• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gunaydin16.jpg

selamdan önce kelama gecmisim..
günaydinnn sevgili güzel hatunlar..
dün 1 tanecikte olsa msj yazmistim sanirim gözden kacmis tüm gün esim evdeydi oglusumda gaz sancisindan kivrandi durdu.hic bu kadar olmazdi corba icmistim icinde bi kac nohut vardi bu kadar mi etkiler..
dün gecmiside ayrintili okuyamadim kacinci olmusuz kaptanim?..

beni kimse hatirlamamis:59::85::59::50::25::14::2:

dünkü sayımda varsın canım hemde sayıyı baya bir geçmişsin:46:

selamdan önce kelama gecmisim..
günaydinnn sevgili güzel hatunlar..
dün 1 tanecikte olsa msj yazmistim sanirim gözden kacmis tüm gün esim evdeydi oglusumda gaz sancisindan kivrandi durdu.hic bu kadar olmazdi corba icmistim icinde bi kac nohut vardi bu kadar mi etkiler..
dün gecmiside ayrintili okuyamadim kacinci olmusuz kaptanim?..
çok hassas oluyorlar ilk aylarda hiç gazlanmayan bebek yoktur herhalde ama dayanamıyor insan o acı acı ağladıkça:59:

9.ılduk cnm malesef

markete gittim geldim az önce çok şey almayacağım diye yürüyerek gittik kızımla.ama bir sürü eksik varmış onu al al bunu al hem sebze meyve hem yoğurt süt derken ağır ağır bir sürü poşet olsu bir elimde kızım bir elimde poşetler eve gelene kadar canım çıktı.bugün ağırlıkta çalışmış oldum baya kalori harcadım daha öğlen olmadan:1:

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz bakim
bende iyi gibi gibiyim

dünkü sayımda varsın canım hemde sayıyı baya bir geçmişsin:46:

çok hassas oluyorlar ilk aylarda hiç gazlanmayan bebek yoktur herhalde ama dayanamıyor insan o acı acı ağladıkça:59:

9.ılduk cnm malesef

markete gittim geldim az önce çok şey almayacağım diye yürüyerek gittik kızımla.ama bir sürü eksik varmış onu al al bunu al hem sebze meyve hem yoğurt süt derken ağır ağır bir sürü poşet olsu bir elimde kızım bir elimde poşetler eve gelene kadar canım çıktı.bugün ağırlıkta çalışmış oldum baya kalori harcadım daha öğlen olmadan:1:

masallah canim sana zaten öyle olmazmi hep bi kac bisey alacam diye cikiyoruz koca arabayi doldurup cikiyoruz

selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:
HOŞGELDİN CANIM.
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
.hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

Back