Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yeni bir değişiklik var mı bilmiyorum ama normalde takımlarda 11 kişi oluyordu.
hmm ben 12 sanıyordum takımlar da 12 gördüm sanki
bizim suanda yeni gelenler le 12 mevcudumuz.etra ve papatya geri dönmek üzere ayrıldı papatya haftaya gelecek zaten etranın yerinde birini almak istemiyorum yoğunluğu bitince dönecek çünkü takıma canımcım

hmm ben 12 sanıyordum takımlar da 12 gördüm sanki
bizim suanda yeni gelenler le 12 mevcudumuz.etra ve papatya geri dönmek üzere ayrıldı papatya haftaya gelecek zaten etranın yerinde birini almak istemiyorum yoğunluğu bitince dönecek çünkü takıma canımcım

Takıma yakın zamanda dönecek arkadaşlar varsa dediğin gibi yerlerine birilerini almamak en iyisi. Böylece istedikleri zaman listeye girmelerinde bir sorun olmaz. Ben takım listesinde şu an kaç kişinin olduğunu bilmediğim için sorayım dedim :)

Takıma yakın zamanda dönecek arkadaşlar varsa dediğin gibi yerlerine birilerini almamak en iyisi. Böylece istedikleri zaman listeye girmelerinde bir sorun olmaz. Ben takım listesinde şu an kaç kişinin olduğunu bilmediğim için sorayım dedim :)
şuanda takım tam 8 kişi uruzcum.papatya ve etra var listeye sonra dönecek olan ve 2 yeni arkadaşı çağırdım dün tal ve sıska.sıska forumu yeni üye olmuş kullanmayı tam bilmiyor inş.öğrenir pes etmez bakalım bu 2 arkadaş deneme süresindeler 2 hafta

Son düzenleme:
Kızlar ne çok yazmışsınız geçmişi bitiremedim..maşallah tabi:nazar:

Doğumlardan söz etmişsiniz iri bebek olarak rekor bende sanırım Asrınım 4850kg:nazar: doğmuştu ,kilosunu duyduğumda bende şok olmuştum kuzumun..:)) ben kilolu hamile kalmıştım 75kg civarındaydım +16 kilo da bebekle geldi 91 civarıydım doğuma gittiğimde (yuvarlana yuvarlana gitiim yani:9:) )Neyseki doğum kilolarını verdim şimdi sırada evlendiğim zaman ki kiloma dönmek var ki o da zaten hedef kilom..kaldı 7 kilo!

Son düzenleme:
Kızlar ne çok yazmışsınız geçmişi bitiremedim..maşallah tabi:nazar:

Doğumlardan söz etmişsiniz iri bebek olarak rekor bende sanırım Asrınım 4850kg:nazar: doğmuştu ,kilosunu duyduğumda bende şok olmuştum kuzumun..:)) ben kilolu hamile kalmıştım 75kg civarındaydım +16 kilo da bebekle geldi 91 civarıydım doğuma gittiğimde (yuvarlana yuvarlana gitiim yani:9:) )Neyseki doğum kilolarını verdim şimdi sırada evlendiğim zaman ki kiloma dönmek var ki o da zaten hedef kilom..kaldı 7 kilo!
hhay maşallah deryacım.sende sezeryan oldun değilmi:1:

Bu hafta hedefimde spor yapmak var babane geldi diye seviniyordum oğluşu bırakır spor yaparım diye ama o da bir saydı tüm günleri dolu bu hafta 3 ayrı grupla günü varmış ona hazırlık yapıp ağırlayacakmış..neyse artık kendi imkanlarımla akşam falan bir şekilde yürümek istiyorum gram gram nereye kadar..

2 hafta sonra falan yazlığa gidicez artık ve hala istediğim kiloya inmiş değilim ne verirsem kar kardır artık..gerçi orada daha iyi verme imkanım var gündüz deniz,akşamüzeri yürüyüş vs..

hhay maşallah deryacım.sende sezeryan oldun değilmi:1:

Evet Ayşecim 41. haftadaydım bizim oğlanın gelesi yoktu (tabi benimde onun kilosundan haberim yoktu) kontrol diye gittim hastaneye suyu kalmamış dediler bir de bende hipertansiyon çıktı hamileliğe bağlı(tabi ben farkında değildim) neyse epidural sezeryanla doğum yaptım,güle oynaya çok memnun kaldığım bir doğumdu ağrısız ,sızısız,mutluluk gözyaşları içinde..Allah acaba bir daha nasip edermi bilemiyorum ama çok özel bir an!:49:

Evet Ayşecim 41. haftadaydım bizim oğlanın gelesi yoktu (tabi benimde onun kilosundan haberim yoktu) kontrol diye gittim hastaneye suyu kalmamış dediler bir de bende hipertansiyon çıktı hamileliğe bağlı(tabi ben farkında değildim) neyse epidural sezeryanla doğum yaptım,güle oynaya çok memnun kaldığım bir doğumdu ağrısız ,sızısız,mutluluk gözyaşları içinde..Allah acaba bir daha nasip edermi bilemiyorum ama çok özel bir an!:49:
inş. nasip eder canım tarifi yok gerçekten...

canım hayırlı olsun bebeğin cok sevindim senin adına annelik tarif edilemez bir duygu..darısı bebek isteyenlerin basına inş.

arkadaşlar öncelikle bana hoşgeldiyen diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür edeirmm...hoşbulduk..

yavaş ilerliyorum cevapları gec veriyorum..baya yoğunn bir forum... geçmişi takıp etmek biraz zorr geliyorr...daha yeni olduğumdan ...ama herkesi tanımam ve iiyii takip edebilmem için zamana ihtiyacımm var...cevaplarınıza karşılık vermiyorumm zannetmenizi istemm arkadaşlarr.....

dengeli beslenememe sorunum var bunu burda sizin desteğinizle aşacağımı düşünüyorum..inş...

bugun yediklerimm

sbah-1 yumurta-az peynir-1 zeytin.-sanırım 3-4 dilim tam buğday ekmeği-cay
ara -2kayısı-2 çilek--5 tane eti burcak(reklam olmasın) :))

öğle yook
ara yok..
akşam --etli bezelye -yoğurt--salata--az pilav- 1 ekmek

spor yapamadım ama yarın başlıcam sanırımm step aletim var onu kullanıcam yarın yazarımm inş..

birde bu akşamm misafirliğe gidiyorumm orda ikramlara hayır dersem olurmuu hiçç :)
biraz yicem snırımmm .....

dengeli beslenememe sorunum var bunu burda sizin desteğinizle aşacağımı düşünüyorum..inş...

bugun yediklerimm

öğle yook
ara yok..

spor yapamadım ama yarın başlıcam sanırımm step aletim var onu kullanıcam yarın yazarımm inş..

birde bu akşamm misafirliğe gidiyorumm orda ikramlara hayır dersem olurmuu hiçç :)

sıskacım olmuyor ama kuralarımızı yazmıştım hafta 1 gün kaçamak hakkımız var.sen büğün eti burçak yemişsin,msabah ekmeğin fazla üstelik akşama pilav var menünde bide misafirlikte yiyeceğim biraz diyorsun:19:misafirlikte bişey yemek yok canım.bisküvi,pasta börek çikolata,tatlı vs bunların hepsi kaçamak ve hafta 1 gün yeme iznin var canım.öğlen neden bişey yemedin öğün atlamamaya çalış öğünlerinde ekmeksiz doyana kadar ye salata ile canım.karnın doyarsa atıştırma ihtiyacın olmaz bisküvi falanda yemezsin...

Son düzenleme:
sıskacım olmuyor ama kuralarımızı yazmıştım hafta 1 gün kaçamak hakkımız var.sen büğün eti burçak yemişsin,msabah ekmeğin fazla üstelik akşama pilav var menünde bide misafirlikte yiyeceğim biraz diyorsun:19:misafirlikte bişey yemek yok canım.bisküvi,pasta börek çikolata,tatlı vs bunların hepsi kaçamak ve hafta 1 gün yeme iznin var canım.öğlen neden bişey yemedin öğün atlamamaya çalış öğünlerinde ekmeksiz doyana kadar ye salata ile canım.karnın doyarsa atıştırma ihtiyacın olmaz bisküvi falanda yemezsin...

canıııım naber haklısın tatlım bende sanırım kaçamak hakkımı kullandım kahvaltıdan sonra 1 gibi 1 şeftali yedim küçük ama bide 4 gibi 2 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı çilek püresi şeftali azıcık koymuştum içine şeftali kokuyordu mis gibi 2 kaşıkta şeker koydum ama ben normalde hiç şeker ihtiyacım olmaz içeceklerim şekersizdir umarım sorun olmaz ama sorun olacak şeyi yazmaya geldi sıra 1 dolma yedim ama yemessem selma yada belma şişecekti:1:akşama da sadece meyveli yoğurt yerim artık :69:

canım evt haklısınn bugunn ev işne kapıldımm ögün atladım..açlığımı yatıştırmk için biküvileri yedimm...
yarın dah güzel olacak inş.. sporumuda yapıcamm...bu aksam misafirlikte yemek yokk..göğsümü gere diyetteyimm dicemmm sözzz...teşekkür ederimm ayşeceylincimm.....

canım evt haklısınn bugunn ev işne kapıldımm ögün atladım..açlığımı yatıştırmk için biküvileri yedimm...
yarın dah güzel olacak inş.. sporumuda yapıcamm...bu aksam misafirlikte yemek yokk..göğsümü gere diyetteyimm dicemmm sözzz...teşekkür ederimm ayşeceylincimm.....
akşam misafirlikte bişey yememeye karar vermene çok sevindim canım eğer böyle dikkat edip kararlı olursan çok güzel kglar vereceksin.yeterki takımdan uzak kalma ve önerilerimizi kulak ver canım.iyi akşamlar:16:

canıııım naber haklısın tatlım bende sanırım kaçamak hakkımı kullandım kahvaltıdan sonra 1 gibi 1 şeftali yedim küçük ama bide 4 gibi 2 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı çilek püresi şeftali azıcık koymuştum içine şeftali kokuyordu mis gibi 2 kaşıkta şeker koydum ama ben normalde hiç şeker ihtiyacım olmaz içeceklerim şekersizdir umarım sorun olmaz ama sorun olacak şeyi yazmaya geldi sıra 1 dolma yedim ama yemessem selma yada belma şişecekti:1:akşama da sadece meyveli yoğurt yerim artık :69:
yaptığın tatlı çok güzel olmuş meyve püreli yoğur ama içine şeker atmayacaktın canım zaten o meyveler şeker ihtiyacını karşılardı tatlım 2 kaşık şeker de hiç az değil hani:20:

bugun yediklerimm

öğle yook
ara yok..

Gün içinde pilav, ekmek ya da bisküvi seçeneklerinden sadece birine yönelsen yine çok sorun olmaz ama hepsi birarada fazla oluyor :)

Bunlara ek olarak spor ya da egzersiz yapıyor musun? Gün içinde hareketli misin?

Canım 1 tane dolmayı yedikten sonra kendine dur diyebildiysen çok sorun olmaz ama monti mi yapıyorsun bilmiyorum. Eğr monti yapıyorsun cıs olur çünkü kaçamakları kaldırmaz, daha dikkatli olmak gerek :)

İçine şeker katmadığın sürece meyveli yoğurt yılın bu zamanlarında çok iyi bir seçenek, afiyet olsun :16:

Back