• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet kuralları okudumm...biraz karışıkkgeldi forum ban o yüzden yetişmem sorun oldu...ben 98 kiloyumm cocukluktan beri kilo sorunum vardıı..2 cocuk annesiyimm.. zayıflamak isityorumm.
yediklerimi yazayımm arkadaşlarr ama pek ii değill...

sabah.
menemen-5 dilim ekmek-cay
ara çilek -kayısı 1-2 adet
öğle yokk
ara yokk
akşam koca bir tabak mayonezli ve ketcaplı makarna-3 dilim ekmek
ara 1 kase erikk

cok kötü olduğunu biliyorumm

evet kuralları okudumm...biraz karışıkkgeldi forum ban o yüzden yetişmem sorun oldu...ben 98 kiloyumm cocukluktan beri kilo sorunum vardıı..2 cocuk annesiyimm.. zayıflamak isityorumm.

sabah.
öğle yokk
ara yokk
ara 1 kase erikk

ooooooooooooo ne yaptın sen canım öyle sabah dilim ekmek akşam hem mayanozli keççaplı makarna heöde yanında ekmek:53: bu günlük böyle olsun bakalım ama yarın güzel bir menü ile gel canım bir kere gün içinde toplam ekmeğin 5-6 dilimi geçmesin ve kesinlikle beyaz ekmek olmasın,tabiki mayonezi ve keççapı da unut artık canım

hedef kg nedir peki canım.düzenli paylaşım yaptığun sürece kurallar uyduğun sürece çok güzel şekilde kg verip mezun olursun canım

Son düzenleme:
selamlar kızlar...2 gündür hiç tadım yok :( niye bilmiyorum ama ağlayıp zırlayıp tepinesim var :26:neyse yaa inşallah atlatırım kısa zamanda :34:
sevgili tal ve sıska aramıza hoşgeldiniz :71::71:umarım keyifle sıkılmadan kurtulursunuz kilolarınızdan :)

ayşecim kaçamak hakkımı ben yarın doya doya kullanacağım...yarın büyük adaya pikniğe gidiyorum arkadaşlarla...umarım iyi gelirde açılırım biraz:76::76:

ne oldu sana da yaaa :44::44::44:geçen hafta bir ara bende de vardı bu bunalım:34::34:neyse pikniğini yap kendine gel bian önce:66::66::66:

merhaba arkadaslarr ben de sanırm artık sizinleyimmm :))
hoş geldin :69::69::69:

sabah.
öğle yokk
ara yokk
ara 1 kase erikk

:52::52::52::52:ne yaptın sen

hemen yazıyım
sabah
canım hiçbişey istemedi
1 kk peynir belki daha az
1 dilim karışık tahıllı ekmek
2 3 kaşık kuymak:1::1::1:
öğle
2 biber dolması
yoğurt
1 kase mercimek çorbası
1 dilim beyaz ekmek:59::59:

akşm daha belli değil valla :44::44::44:

bu saatten sonra salata ve meyve dışında bişey yeme canım geç oldu

protein ağırlık bir diyet genelde et yeniyor galiba bu diyette etler iyi pişmiş olduğu sürece hamile kalsa da bir sorun yaratmaz bence yanında süt grubu ürün ve salata da varsa aksine çok faydalı çok sağlılıklı olur

öğlen 1 kaşık patates salatası

akşam yeşil mercimek yemeği 1 porsiyn ekmeksiz

ay gözlerim yasardi valla hafta sonu ve bukadar sayfa birikmis kutluyorum sizi :16:

selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:

arkadaşlar sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz?

hosgeldin canim aramiza umarim bizimle iyi vakit gecirirsin
ben saglikli beslenme yolunu sectim canim özel yaptigim bisey yok
ayrica benim ismim reyhan 2 cocuk annesiyim ve avusturyadayim kendimi tanitim dedim :))

Ayşecim ben bugün de montiye başlayamadım :52:

Sabah kalktığımda mükellef bir sofra vardı, sofrada neler olduğunu tahmin edersin :)

Kendime engel olamadım, karbonhidrat-protein demeden ölçülü olmak şartıyla hepsinden yedim :9::78:

canim sen zayiflayacagina senin irade zayifladi:37::37:
saka bi yana eminim yakinda kendine geleceksin umutluyum :16:

sende hosgeldin canim insallah güzel vakit gecirirsin bizimle:16:

selamlar kızlar...2 gündür hiç tadım yok :( niye bilmiyorum ama ağlayıp zırlayıp tepinesim var :26:neyse yaa inşallah atlatırım kısa zamanda :34:
sevgili tal ve sıska aramıza hoşgeldiniz :71::71:umarım keyifle sıkılmadan kurtulursunuz kilolarınızdan :)

ayşecim kaçamak hakkımı ben yarın doya doya kullanacağım...yarın büyük adaya pikniğe gidiyorum arkadaşlarla...umarım iyi gelirde açılırım biraz:76::76:

ay gecen hafta bendede vardi ama insan disari felan cikinca rahatliyor canim bence picknik iyi gelecek sana:16:

sabah.
öğle yokk
ara yokk
ara 1 kase erikk

Siska hoşgeldin, sefalar getirdin :71:

Bugünkü listene de bayıldım, tam bana göre :9: Ekmekler, makarnalar, mayonezler bol keseden :)
Bundan sonraki günlerde daha ölçülü olacağına eminim, takımla beraber hareket etmek insana irade ve güç veriyor :16:

öğlen 1 kaşık patates salatası

akşam yeşil mercimek yemeği 1 porsiyn ekmeksiz

Canım bu kadar yiyecekler doyabildin mi? :44:

Ben bu kadar yesem gece mutlaka acıkırdım, yeme krizim tutardı :)

Sabah kahvaltısında ne yediğini bilmiyorum ama kahvaltıda çok abartmadıysan hafif bir şeyler daha yiyebilirsin :16:

canim sen zayiflayacagina senin irade zayifladi:37::37:
saka bi yana eminim yakinda kendine geleceksin umutluyum :16:

Batuhancım sadece montiye başlayamadım ama onun haricinde nerdeyse 10 gündür kalori diyetini kaçamaksız bir şekilde yapıyorum :69:

Uzun süre iradesiz olup her önüme geleni yiyince kaçamaksız bir gün geçireceğime inanamıyorsun değil mi :9:

Back