• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

edacım seninde kaçamak hakkı biti hamburgerle:52:
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
gülşenbaşak
lalamma
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek
sm_confused.gif
sm_confused.gif
yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir
2rh4cc0_th.jpg.gif

2.kez kaçamak yapıp ceza alanlar
gitme.gif

gerbara
sorry2.gif
yerine getirdi

papatya89
sorry2.gif
yerine getirdi

selam kizlar nabersiniz bakim ??
bende iyi gibi gibiyim nezle oldum dünden beri görümcemin kizi bende kavga gürültü deevam ediyoruz güne bakalim görümcem calisiyor normalinde annesi bakiyor ama oglum cok istedigi icin dün burda biraktirdim pekte anlasamiyorlar ama idare ediyorum iste:9:
3 cocuk gercekten zormus bunu anladim :1:

selamlar kızlar...ayşemin dediği gibi haftasonu yorgunluğu yaşıyorum :) dün kocişle o kadar yürüdükki eve 12.30 da geldik..sızdım kaldım resmen..gecede çok korkunç bir kabus gördüm :18:
akşam dışarda yedik..1.5 lahmacun yarım bardak ayran-salata

selam kizlar nabersiniz bakim ??
bende iyi gibi gibiyim nezle oldum dünden beri görümcemin kizi bende kavga gürültü deevam ediyoruz güne bakalim görümcem calisiyor normalinde annesi bakiyor ama oglum cok istedigi icin dün burda biraktirdim pekte anlasamiyorlar ama idare ediyorum iste:9:
3 cocuk gercekten zormus bunu anladim :1:
geçmiş olsun reyhancım :71::71: 3 çocuğu birarada düşünemiyorum ...allah yardımcın olsun :)

Slm güzel bayanlar topluluğu...
dün çok yoğundum sabah bir çıktım eve gece geldik çok yorgundum gece de yazamadım..
hemen dün ne yedim yazıyım..

sabah-öğle karışık haşlanmış makarna,ısgara tavuk,yoğurt

d. gününde 2 çatal pasta yedim tuttum kendimi yani...:46:

akşam 1 yumurtalı az yağlı menemen 2 dilim kepek ekmek

su,neskafe

Kızlar bu arada bu sabah tam 70 kilo çıktım çok mutlu oldum yani cumadan beri 900gr gitmiş..:66:
hem de spor yok ona rağmen ilk kez verdim..cumaya başında yine 6 sayısını görmek istiyorum..

bugünkü sporum derz dolgu çalışması :)) derz dolguların görüntüsüne takığım bu ara kalemlerinden alıp boyadım olmadı kırıklar vardı ben de dün tüp içinde (çokokrem gibi) derz dolgu aldım şimdi onunla uğraşıyorum ama zor işmiş be canım çıktı valla..eşim sen manyaksın kendine iş arıyorsun diyor ama illa gözüme güzel görünmeli..(evet sanırım canım sıkılıyor)

siz yazınca bende ölçtümişte ölçülerim

göğüs: 96
bel:80
göbek çevresi: 93
kalça :103.5
ayak bileği:21,5
benim sorunum ortada yani mide,göbek o kısımlardan şikayetçiyim onlar da sporla erir sanırım..:37:

Yasemincim sizin işler zor be canım..inşallah en kısa sürede eşinle beraber türkiyede olursunuz hep beraber ayrı kalmak ayrı,çocuklarla tek başına uğraşmak,sorumluluk vs..Allahtan ailen yanında ama yine de eşinin yerini kimse tutamaz tabi..inşallah şu sınavlarını bi an önce atlatır canım..

Dilekcim seni bir kaç gündür üzen kimse bugün konuşacakmışsın..en iyisini yapıyorsun canım özellikle şu 5 yıllık evlilik sürecimde en çok sustuğum zamanlar en çok üzüldüğümü farkettim sorun her neyse bunu karşı tarafa güzel bir dille anlatıp,kırıldığın noktanın ne olduğunu anlatırsan hem topu karşı tarafa atmış oluyorsun hem de üzerinden bir yük azalıyor resmen..
yaz bize sonuç ne oldu!

hoşgeldin deryacım:16:
dün doğum günüde 2 çatal pastayla durmuşsun tebrik ederim seni:46:.ama madlen çikolata yediği için bile ceza aldı arkadaşlar bu durumda sen de cezalı sayılıyorsun sanırım canım:59:
oh sonunda o 900 gr olan fazlalığı vermişsin çok sevindim inş. cuma 60lı rakamlarla geleceksin canım takımımız harika gidiyor inş.bu hafta 1.olacağız takım olrak bireysel birincilikleri de alırız inş.hiç fena olmaz hani:23:

şu yemek saatleri iyice geriliyorum diyet bozulacak diye neyseki dolaptan taze fasulye buldum yağsız tuzsuz pişircem bol domatlı çok fazla ödemim var maalesef ve 88.9 gibi korkunç bir rakamla karşılaştığım için daha da asılıp tuzu dahi bırakmaya karar verdim:53:

Back