:16:

ay gözlerim yasardi valla hafta sonu ve bukadar sayfa birikmis kutluyorum sizi :16:

takımımız oldukça hareketli artık :27:

sabah :1.5 haşlanmış yumurta
kıvırcık-domates
şekersiz çay

1 tabak karpuz

4-5 badem

1 tabak yoğurtlu makarna:77:

menü harika afiyet olsun:56::56:

En son 7-8 gün önce tartılmıştım, bir daha ne zaman tartılırım bilmiyorum, listeye girersem düzenli olarak kilo bildiriminde bulunmam lazım biliyorsun. Listede olmayacağım belki ama her zaman takımla ve sizlerle birlikteyim

bakalım dayanabilcekmiyiz bende bu hafta çıkmayım nasılsa takımda deilim acaba dayanabilecekmiyim bugün 89,1 çıktım :84::84: ama artık spora tekrar başladım tekrar vercem eminim buna haftaya görcez:52::52:

bugün 2 saat spor yaptım daha da yapasım var zor tutuyorum kendi

oo süpersin ayşe ne güzel bu spor yapma isteği :66::66::8::8::8:

olsun sen içini ferah tut hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş.

zaten hiç şüphem yoktu maşallah
iyi geceler canım ben kaçtım

iyi geceler yine uğra çok özletme kendini:16::16:

Back