• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Baktığınız Yere Dikkat Edin...
254215_123637864384768_102760156472539_187780_7654808_s.jpg

Sabah sol gözümde bir ağrı ve biraz kanla uyandım....
Öğleden sonra soluğu doktorda... aldım.
Dünya tatlısı bir doktor. İlk bakışta çözdü derdimi." Direnç kaybına bağlı iltihaplanma..."

..."Sorun gözünde değil aslında..." dedi doktorum. ".... baktığın yerde .....

Hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin. Yılgın düşmüşsün. Yorgunluk mikrobu, seni gözünden vurmuş".

Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına:

"Pozitif düşüneceksin. Hayata sımsıkı sarılacaksın. İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin.

Kendine yeni heyecanlar yarat. Sev, ki hücrelerin yenilensin.

Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma..
Can Dündar​

geçmiş olsun reyhancım :71::71: 3 çocuğu birarada düşünemiyorum ...allah yardımcın olsun :)

cok sagol canim :16:

bizim ev gerilimm hatti gibi..esimin yarin sinavi var,benim 3 haftasonra dönüp ise baslamam lazim ama vizemizi hala alaamadik..:84:

insallah kisa zamanda alirsiniz vizenizi canim:16:

reyhancım geçmiş olsun cnm
yasemincim 3 hafta sonra ayrılık var desene:59:

cok sagol canim :16:

ya bu kadar inatla giderken sabah cumaya göre +200 çıkmama ne diyonuz kızlar cinler tepemde açlık grevine mi girsem diyorum bazen :27:

delisin sen ya:37: cumaya daha cok var gider o + merak etme:16:

selam kızlar nasılsınızz neler yaptınız hafta sonu bakııımmm:27::27::27:

dişçiden geldim dikişlerimi aldı diğer tarafıma geçti bu gün pek birşey yiyebilceğimi sanmıyorum sabah 1salatalık 1 kk dan daha küçük peynir 6 7 zeytin 2 dilim karışık tahıllı ekmek az önce zorla 1 hurma yedim:51::51::51::51:

haaaa unutmadan bu sabah callana başladım bayaa zor bir şeye benziyor yapabildiğim kadar yaptım işte zamanla vucudum daha esner heralde callan değil kalas gibi olmuşum:37::37:işede yürüyerek geldim :1::1::1:eee hani bana aferimm:27::27::27:

kocaman bir afferim sana ayrica gecmis olsun :nazar:

bende gidiyoru hemde yürüyerek bu günkü menümü doğru dürüst yazıyım
sabah :
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 salatalık
1 kk küçük peynir
6 7 zeytin
çay
ara:
3 adet hurma
akşam:
ezogelin çorba
ıspanak
yoğurt:44::44::44:eve gidince 3 4 tane kayısı yiyebilirim:27::27:heee şu hep heves ettiğim ama şimdiye kadar hiç yazamadığım spor yeri :66::66::66:1 saat callan 1 saat yürüyüş:60::60::60::60::62::62::62::62:

bende gidiyoru hemde yürüyerek bu günkü menümü doğru dürüst yazıyım
sabah :
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 salatalık
1 kk küçük peynir
6 7 zeytin
çay
ara:
3 adet hurma
akşam:
ezogelin çorba
ıspanak
yoğurt:44::44::44:eve gidince 3 4 tane kayısı yiyebilirim:27::27:heee şu hep heves ettiğim ama şimdiye kadar hiç yazamadığım spor yeri :66::66::66:1 saat callan 1 saat yürüyüş:60::60::60::60::62::62::62::62:

süper süper süperrrrrrr:66::64::46:

seymacim tebrik ederim seni masallah böyle devam et olurmu

kizlar ben evde spor yapamiyorum ne derseniz diyin
zaten 1 saat yürüyüs yapmistim bide callan yapim dedim ne hacet cocuklar tepeme cikmadiklari kaldi
biri pc üstüne cikiyor bir digeride anna anna diye bagiriyor ben nerelere gidem ya
bilmiyorlarki annalari onlar icin zayiflama istiyr:37:

seymacim tebrik ederim seni masallah böyle devam et olurmu

kizlar ben evde spor yapamiyorum ne derseniz diyin
zaten 1 saat yürüyüs yapmistim bide callan yapim dedim ne hacet cocuklar tepeme cikmadiklari kaldi
biri pc üstüne cikiyor bir digeride anna anna diye bagiriyor ben nerelere gidem ya
bilmiyorlarki annalari onlar icin zayiflama istiyr:37:
bende merakla callan ilgili düşüncelrini bekliyordum canım.ama çoçuklar uyanıkken yapmak çok zor bilirim:37:

Selam hanımlar :16:

5. günümü de kazasız belasız, hiçbir kaçamak yapmadan tamamladım, uzun bir zaman sonra bu kadar büyük bir motivasyonla diyete sarılıyor olmam beni çok sevindirdi :66:

Sizde durumlar nasıl, bugün kaçamak yapanlar var mı? :47:

Selam hanımlar :16:

5. günümü de kazasız belasız, hiçbir kaçamak yapmadan tamamladım, uzun bir zaman sonra bu kadar büyük bir motivasyonla diyete sarılıyor olmam beni çok sevindirdi :66:

Sizde durumlar nasıl, bugün kaçamak yapanlar var mı? :47:

uruzcum öyle kaçamak filan yok ama bu hafta hiç kilo veremedim üstelik + dayım..ama regl haftasına girdim ondan sanırım :26: 5 gündür kaçamak yapmadığın içinde tebrikler :nazar::nazar:

bugün şu +200den sonra iyice bozulan moralimden sonra diyet listeme geçmemi istedi annem şu diyetisyenlerin verdiği ama beni kesinlikle zayıflatamayan diyet listeme hani

biraz önce blendırdan geçmiş taze kayısımı yedim 1 su bardağından azdı:27:

uruzcum öyle kaçamak filan yok ama bu hafta hiç kilo veremedim üstelik + dayım..ama regl haftasına girdim ondan sanırım :26: 5 gündür kaçamak yapmadığın içinde tebrikler :nazar::nazar:

Canım regl haftasındaysan artıları görmen normal, çok önemsememek lazım :)

Bu hafta benim de regl haftam ama yine de tartıya çıkıyorum, kendime engel olamıyorum :16:

Ama en iyisi reglden 2 gün öncesinden başlayıp reglden 2 gün sonrasına kadar sabretmek ve tartılmamak
:69:

menüm

sabah:
1 light sandviç ekmeği
30 gr beyaz peynir
1/2 domates

öğlen:
1 tabak bulgur pilavı
150 gr yoğurt
salata

ara:
5 adet etiform bisküvi

akşam:
5 adet yaprak sarma
1 muz
1 bardak yarım yağlı süt

Canım sen monti mi yapıyordun şu an?

Eğer monti yapıyorsan listen hakkında yorum yapamam ama monti yapmıyorsan listen gayet güzel görünüyor :16:

Son düzenleme:
Back