• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabaa.. uruzcm hoşgeldin sefalar getirdin öncelikle özletmiştin kendini çok.. umarm daha özletmezsn kendini.
ne yediklerimi yazayım hemen:

sabah sanvç içinde beyzbeynir domates salatalık ve ekmek yedim.

öğlen ızgara köfte ve 1 dilim kepek ekmei ile ayran yedim(ama sürkli dışardayım... okulm sultanahmet tarafında heryer de çok pahalı.. nihayetinde bir öğrenciyim.. ızgaradan başka bir çözm bulmam lazm.. )

akşamda eve zor attm kendimi aç be aç :D dolma yedim 1 koca kaşık yoğurtla.

bende merakla callan ilgili düşüncelrini bekliyordum canım.ama çoçuklar uyanıkken yapmak çok zor bilirim:37:

sorma canim ya valla cocukla hersey daha zor oglum desen ben spor yapmaya baslayinca alerjik bi sekilde direk cani biseyler istiyo :27:

Selam hanımlar :16:

5. günümü de kazasız belasız, hiçbir kaçamak yapmadan tamamladım, uzun bir zaman sonra bu kadar büyük bir motivasyonla diyete sarılıyor olmam beni çok sevindirdi :66:

Sizde durumlar nasıl, bugün kaçamak yapanlar var mı? :47:

canim kendi adima ben iyiym ayrica seninde iyi olmana cok sevindim
eee listeye nezaman dönüyon
bazi takimlarda 13 kisi var biz iste 10 kisiyiz üstelik etrada izinli :(((

ben napayım papatya montiye de bırakayım sadece normal yiyip içeyim diyodum az önce kendimi zor toparladım umarım bayrama kadar güzel sayılabilecek bir kilo verebilirim

ben sana sürekli söylüyorum canım olayı kafanda bitir.. yani önce motive olup hırslanmam lazım ve kendini en iyi sen tanıyorsun.. bence öncelikle sağlıklı beslenmeye odaklan :79:

bende sendenim canım haziran ayı için çok katı planlarım var kendim için :95:

nasıl planlarmış bunlar :23:

evet yaa birşey kalmadı sayılır aslında bayaa küçüldüm görenler aaa ne kadar ufaldın sen diyorlar ama ben şöyle kıyafetlerimle basküle çıkp 54 55 i görmeden bu işi bırakmıycam:20::20::20:

aynı ben ya bende kıyafetle hemde akşam 55 görmek istiyorum :66::66::66:

Baktığınız Yere Dikkat Edin...
254215_123637864384768_102760156472539_187780_7654808_s.jpg

Sabah sol gözümde bir ağrı ve biraz kanla uyandım....
Öğleden sonra soluğu doktorda... aldım.
Dünya tatlısı bir doktor. İlk bakışta çözdü derdimi." Direnç kaybına bağlı iltihaplanma..."

..."Sorun gözünde değil aslında..." dedi doktorum. ".... baktığın yerde .....

Hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin. Yılgın düşmüşsün. Yorgunluk mikrobu, seni gözünden vurmuş".

Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına:

"Pozitif düşüneceksin. Hayata sımsıkı sarılacaksın. İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin.

Kendine yeni heyecanlar yarat. Sev, ki hücrelerin yenilensin.

Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma..
Can Dündar​

çok güzel tam benlikmiş teşekkür ederim :71:

Selam hanımlar :16:

5. günümü de kazasız belasız, hiçbir kaçamak yapmadan tamamladım, uzun bir zaman sonra bu kadar büyük bir motivasyonla diyete sarılıyor olmam beni çok sevindirdi :66:

Sizde durumlar nasıl, bugün kaçamak yapanlar var mı? :47:

kaçamak yooookkkkkkkkkk :63::63::63:

menmüde yazam hemen

sabah

1 tost ince dilim kasarla
kk peynir
1 bardak sekersiz cay
yesillik

öglen disardaydim
yesil salata yedim

ara

yesil elma

aksam

1 tane kücük dolma biberi
1 kase yogurt

2 litre su
1 saat yürüyüs
2 dakkika callan :37::37:

bayıldım 2 dk callan süper :62: çocuk olunca çok zor ya..

hani bugün konuşucam demiştim ya gelmedi iyi mi neyse benimde keyfim yerine geldi artık :1: belki yarın konuşurum.. sabah çıktım bi ara eve geldim sonra yine eşimle dışarı çıktık yemek yemeğe.. normalde köftenin yanında muhakkak kızarmış patates ve kola içerdim ama bu kez ne yaptımmmmm..
haşlanmış patatesle ice tea içtim hemde light 3 kalori :62:

bugünkü menüm:

[1] pınar uzun ömürlü süt 2 100 ml 123.6
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Haşlanmış Tavuk 0.50 PORSİYON 129.5
[4] Domates 0.50 ADET 7
[5] Salatalık (hıyar) 0.50 ADET 5.5
[6] Hurma 5 ADET 75
[7] Ayran 1 ADET 92
[8] CEVİZ 5 adet 135
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
[10] ice tea light limon 0.33 LİTRE 3.3
[11] Izgara köfte 3 adet 180
[12] Patates (haşlanmış) 1.5 ADET 150

Toplam : 1035.9 kal

1 saat yürüyüş

hani bugün konuşucam demiştim ya gelmedi iyi mi neyse benimde keyfim yerine geldi artık :1: belki yarın konuşurum.. sabah çıktım bi ara eve geldim sonra yine eşimle dışarı çıktık yemek yemeğe.. normalde köftenin yanında muhakkak kızarmış patates ve kola içerdim ama bu kez ne yaptımmmmm..
haşlanmış patatesle ice tea içtim hemde light 3 kalori :62:

afferim kiz sana valla bu hafta top sizde takimi yukari tasiyacaniz :16:

Canım regl haftasındaysan artıları görmen normal, çok önemsememek lazım :)

Bu hafta benim de regl haftam ama yine de tartıya çıkıyorum, kendime engel olamıyorum :16:

Ama en iyisi reglden 2 gün öncesinden başlayıp reglden 2 gün sonrasına kadar sabretmek ve tartılmamak
:69:

Canım sen monti mi yapıyordun şu an?

Eğer monti yapıyorsan listen hakkında yorum yapamam ama monti yapmıyorsan listen gayet güzel görünüyor :16:

uruzcum ben yapmıyorum montiyi hatta bu ara kalori bile saymıyorum mümkün olduğunca dikkatli ve faydalı olabilecek şeyler yemeye çalışıyorum açıkçası

kızlar bu arada şehir dışına çıkıcam ayın 2sinde ondan sonra tekrar istanbula gelip alanyaya gidicem..hazırlık yapmam lazım onun için spor yapmaya hiç vaktim yok baya bi eksiğim var da :64:
ama dönüşüm muhteşem olacak :23::23::23:

aman ha alipta dönme sakin canim :37:

kızlar takımımıza maşallah maşallah bu hafta süper gidiyoruz bence başarıları devamını bekliyoruz

eee tabiii kaptan eli maşalı :17::17: nasıl dikkat etmeyelim :9::9:

aynen canım kaptan dediğin böyle olmalı :9::9::9:

bence az da olsa verirsin canım takma kafana sakın

yok canım biliyosun zor bir hafta geçirdim kilo vermemem üzmez beni ama keyfim yerinde olsun başka bişey istemiyorum :69: sende son anda atağa geçtin inşallah karşılığını alırsın bu hafta :16:

aman ha alipta dönme sakin canim :37:

ay Allah korusun :))))))

Son düzenleme:
Back