• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Doğrudur canım ama bizim evde karbonhidrat olmazsa olmaz o yüzden zorlanırım sanıyorum.. sen dükana baktınmı yapanların sonuçları süper ama onu da yapamam sen yaparsın gibime geldi irade sağlam sende maşallah..
monti aslında sağlıklı beslenme şekli canım ana prenbisi proteinin yanında karbonhidrat tüketmemmek çünkü,
etin yanında pilav yada ekmek yersen
bakliyatın yanında et yada ekmek yersen
yumurtanın yanında ekmek yersen
bunların hepsi yağa dönüşüo kg yapıyor istediğim kg indiğim de de bunu mutlaka uygulayacağım ben bu yöntemle 12 günde 1,8 kg verdim ki benim kg vermem durmuştu o kadar dikkat ettiğim spor yaptığım halde şimdi yolumu buldum:32:

bu aralar leylayım ondandır canım
2rh4cc0_th.jpg.gif
takımdan ayrılırken kaç kg dun canım sen yaparsın aslında dukan mukan vız gelir sana ama gel monti yapalım

Ben ayrılırken yine bu kilolardaydım, 76 kilo civarındaydım ama biliyorsun bir aralar 74'lere kadar inmiştim ama verdiğim kiloları yine aldım :50:

Monti benim gözümü korkutuyor Ayşecim ya, kural dışı bir şey yaparsam diye korkuyorum :18:

Bir de bizim evde istemediğin kadar zararlı yiyecek var, kalori diyetiyle hepsinden azıcık da olsa tadarak kendimi frenliyorum ama başka bir diyette kendime ne kadar hakim olabilirim bilmiyorum :9:

8. TAKIM 209. HAFTA

xetrax ( 64,8/ )geri dönmek üzere ayrıldı
papatya89 ( 59,5 / )geri dönmek üzere ayrıldı
nuvanda ( 56,5 / 55.5 / 1,0 / 1.77% )
gulsenbasak ( 69,8 / 68,6 / 1,2 / 1,72% )
batuhanim ( 84,9 / 84,0/ 0,9 / 1,06% )
AySeCeYLin ( 62,6 / 61,9/ 0,7 / 1,11%)
elif190 ( 62,2/ 62,2 / 0,0 / 000% )
lamamma ( 84,0 / 84,0 / 0,00 / 0,00%)
scapula ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00%)
handerya (70,9/ 70.0/ 0,9/1,2)
TOPLAM KİLO ( 696,0 / 569,1/ % 0,37)

listemiz bu kızlar. elifcim yine gelmedin bildirime :19: 12 bucuğa kadar bekleyeceğim yine de inş. gelirsin...

bu hafta derece falan da alamyız kızlar malesef:50:

Kaptanım listeyi hazırlamış, ellerine sağlık :16:

ARKADAŞLAR HAVALAR İYİCE ISINDIĞINDAN BERİ bol bol su içmeye başladım 70 kilo ile zayıflamalıyım diye başladığım su diyetine bugün 66,40 olarak devam etmekteyim inanın hiçbirşey kesmedim ve oturarak işim sürekli hemde ama yaptığım bişi var ymeğe çıkmadan yarım saat önce su içiyorum yemek esnasındada içiyorum ve sonuç süper çıktı günde 2,5 litre kesinlikle hem cilt güzelleşiyor hemde zayıflıyosunuz sağlıklı olarak:32:

Suyun zayıflamada etkisi olduğuna kesinlikle inanıyorum, tebrik ederim canım :16:

uruzum sen yaparsın bu montiyi bir denemeye başla göreceksin karnın doyacak, tatlı istediğin azalacak,iarade gücün artacak.12 gündür hiç kaçamağım yok sadece kızım ağzıma ağlayarak 1 lokma kek soktu onu da istemeyerek mecburiyetten yedim.abur cuburu çerezi kaju seven ben onları hiç aramıyorum günde 10 tane kaju yiyebilirim serbest ama yemiyorum canım eskisi gibi çekmiyo

8. TAKIM 209. HAFTA

nuvanda ( 55,5 / 55.4 / 0,1 / 0.18% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,6 / 0,0 /0 ,00% )
AySeCeYLin ( 62,6 / 61,9/ 0,7 / 1,12%)
elif190 ( 62,2/ 63,0 / -0,8 / -1,29% )
handerya (70,9/ 70,0/ 0,9/1,27%)
TOPLAM KİLO ( 571,7 / 569,9/ 1,8 / 0,31%)

kontrol ettim ayşecim. excelden mi yaptın? bazılarında virgülden sonraki 2. basamk yoktu. bir de geri dönmek üzere ayrılan üyeler toplam satırına eklenmiyor canım.

Son düzenleme:
8. TAKIM 209. HAFTA

nuvanda ( 55,5 / 55.4 / 0,1 / 0.18% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,6 / 0,0 /0 ,00% )
AySeCeYLin ( 62,6 / 61,9/ 0,7 / 1,12%)
elif190 ( 62,2/ 63,0 / -0,8 / -1,29% )
handerya (70,9/ 70,0/ 0,9/1,27%)
TOPLAM KİLO ( 571,7 / 569,9/ 1,8 / 0,31%)

kontrol ettim ayşecim. excelden mi yaptın? bazılarında virgülden sonraki 2. basamk yoktu. bir de geri dönmek üzere ayrılan üyeler toplam satırına eklenmiyor canım.

evet excelden yaptım canım tmm ben ekleniyor sanıyordum teşekkürler canım.

uruzum sen yaparsın bu montiyi bir denemeye başla göreceksin karnın doyacak, tatlı istediğin azalacak,iarade gücün artacak.12 gündür hiç kaçamağım yok sadece kızım ağzıma ağlayarak 1 lokma kek soktu onu da istemeyerek mecburiyetten yedim.abur cuburu çerezi kaju seven ben onları hiç aramıyorum günde 10 tane kaju yiyebilirim serbest ama yemiyorum canım eskisi gibi çekmiyo

Ayşecim günde kaç gram protein tüketeceğimizi hesaplıyor muyuz?

Günlük karbonhidrat tüketimi için 100 gr gibi bir sınır var mı? Sanırım her öğünde 35 gramdan fazla karbonhidrat tüketmememiz gerekiyor, değil mi? :26:

1. aşamada yenilmemesi gereken yiyeceklere baktım; baklagil, et, meyve-sebze rahatlıkla yenebiliyor. Bunlar sevdiğim şeyler ama ölçüsünü nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum.

Bu diyeti yapan arkadaşlar 1 ayda aşağı yukarı ne kadar kilo veriyor? Kişiye göre değişir ama bir ortalama vermen mümkün mü canım, merak ediyorum çünkü :)

Ayşecim günde kaç gram protein tüketeceğimizi hesaplıyor muyuz?

Günlük karbonhidrat tüketimi için 100 gr gibi bir sınır var mı? Sanırım her öğünde 35 gramdan fazla karbonhidrat tüketmememiz gerekiyor, değil mi? :26:

1. aşamada yenilmemesi gereken yiyeceklere baktım; baklagil, et, meyve-sebze rahatlıkla yenebiliyor. Bunlar sevdiğim şeyler ama ölçüsünü nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum.

Bu diyeti yapan arkadaşlar 1 ayda aşağı yukarı ne kadar kilo veriyor? Kişiye göre değişir ama bir ortalama vermen mümkün mü canım, merak ediyorum çünkü :)
kahbonhidratın sınırı öyle sayı olarak yok cnm.ekmeği sadece sabah yiyorsun istedeğin kadar ama ekmek beyaz ekmek olmayacak tam tahıllı yada köy ekmeği olacak cnm.yanında yumurta et türü yenmiyor ekmeğin.spagetti bile yiyebiliyorsun 8 dk haşlanmış olmak kaydıyla.etin, sebzenin meyvenin sınırı yok doyana kadar yiyebilirsin canım.bazı meyveler yasak ama ona dikkat edeceksin.
proteinla karbonu karıştırmaycaksın oldu bitti doyana kadar ye.sebze yemeğini doyana kadar ye eti de,tavuğu da yanında salata ve süt ürünü şart yerken.

mesala ben şimdi 2 yumurta haşladım bol yeşillik doğradım karıştırdım hepsini yanında ayran onu yiyeceğim çok tok tutuyor belki akşam da meyve yerim açıkmazsam.

meyveyi de ya yemekten yarım saat önce yada 2 saat sonra yiyorsun cnm

Son düzenleme:
kahbonhidratın sınırı öyle sayı olarak yok cnm.ekmeği sadece sabah yiyorsun istedeğin kadar ama ekmek beyaz ekmek olmayacak tam tahıllı yada köy ekmeği olacak cnm.yanında yumurta et türü yenmiyor ekmeğin.spagetti bile yiyebiliyorsun 8 dk haşlanmış olmak kaydıyla.etin, sebzenin meyvenin sınırı yok doyana kadar yiyebilirsin canım.bazı meyveler yasak ama ona dikkat edeceksin.
proteinla karbonu karıştırmaycaksın oldu bitti doyana kadar ye.sebze yemeğini doyana kadar ye eti de,tavuğu da yanında salata ve süt ürünü şart yerken.

mesala ben şimdi 2 yumurta haşladım bol yeşillik doğradım karıştırdım hepsini yanında ayran onu yiyeceğim çok tok tutuyor belki akşam da meyve yerim açıkmazsam.

meyveyi de ya yemekten yarım saat önce yada 2 saat sonra yiyorsun cnm

Ayşecim 1 haftalık bir deneme süresi boyunca bu diyeti deniyim istiyorum, o kadar çok diyet denemişken bu diyete de bir şans veriyim :9:

Bu bir hafta boyunca yediklerim konusunda bana yardımcı olursun değil mi? :)

valla ben senden korktum:18::18::18:bu gidişle geçecen sen bizi:nazar::nazar::nazar:heeeee u arda bu sabah bende 55.2 çıktım 200 gr daha gitmiş:66::66::66:

keşke erken bildirseydin kız listeye eklerdim:32:
Ayşecim 1 haftalık bir deneme süresi boyunca bu diyeti deniyim istiyorum, o kadar çok diyet denemişken bu diyete de bir şans veriyim :9:

Bu bir hafta boyunca yediklerim konusunda bana yardımcı olursun değil mi? :)

dene bence de canım tabi yardımcı olurum tatlım yarın mı başlayacaksın

tmm uruzum o zman kahvaltı ne yiyeceğini söyleyeyi hemen.
ekmek yersen tam tahıllı ekmek,yada köy ekmeği olacak.yanında ligt peynir,zeytin yada zeytin azmesi (yeşil zeytin olursa fazla yiyebilirsin ama siyah zeytinin sayısnı biraz az tutman lazım)
yanında yeşillik salatalık domates sınırsız.
yumurtasız menemen yapabilirsin ama yağsız

yumurta,omlet yersen yanın ekmek yok doyana kadar yeşillikle birlikte ye.çayı da şekersiz içeceksin:16:

Back