hangi acidan zarari olacagini düsünüyorsnki?bu diet nasil bisey özetle?
protein ağırlıklı bir diyet aslında bi denesem diyorum..
dur biraz daha araştırma yapiim..uygularsam burada gün gün paylaşırım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi acidan zarari olacagini düsünüyorsnki?bu diet nasil bisey özetle?
protein ağırlık bir diyet genelde et yeniyor galiba bu diyette etler iyi pişmiş olduğu sürece hamile kalsa da bir sorun yaratmaz bence yanında süt grubu ürün ve salata da varsa aksine çok faydalı çok sağlılıklı olurprotein ağırlıklı bir diyet aslında bi denesem diyorum..
dur biraz daha araştırma yapiim..uygularsam burada gün gün paylaşırım..
bende 52 kg ile evlendim. evlenince evde oturmaya başlayınca vucutta kg alarak tepkisini gösterdi bende 8 kg almıştım 60 kg ile hamile kalmıştım.zaten zayıfsınsenin yerinde olsam bende kafama göre takılırdım herhalde:24takım arkadaşlarıın sayesinde çok uzun sayılamıyacak bir sürede 10 kilo verdim şimdi az kaldı darısı başınıza
aynen öyle katılıyorum ayşecim kendi başıma geldi evlendim 6 ay içinde 10 kilo aldım üzerine bide hamile kaldım 80 oldum valla zor oluyor hamile kaldığın kiloya inyorsunda sonrası yani yerleşmiş olanlar zor gidiyor![]()
teşekkürler scapula hoşbulduk..bende diyete girmezsem zayıflayamıyorum..illa diyete girip spor yapmalıyım kısmalıyım..yoksa diyetsiz sporsuz kesinlikle zayıflayamıyorum..
diyetten sıkılmamak içinde ara ara diyete girip biraz zayıflayıp korumaya çalışıyorum..
dukan diyetini denemek istiyorum ama gebe kalırsam bi mahsuru olurmu bilemiyorum..sizce?
evet canım 7 senelik evliyim 6 yaşında bir oğluşum var eee büyüdü artık kardeş yap diyorlar ama bende cesaret yok dişi çıkacak ateşi çıkacak gazı bezi alıştım rahatlığasende evliydin degil mi senin bebis yok galiba..
kızz sende mi koçtun.vayyyy be koçum benim![]()
ivettttttt belli olmuyo muevet canım 7 senelik evliyim 6 yaşında bir oğluşum var eee büyüdü artık kardeş yap diyorlar ama bende cesaret yok dişi çıkacak ateşi çıkacak gazı bezi alıştım rahatlığa
evet sendemi koçsun:26::26::26:
bende 52 kg ile evlendim. evlenince evde oturmaya başlayınca vucutta kg alarak tepkisini gösterdi bende 8 kg almıştım 60 kg ile hamile kalmıştım.
vayyy baya beziyor bende 50 kilo ile evlendim 61 kilo ile hamile kaldım 4 ay feci bir şekilde aşerdim 4 aydan sonra 61 62 63 derken 5 ayda 80 çıktım doğum yaptım ama çoğu bebiş miş 4.50 kg doğdu oğluşum![]()
Ayşecim ben bugün de montiye başlayamadım
Sabah kalktığımda mükellef bir sofra vardı, sofrada neler olduğunu tahmin edersin :)
Kendime engel olamadım, karbonhidrat-protein demeden ölçülü olmak şartıyla hepsinden yedim:78:
hoşbulduk teşekkürler uruz..bende senin gibi düşünüyorum ama biraz bakayım nette..Hoşgeldin Tal
Dukan diyetini birkaç kez denemişliğim var, her defasında başarısız olsam da
Emziren annelerin bu diyeti yapmasının uygun olmayacağı şeklinde yorumlar okumuştum ama neye dayanarak bunu söylediklerini bilmiyorum. Sanırım bu durumda gebe kalmak isteyenlerin de uygulaması doğru olmaz :26:
Katkılı gıdaları içermeyen ama besin çeşitliliği olan bir beslenme planı senin durumundaki biri için daha iyidir bana göre, bol hareketle de desteklersen hem kilo vermiş olur hem de hamilelik öncesi bedenini hazırlamış olursun.
bende 81 kg ile doğuma girdimvayyy baya beziyor bende 50 kilo ile evlendim 61 kilo ile hamile kaldım 4 ay feci bir şekilde aşerdim 4 aydan sonra 61 62 63 derken 5 ayda 80 çıktım doğum yaptım ama çoğu bebiş miş 4.50 kg doğdu oğluşum![]()
benim kızım da 4 kg doğdu normal doğurmadın değil mi şeyma
![]()
bende 81 kg ile doğuma girdimbenim kızım da 4 kg doğdu normal doğurmadın değil mi şeyma
![]()
evet canım malesf normal değil çok istedim ama bebek çok büyüktü olmadı napalım bende sezerynı kabul ettim istemeyerek ayşecim bayyaaa benzeşmiş kilolarımız hıı![]()
beni şaşırtıyorsun uruzum, evde tatlılar börekler olupta yemeyen uruzum, ne oldu sana da iraden zayıfladı böyle![]()
benim de sezaryan oldu benimki doğmak istemedi mecbur aldılar yeri rahat gelmişevet canım malesf normal değil çok istedim ama bebek çok büyüktü olmadı napalım bende sezerynı kabul ettim istemeyerek ayşecim bayyaaa benzeşmiş kilolarımız hıı![]()
kg larımız çok benziyor boyun kaçtı senin şeymacım
uruzum ben hiç faydasını göremedim kalori kısıtlmasının dikkat edyordum alorisine yediklerimin sınırıda geçmiyordum ama veremedim sende biliyorsu ya o dönemi az çokCanım bana neler olduğunu ben de bilmiyorum, bugünü de kalori kısıtlaması yaparak geçiricem.
Özel bir diyet yapamıyorum bari kalori sınırını aşmayayım![]()
kızlar gök gürlüyo çok fena korkuyorum:18:
benim de sezaryan oldu benimki doğmak istemedi mecbur aldılar yeri rahat gelmişkg larımız çok benziyor boyun kaçtı senin şeymacım
uruzum ben hiç faydasını göremedim kalori kısıtlmasının dikkat edyordum alorisine yediklerimin sınırıda geçmiyordum ama veremedim sende biliyorsu ya o dönemi az çok
kızlar gök gürlüyo çok fena korkuyorum:18:
hahaa aslında benim kide doğmak istemedi ama ameliyata 2 saat kala suyum geldi sancı felan yoktu bide yalnızdım acayip korkmuştum:18::18::18:![]()
niye yalnızdın canımhahaa aslında benim kide doğmak istemedi ama ameliyata 2 saat kala suyum geldi sancı felan yoktu bide yalnızdım acayip korkmuştum:18::18::18:![]()