hoşgeldin yaprakcım nasılsın sağlığın nasıl
hoşbuldum canım sağlığım iyi şükür sen nasılsın? diyet nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin yaprakcım nasılsın sağlığın nasıl
iyi cnm tam gaz devamhoşbuldum canım sağlığım iyi şükür sen nasılsın? diyet nasıl gidiyor
iyi cnm tam gaz devam![]()
şişko deil balık etlibence boydan yükle resim endamını görelim kuzummm
![]()
evet boydan değil tepeden olmuşfarketimde neredeyse hiç boydan fotom yokartık istediğim kiloya inice çekerim bol bol şimdlk bulabildiğimi ekliim.. pek belli olmasada
![]()
çok teşekkür ederimm:78::78: ah bide tombul olmasam.. ne zor şey kilo vermek ya... alırken takır takır alıyoruz....evet boydan değil tepeden olmuşama harikasın çok güzelsin elifcim
![]()
oo muhabbet koyu bel bacak kalca:)))
ben hiccc ölcmeyim basenden dumura ugrarim..orantisizdim iyice orantisiz oldum..![]()
hepimiz armutuz,hepimiz armutuzoo muhabbet koyu bel bacak kalca:)))
ben hiccc ölcmeyim basenden dumura ugrarim..orantisizdim iyice orantisiz oldum..![]()
uruzum isabet olmuş vazgeçmem o zaman.tmm artk hep takımda ol tamam mı canım ya özletme kendini böyle
kızlar az önce kendime 65 cm lik ve 20 cmlik plates topu ve plates lastiği aldım.callandan sonra yarım saat te sadace kalça çalışacağım
spor insan da bağımlılık yapıyor
![]()
bugünkü menüm:
tek öğün yedim ama baya tok tuttu
[1] Çay 2 ADET 10
[2] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[3] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[4] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[5] Kayısı 3 ADET(10 GR.) 24
[6] Ekmek 4 DİLİM 260
[7] Çilek 150 gr 55.5
[8] Muz 1 ADET 100
Toplam : 818.7 kal.
merhaba güzel takımımın güzel bireyleri umrm iyisinizdir! bugün piknikteydim. sabah peynir domatesle hafif bir kahvaltı ettim(sabah dediğime bakmayın saat 1 falandı.
ondan 2 saat sonra yeşil erik ve çilek yedim biraz
akşamda tahmin etceğiniz üzere ızgaravardı. 1 köfte 4 kanat bir tanede pirzola yedim yanında bol salata ve 2 bardak ayran. hmm bide 2 dilm kepek ekmeği.![]()
ölçü muhabbeti geçmişken verdiğimiz kilolarımızın nerelerden gittiğini (su içerek)merak ediyorm varmısınız tüm ölçülerimizi yazıp aylık kontrollerle taakip edip motive olmaya.. ben başlayımda göz pörtlemesine maruz kalın sevgili arkadaşçıklarım
bilek:23
alt bacak(diz altında en kalın yer):42
üst bacak(popoya yakın en kalın yer):72
popo:120
göbek delinin altı :117
göbek :107
mide:98
göğüs:102
pek tuhaf şekillerde vücudum
reyhancım menün harika yine![]()