Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu msj ne kızelveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım artık veda vakti geldi yaptığım şeyin henüz erken olduğunu biliyorum ama artık dayanamıyorum hayata gözlerimi kapama zamanı geldi acayip uykum var İYİ GECELER![]()
günaydın kızlar
gerberacım elllerine sağlık ama elif i unutmuşsun sayımlardaben yazayım
perşembe 0
cuma 1
beni kimse hatirlamamis:85:
:2:
çok hassas oluyorlar ilk aylarda hiç gazlanmayan bebek yoktur herhalde ama dayanamıyor insan o acı acı ağladıkçaselamdan önce kelama gecmisim..
günaydinnn sevgili güzel hatunlar..
dün 1 tanecikte olsa msj yazmistim sanirim gözden kacmis tüm gün esim evdeydi oglusumda gaz sancisindan kivrandi durdu.hic bu kadar olmazdi corba icmistim icinde bi kac nohut vardi bu kadar mi etkiler..
dün gecmiside ayrintili okuyamadim kacinci olmusuz kaptanim?..
dünkü sayımda varsın canım hemde sayıyı baya bir geçmişsin
çok hassas oluyorlar ilk aylarda hiç gazlanmayan bebek yoktur herhalde ama dayanamıyor insan o acı acı ağladıkça
9.ılduk cnm malesef
markete gittim geldim az önce çok şey almayacağım diye yürüyerek gittik kızımla.ama bir sürü eksik varmış onu al al bunu al hem sebze meyve hem yoğurt süt derken ağır ağır bir sürü poşet olsu bir elimde kızım bir elimde poşetler eve gelene kadar canım çıktı.bugün ağırlıkta çalışmış oldum baya kalori harcadım daha öğlen olmadan![]()
günaydın kızlar
gerberacım elllerine sağlık ama elif i unutmuşsun sayımlardaben yazayım
perşembe 0
cuma 1
HOŞGELDİN CANIM.selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:
vet şuan deneme sürecindesin bol bol paylaşımda bulunmalı kurallara uymalısın cnm.teşekkürler AySeCeYLiN..yani ben şuan deneme süresine mi girdim?