• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şişko deil balık etli:23:bence boydan yükle resim endamını görelim kuzummm:16:

farketimde neredeyse hiç boydan fotom yok:D artık istediğim kiloya inice çekerim bol bol şimdlk bulabildiğimi ekliim.. pek belli olmasada:D

Eklentiler

• $DSC02147.jpg
    $DSC02147.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 27
evet boydan değil tepeden olmuş:1:ama harikasın çok güzelsin elifcim:nazar::nazar:
çok teşekkür ederimm:78::78: ah bide tombul olmasam.. ne zor şey kilo vermek ya... alırken takır takır alıyoruz....
oo muhabbet koyu bel bacak kalca:)))
ben hiccc ölcmeyim basenden dumura ugrarim..orantisizdim iyice orantisiz oldum..:14:

amann:D hangimiz istediğimiz orandayızki zaten:27::27:

uruzum isabet olmuş vazgeçmem o zaman.tmm artk hep takımda ol tamam mı canım ya özletme kendini böyle

kızlar az önce kendime 65 cm lik ve 20 cmlik plates topu ve plates lastiği aldım.:8:callandan sonra yarım saat te sadace kalça çalışacağım:24: spor insan da bağımlılık yapıyor:8:

hayirli olsun canim umarim isine yarar :16:

bugünkü menüm:

tek öğün yedim ama baya tok tuttu :1:

[1] Çay 2 ADET 10
[2] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[3] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[4] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[5] Kayısı 3 ADET(10 GR.) 24
[6] Ekmek 4 DİLİM 260
[7] Çilek 150 gr 55.5
[8] Muz 1 ADET 100
Toplam : 818.7 kal.

ekmek cok ama kalorin düsük canim yarin telafi et cok az kalori aldigin icinde cabucak acikiyorsun:16:

merhaba güzel takımımın güzel bireyleri umrm iyisinizdir! bugün piknikteydim. sabah peynir domatesle hafif bir kahvaltı ettim(sabah dediğime bakmayın saat 1 falandı.
ondan 2 saat sonra yeşil erik ve çilek yedim biraz
akşamda tahmin etceğiniz üzere ızgaravardı. 1 köfte 4 kanat bir tanede pirzola yedim yanında bol salata ve 2 bardak ayran. hmm bide 2 dilm kepek ekmeği.:56:

valla disarda yemene ragmen baya güzel canim böyle devam et
:16:

ölçü muhabbeti geçmişken verdiğimiz kilolarımızın nerelerden gittiğini (su içerek)merak ediyorm varmısınız tüm ölçülerimizi yazıp aylık kontrollerle taakip edip motive olmaya.. ben başlayımda göz pörtlemesine maruz kalın sevgili arkadaşçıklarım:53::53:

bilek:23
alt bacak(diz altında en kalın yer):42
üst bacak(popoya yakın en kalın yer):72
popo:120
göbek delinin altı :117
göbek :107
mide:98
göğüs:102

pek tuhaf şekillerde vücudum

yarin bi örcim bende bende cok orantisizim ya :50:

hemencik menümüde paylasim

sabah