• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vet şuan deneme sürecindesin bol bol paylaşımda bulunmalı kurallara uymalısın cnm.
kendini tanıtır mısın biraz, boyun,kilon,hedef kg kaç vs.

169 kg 70.8 kg ve 23 yaşındayım..
1 oğlum var..hamilelik öncesi 65 kg dım doğumda ve doğumdan sonra 89 a kadar çıktım..ara ara gayretlerle 71 e kadar düştüm..tekrar hamile kalmak için acilen kilo vermek istiyorum..en kısa sürede takıma girip,azimli arkadaşlarla tanışmak istiyorum..
arkadaşlarıma başarlar diliyorum..

1 oğlum var..hamilelik öncesi 65 kg dım doğumda ve doğumdan sonra 89 a kadar çıktım..ara ara gayretlerle 71 e kadar düştüm..tekrar hamile kalmak için acilen kilo vermek istiyorum..en kısa sürede takıma girip,azimli arkadaşlarla tanışmak istiyorum..
artık takımda sayılırsın kuralları yerine getirdiğin zaman takımda olman garanti zaten canım.bazen arkadaşalar takıma girmek istiyor 1 gün gelip yazıyorlar sonra kayboluyorlar deneme süresi bunun için var,gerçekten kg vermek istiyor mu,paylaşımda bulunuyor mu,kuralları yerine getiriyor mu vs.

kaç yaşında oğlun canım, benim de 1 kızım var ayın 24 ünde 2 yaşına girecek:nazar:

Talcim hosgeldin canim senden sonra en yeni üye benim..ben emzirdigim icin öyle agir diet yapmiyorm ama dikkat ediyorum birde burda arkadaslarla paylasimda bulunuyorum..
benimde 05.06.2008 dogumlu bi kizim 30.03.2011 dogumlu bi oglm var..insallah istedigin kiloya iner bebisinede kavusursun...

KÜÇÜK KIZDAN BÜYÜK DERS
247453_10150255546349976_355853619975_8814227_6028722_s.jpg

Küçük bir kız öğretmeni ile balinalar hakkında konuşuyord...u. Öğretmen bir balinanın insanı yutmasının fiziksel olarak imkânsız olduğunu söyledi, çünkü balinaların boğazı çok küçüktür. Küçük kız “Yunus peygamberi” bir balinanın yuttuğunu söyledi, sinirlenen öğretmen balinanın insanı yutamayacağını tekrarladı, bu imkânsızdı. Küçük kız şöyle dedi:

“Cennete gittiğim zaman Hz. Yunus’a soracağım.”

Öğretmen “Ya Hz. Yunus cehenneme gittiyse?” diye yanıtladı.

Küçük kız ” O zaman sen sorarsın” dedi​
:69::69::69:
Becerikli mi Zeki mi?

248175_172032609524666_107173746010553_440409_1917060_n.jpg

...Çocuklarımızın bazen “akıllı” bazen de “becerikli” olduklarını duymayı severiz. Peki, bu iki durum birbiri ile ilgili midir? Yani akıllılar becerikli olurlar mı? Ya da tüm becerileri sergilemek için zeki mi olmak gerekir?

Her çocuğun zekasının yapısı farklıdır. Çünkü zeka, tek bir puanla ifade edilmekten öte, içinde sosyal uyumdan motor becerilere, alternatif üretmekten plan yapmaya kadar uzanan birçok alanın toplamından oluşur.

Zeka, çocuğun matematik dersinden aldığı yüksek not değil; o dersi öğrenip sınavda soruları cevaplarken kullandığı becerilerin tümüdür.

Bu nedenle de bir çocuğun “zeki” olması tüm alanlarda “becerikli” olmasını sağlamayabilir. En önemli prensip çocuğun zekası ve becerileri arasında mutlu olmasını sağlayacak alanlar açmaktır.

Zeka ve Beceri Arasındaki İlişki

Okulda tüm dersleri iyi olan bir öğrenci, sosyal becerileri sergilemekte güçlük yaşayabilir. Sayısal derslerde düşük not alan bir öğrencinin sanata olan düşkünlüğü bir süre sonra kendini sanat alanında beceriye dönüştürebilir.

Bu nedenle;* Zeka, çocuğun farklı alanlarda becerikli olmasına yardımcı olacak potansiyeli sağlar. Potansiyel ise keşfedilmesi gereken geniş bir alandır.* Zeka, çocuğun becerilerini geliştirmede önemlidir, ancak tek etken değildir. Çünkü birçok beceri, heves, yatkınlık ve azim ile buluştuğunda gelişir.* Zeka, çoklu bir yapıya sahiptir.

Çocuğu sadece tek alanda (okul, sanat, spor) “becerikli” kılmaya çalışmak onun sahip olduğu ve henüz bilmediğimiz yetilerine haksızlık yapmaktır.

* Çocuk birden fazla beceriye de sahip olabilir. Böyle durumlarda ise çocuğun en çok nerede ve ne yaparken mutlu olduğunu gözlemek gerekir.

* Farklı beceriler farklı zamanlarda gelişebilir. Çocuğun yaşı, ilgi alanı, olgunlaşma düzeyi, fiziksel becerileri, zihinsel becerileri henüz hazır değilse, kendinden istenen becerileri sergilemekte zorlanabilir. Bu nedenle çocuğunuzun denediği ve başarısız olduğu durumlarda mutlaka ikinci bir şans da tanımak gerekebilir.

* Beceri ve zeka arasında doğrudan bir ilişki kurmak yerine çocuğa özel değerlendirmeler yapmak daha doğrudur. Böylelikle çocuğumuzu belli kalıplara sokmaksızın, uygun olmayan etiketlendirmeler yapmadan onu kendinden memnun bir birey olmasını sağlayabiliriz.

Çocuğunuz Üzerinde Ne Gibi Etkiniz Var?

* Çocuğunuzun etkinliklerde aktif olmasını sağlıyor musunuz?

* Aktif araştırma ve keşif için çocuğunuzu cesaretlendiriyor musunuz?

* Öğrenmesi gerekenleri birçok kez tekrar ediyor musunuz?

* Çeşitli oyuncak ve objeleri çocuğunuza soruyor musunuz?* Onunla sürekli konuşuyor iletişim kuruyor musunuz?

* Çocuğunuzun neden-sonuç arasındaki bağlantı kurabilmesi için ona yardımcı oluyor musunuz?

* Bağırmamaya, fiziksel cezalar uygulamamaya özen gösteriyor musunuz?

* Çocuğunuzla ilgilendiğinizi ona gösteriyor musunuz?
Tüm bu sorulara cevabınız “Evet” ise çocuklarınızın gelişim için çaba gösterdiğinizi söyleyebiliriz​
akrepcim süpersin devamını bekliyoruz fena alıştırıyorsun:37::37::37:
selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:
hoşgeldinnnnnn:71::71::71::71:
evet canım bizde sana başarılar diliyoruz zor bir süreç ama hepberaber kolaylaştırıyoruz:1::1::1:bebişin de küçükmüş tebrik ederim iyi cesaret lisin yaaa ne güzel keşke bende cesaret edebilsem:27::27::27:
arkadaşlar sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz?

ben kafasına göre takılanlardanım:66::66::66::66:

Talcim hosgeldin canim senden sonra en yeni üye benim..ben emzirdigim icin öyle agir diet yapmiyorm ama dikkat ediyorum birde burda arkadaslarla paylasimda bulunuyorum..
benimde 05.06.2008 dogumlu bi kizim 30.03.2011 dogumlu bi oglm var..insallah istedigin kiloya iner bebisinede kavusursun...

teşekkürler scapula hoşbulduk..bende diyete girmezsem zayıflayamıyorum..illa diyete girip spor yapmalıyım kısmalıyım..yoksa diyetsiz sporsuz kesinlikle zayıflayamıyorum..
diyetten sıkılmamak içinde ara ara diyete girip biraz zayıflayıp korumaya çalışıyorum..

dukan diyetini denemek istiyorum ama gebe kalırsam bi mahsuru olurmu bilemiyorum..sizce?

teşekkürler scapula hoşbulduk..bende diyete girmezsem zayıflayamıyorum..illa diyete girip spor yapmalıyım kısmalıyım..yoksa diyetsiz sporsuz kesinlikle zayıflayamıyorum..
diyetten sıkılmamak içinde ara ara diyete girip biraz zayıflayıp korumaya çalışıyorum..

dukan diyetini denemek istiyorum ama gebe kalırsam bi mahsuru olurmu bilemiyorum..sizce?
ben hiç bilmiyorum dukan diyetini canım ama bende fazlalıklarını vermeden hamile kalma.hamileyken kendini durduramıyor insan sonrası da vermesi de sorun bide şimki fazlalıkların eklenirse üstüne çok daha zor olur.

hangi acidan zarari olacagini düsünüyorsnki?bu diet nasil bisey özetle?

talcim takımın geneli kafasına göre takılıyor şeymanın deyimiyle:1:ben montignac yapıyorum yaklaşık 2 haftadır senin uyguladığın bir diyet var mı

okadar çok şey uyguladım ki saysam bitmez..en son beden temizlği olarak bilinen sebze-meyve diyetini uyguladım..süperdi 1 haftada 4 kilo verdim,sürekli yapılacak bişey değil ilk ve son baharda yapılabiliyor..ama en güzelide açık havada tempolu yürüyüş..

zaten zayıfsın:nazar: senin yerinde olsam bende kafama göre takılırdım herhalde:24takım arkadaşlarıın sayesinde çok uzun sayılamıyacak bir sürede 10 kilo verdim şimdi az kaldı darısı başınıza:66::66::66:
ben hiç bilmiyorum dukan diyetini canım ama bende fazlalıklarını vermeden hamile kalma.hamileyken kendini durduramıyor insan sonrası da vermesi de sorun bide şimki fazlalıkların eklenirse üstüne çok daha zor olur.

aynen öyle katılıyorum ayşecim kendi başıma geldi evlendim 6 ay içinde 10 kilo aldım üzerine bide hamile kaldım 80 oldum valla zor oluyor hamile kaldığın kiloya inyorsunda sonrası yani yerleşmiş olanlar zor gidiyor:34::34::34:

Back