Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryacım hamburger kaçamak psta börek hepsi kaçamak.Bir de şu kaçamaklar sadece tatlıları mı kapsıyor? yani dışarıda yenen lahmacun,hamburger vs.. bunlar da kaçamağa giriyor mu? çünkü kalorilerine bakarsak benim iki çatal pasta bir öğle yemeğinden az kalorilidir yani.. isyan eden smileyy:82:
Dilekcim seni bir kaç gündür üzen kimse bugün konuşacakmışsın..en iyisini yapıyorsun canım özellikle şu 5 yıllık evlilik sürecimde en çok sustuğum zamanlar en çok üzüldüğümü farkettim sorun her neyse bunu karşı tarafa güzel bir dille anlatıp,kırıldığın noktanın ne olduğunu anlatırsan hem topu karşı tarafa atmış oluyorsun hem de üzerinden bir yük azalıyor resmen..
yaz bize sonuç ne oldu!
deryacım geçen gün kızım bana zorla bir ısısrık kek yedirdi onu da kaçamaktan saydım.çünkü pasta vs.ne kadar az olursa olsun bunlar kötü kalori direk yağ depolarına gidiyor.
bugünkü menüm
sabah
2dilim kızarmış ekmek
peynir
yağsız domates sosu
yeşillik
öğlen
2 elma
akşam
kuru fasulye
2 bardak ayran
salata
ileryen saatlerde
çilek 10 tane badem
deryacım hamburger kaçamak psta börek hepsi kaçamak.
lahmacun değil çünkü bunu istisnasız tüm diyetisyenler söylüyor lahmacun dışarıda yenebilecek en masum yiyeceklerden.deryacım hepimiz bir an önce istediğimiz kg ya inelim bir ileri 2 geri yapıyoru kaçamaklarlar yaz geldi hiç birimiz istediğimiz kg da değiliz o yüzden böyle bir karar aldık.kaçamakları yazmamak bize birşey kaybettirmez ama sana çok şey kaybettirir...kaçamak yapacaksak zayıflamayla işimiz ne.bu zamana kadar gelmedik mi zaten kaçamak yapa yapa bak biz buranın en eskileriyiz ama hala mezun olamadık dememkki yanlış bişeyler var yaptığımız bu kararlar hepimizin iyiliği için canım.![]()
Ayşecim elbetteki farkındayım bende neyin kaç kalori olduğunu ve ne denli vücudumda yağa dönüştüğünü ama şimdiye kadar verdiğim kilolarda da bundan sonraki vereceklerimde de asla kendimi tamamen sınırlayamadım yani birşeyden canım istemişse tadına baktım hepsini bitirmesem de yoksa onlar içimde,aklımda kalıyor ve diyeti bozduğum an saldırıyorum o yiyemediklerime bu yüzden hep bir şekilde gözümü doyura doyura gittim..evet haklısın kaçamaklarla bu kilolar gitmez hem de yaz gelmişken..
Benim demek istediğim atıyorum kaçamak yapacaksam onu bir öğün yerine sayıyorum ve diğer öğünde de az yiyerek o günün kalorisini normal bir şekilde tamamlıyorum..ama sıfır kaçamak benim için zor yaptıkça yazarım elbet ve yapmamak tüm isteğim ama yediğimiz şeylerin kalorileri baz alınarak kaçamaklar değerlendirilirse daha memnun olurum canım..mesela kalori hesabı yaparak yazalım menüleri belli bir kalorinin üzerine çıkan cezalı olsun gibi.. arkadaşlar ne der bilmiyorum bu da benim önerim..
şimdi cezamı yapmaya gidiyorum..![]()
haaaa unutmadan bu sabah callana başladım bayaa zor bir şeye benziyor yapabildiğim kadar yaptım işte zamanla vucudum daha esner heralde callan değil kalas gibi olmuşumişede yürüyerek geldim
eee hani bana aferimm
![]()
tebrik ederim şeymacım harikasın vallahi senden beklemediğim kadar iyi terformans gösteriyorsun helal olsunhımmm ben alatayım en iyisi hehe akşam eşim çoşmuş profiterol almış amaaaaaa yemedimm sadece onlar kaselere koydum bende kaşığı yalamakla yetindim eşim buna çok şaşırdı adam kırkyıın başı esmiş bişey almış bende yemeyince bide ne kadar çok sevdiğimi bilir şaşırdıeee bende diyemedim tabi ceza almamak için yemiyorum diye
![]()
AFERİMMMMMMMMMMM alkış alkışhaaaa unutmadan bu sabah callana başladım bayaa zor bir şeye benziyor yapabildiğim kadar yaptım işte zamanla vucudum daha esner heralde callan değil kalas gibi olmuşumişede yürüyerek geldim
eee hani bana aferimm
![]()
deryacım ben tebrik etti seni zaten gerçekten büyük başarı çeşit çeşit pasta böreklerin içinde sadece 2çatal pasta ile dönmekAyşecim amacım olayı büyütmek falan değil yanlış anlama..ben kendimce yorum yaptım ve öneri getirdim atıyorum 1 kaşık puding yemek bana göre kaçamak değil..
dün d. gününe gidip sadece pastanın tadına bakarak dönmem benim için başarıydı çünkü benim iradem öyle ortamlarda yelkenleri indiriverir ben böyle sevinirken ceza almak içime oturdu biraz..
neyse kimseden itiraz yoksa cezalara bu şekilde devam..yiyen çeker!![]()
aferin kız sana profiterol bile yememişsin ki ben bayılırımmmm![]()
aferin kız sana profiterol bile yememişsin ki ben bayılırımmmm![]()
tebrik ederim şeymacım harikasın vallahi senden beklemediğim kadar iyi terformans gösteriyorsun helal olsun![]()
AFERİMMMMMMMMMMM alkış alkışkısa sürede alışır vucudun yaptıktan sonra çok rahatlar vucudun canım.sadece ilk 3 gün ağrın olabilir
![]()