Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 9.olmuşuz![]()
yok yavvv 4. olmuşuz:26::26:
evet o geçen haftaydıyanlış yere bakmışım:44::44::44:
tmm uruzum o zman kahvaltı ne yiyeceğini söyleyeyi hemen.
ekmek yersen tam tahıllı ekmek,yada köy ekmeği olacak.yanında ligt peynir,zeytin yada zeytin azmesi (yeşil zeytin olursa fazla yiyebilirsin ama siyah zeytinin sayısnı biraz az tutman lazım)
yanında yeşillik salatalık domates sınırsız.
yumurtasız menemen yapabilirsin ama yağsız
yumurta,omlet yersen yanın ekmek yok doyana kadar yeşillikle birlikte ye.çayı da şekersiz içeceksin![]()
kızlar 9.olmuşuz![]()
Canım sağolasın, hiç üşenmeden hemen de yazmışsın
Ben yarın sabah 3 tane yumurtadan omlet yapmayı düşünüyorum, yanında da yiyebildiğim kadar salatalık ve şekersiz olmak şartıyla sınırsız çay :) 3 tane yumurta fazla olmaz sanırım :44:
Ben bakliyatları çok seviyorum; fasulye, kırmızı-yeşil mercimek...
Bunları hangi zamanlarda ve ne miktarda yiyebilirim?
Ayşecim montignac diyetini anlatan bir kitap yok mu? Alayım bir taraftan da kendim okuyayım, hem sana sürekli yük olmam böylelikle![]()
inş. canım haftaya daha güzel sonuç alırız bu hafta çok umutluydum ama hepimiz reglinin azizliğine uğradıkOlsun canım, her hafta derece olamaz ki :)
Hem seni hem de gruptaki arkadaşları çok tebrik ederim, önümüzdeki haftalarda daha iyi neticeler de görürüz inşallah![]()
selam kizlar herkesi kutluyuorum bugün beni affedin ne olur kendime gelemiyorum
sabah burda bir komsumuzun oglunun ölüm haberini aldim resmen yikildim ve halen atlatamadim
dün aksam araba kazasi gecirerek daha 19 yasinda hayatini kaybetti allahim sabir versin ben bu hale geldiysem annesi ne yapsin allahim mekanin cennet olsun((
Allah sabır versin canım,Allah rahmet eylesinselam kizlar herkesi kutluyuorum bugün beni affedin ne olur kendime gelemiyorum
sabah burda bir komsumuzun oglunun ölüm haberini aldim resmen yikildim ve halen atlatamadim
dün aksam araba kazasi gecirerek daha 19 yasinda hayatini kaybetti allahim sabir versin ben bu hale geldiysem annesi ne yapsin allahim mekanin cennet olsun((
bugün 1 saat callan az önce de 45 dk plates yaptım nasıl rahatladı vucudum anlatamam gevşedim resmen![]()
amin canım o acının tarifi yoktur herhalde Allah kimseye evlat acısı vermesin hepimizin çoçuklarına sağlıklı uzun ömürler versin inş.helal olsun canim sana
ben bugn spor yapmadim inan hic bisey yapmak canim istemiyor insanin resmen icine isliyor
cocuklarima baktikca dua ediyorum
allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin düsmanimi bile
amin canım o acının tarifi yoktur herhalde Allah kimseye evlat acısı vermesin hepimizin çoçuklarına sağlıklı uzun ömürler versin inş.