• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

eline sağlık reyhancım
handeryacım neden uğramadın hiç
elifcim bence de 5 msjı doldurur şimdi:16:
zayıflaycağım, paylaşımın çok az yarın böyle olmasın lütfen böyle sende fayda göremezsin takımımızda
xetrax yani yasemincim bugün hiç uğramadı:59:
scapula gayretini görüyoruz hepimiz biraz daha bizimle olursan çok güzel olacak
ben yatıyorum kızlar iyi geceler öptüm hepinizi:16:

iyi gecelerrrr tatlı rüyalarr

$1.jpg

yazdığım kiloların ilki geçen haftaki ikinciside bu haftaki kilolardır kilo vermeye göre hazırladım listemizi ve bundan ssonra ilerledikçe aylık durumumuzu da rahatlıkla takip edebileceğiz haftaya ilk 3te gibi hissediyorum kendimi ayyy :32::32:ismime yakışan gerbera çiçeklerini de takımımızın baş köşesine koyayım dedim:71::71:

Çok önemli...Su içmek için uygun zamanlama

Su içmek için uygun zamanlama suyun insan vücudundaki etkinliğini azamiye çıkaracaktır.
Uyanır uyanmaz 2 bardak su - İç organları aktive eder
Her yemekten 30 dakika önce 1 bardak su - Hazma yardım eder
Banyodan önce 1 bardak su - Tansiyonun düşmesine yardım eder
Uykudan önce 1 bardak su - Kalp krizini ve felci önler

Ayrıca unutmayın
1. Beynimizin % 75' i sudur.
2. Vücut ısısını düzenler.
3. Hücrelere gıda ve oksijen taşır.
4. Solunum için oksijeni nemlendirir.
5. Yediklerimizi enerjiye çevirir.
6. Kanımızın % 83' üdür.
7. Atıkları (oksitleri) yok eder.
8. Hayati organlarımızı korur ve rahatlatır..
9. Kemiklerin % 22' sidir.
10. Gıdaları absorbe etmesinde vücuda yardım eder.
11. Adalelerin % 75' idir.
12. Eklem yerlerini rahatlatır / yastık vazifesi görür).
alıntıdır.

Takımın gece kuşuuuu geldiii..
demek bugün en tembel benim ama unutuyorsun Ayşecim ben gececiyim o kalan 4 msj tamamlanacaktır..az sonraaaa!:))

Bugün ablam,annem ve çocuklar baskın yaptılar,ardından hep beraber dışarı çıktık vs..derken geç saatte eve geldim ondan giremedim..

Takımımın 4. tebrik ediyorum gerçi her ne kadar destek değil köstek olsamda haftaya acısı çıkar umarım..
Listeler için emeği geçen herkese tskler.. liste yapmak da kaptan olmak da apayrı bir sorumluluk 80-89 topiğinin yaklaşık 1,5 sene kaptanlığını yaptım her cuma (o zaman herkesin çok beğendiği çok güzel bir tablo hazırlamıştım) onun sorumluluğu,herkesin bildirim yapmasını beklemek,listenin hazırlanması vs..hepsi apayrı sorumluluk ve zaman alıyor biliyorum..o yüzden kaptanım,adaşım ellerinize,emeğinize sağlık!

Edacım en son yazdığın msjı okuyupta su içmemek olmaz sanırım hem okudum,hem de kana kana su içtim saol canım..:16:

Elifcim tanışmanın güzel geçmesine sevindim..Ne güzel heyecanlar yaaaa! Allah tamamına erdirsin canım!Eminim seni çok beğenmişlerdir çünkü gerçekten çok hoş hatunsun..

Ayşecim afiyet olsun marmelatın..nasıl yaptın şekersiz?çilekleri pişirdin mi yani? bu arada kaçamak yok söz!

Gelelim ne yedim,içtim köşesine..

sabah peynir,3 zeytin,domates,salatalık,biber ve bir kaç çatal sosisli yumurta,1 dilim kepekli ekmek
ara yarım elma,2 kuru incir
akşam üzeri mercimek çorba,patates yemeği 1 dilim ekmek
neskafe,çay ve form çayı
ve spor yine yok malesef!:((

Eki Görüntüle 200688

yazdığım kiloların ilki geçen haftaki ikinciside bu haftaki kilolardır kilo vermeye göre hazırladım listemizi ve bundan ssonra ilerledikçe aylık durumumuzu da rahatlıkla takip edebileceğiz haftaya ilk 3te gibi hissediyorum kendimi ayyy :32::32:ismime yakışan gerbera çiçeklerini de takımımızın baş köşesine koyayım dedim:71::71:
eline sağlık tablo çok güzel olmuş her hafta yapalım bunu cnm

Takımın gece kuşuuuu geldiii..
demek bugün en tembel benim ama unutuyorsun Ayşecim ben gececiyim o kalan 4 msj tamamlanacaktır..az sonraaaa!:))

Bugün ablam,annem ve çocuklar baskın yaptılar,ardından hep beraber dışarı çıktık vs..derken geç saatte eve geldim ondan giremedim..

deryacım 5 msj doldurdun ama sohbetlerimizde hiç olmuyorsun cnm:50:
Edacım en son yazdığın msjı okuyupta su içmemek olmaz sanırım hem okudum,hem de kana kana su içtim saol canım..:16:

Elifcim tanışmanın güzel geçmesine sevindim..Ne güzel heyecanlar yaaaa! Allah tamamına erdirsin canım!Eminim seni çok beğenmişlerdir çünkü gerçekten çok hoş hatunsun..

Ayşecim afiyet olsun marmelatın..nasıl yaptın şekersiz?çilekleri pişirdin mi yani? bu arada kaçamak yok söz!
evet az suyla bir avuçtan fazla çileği kaynattım hemen pişti blandırdan çektim mis gibi oldu cnm:16:
Takımımın 4. tebrik ediyorum gerçi her ne kadar destek değil köstek olsamda haftaya acısı çıkar umarım..
Listeler için emeği geçen herkese tskler.. liste yapmak da kaptan olmak da apayrı bir sorumluluk 80-89 topiğinin yaklaşık 1,5 sene kaptanlığını yaptım her cuma (o zaman herkesin çok beğendiği çok güzel bir tablo hazırlamıştım) onun sorumluluğu,herkesin bildirim yapmasını beklemek,listenin hazırlanması vs..hepsi apayrı sorumluluk ve zaman alıyor biliyorum..o yüzden kaptanım,adaşım ellerinize,emeğinize sağlık!
evet hem zor hem güzel,sorumluluğu büyük önce kendin çok dikkat etmelisini paylaşımına yediklerine vs.hem kendine karşı hem takımına karşı sorumluluğun artıyor ama bu durumdan memnunum cnm

edacım paylaşımın için teşekkkrler su büyük nimet gerçekten ben kalkar kalkmaz 2 bardak içmeyi alışkanlık edindim gün içinde de 2.5 -3 lt içiyorum

hepinize günaydın güzelller:71:

günaydin aysecim günaydin topigimizin sevgili güzel bayanlari..
yedin mi marmelatindan..bende gidince yapmayi düsünüyordm ama mevsimi gececek cilegin:26:hazir receli hic sevmem,cok sekerli ve yapay geliyor..buranin en sevdigim yani organik ürünlere kolay ulasim..babam bir zamanlar kiracisi bal üreticisiydi güya..3 katli bi dükkani var orani tüm camlarini karartip imalathane yapmislar,bizimkiler merak edip gitmis birde ne görseler koca koca fareler cuval cuval tozlar,ballari o tozlardan yapiyorlarmis ariyla alakasi yok..ogünden beri hayatta marketten bal ve recel almaz bizimkiler..

günaydınlar iyi haftasonları kızlar :71::71::71:
dün çok aktif olmadım takımda yine sayım yapılmış :52: neyseki sınıfı geçmişim :)
gerbera tablon çok güzel olmuş ellerine sağlık canım ..eğer yapabilirsen her hafta isteriz bu tablodan :)

haftasonlarım diet açısından hep kötü geçer bakalım bu haftasonu nasıl olacak :18:

yedin mi marmelatindan..bende gidince yapmayi düsünüyordm ama mevsimi gececek cilegin:26:hazir receli hic sevmem,cok sekerli ve yapay geliyor..buranin en sevdigim yani organik ürünlere kolay ulasim..babam bir zamanlar kiracisi bal üreticisiydi güya..3 katli bi dükkani var orani tüm camlarini karartip imalathane yapmislar,bizimkiler merak edip gitmis birde ne görseler koca koca fareler cuval cuval tozlar,ballari o tozlardan yapiyorlarmis ariyla alakasi yok..ogünden beri hayatta marketten bal ve recel almaz bizimkiler..
az önce yedim cnm 2 çay aşığı kadar tabi ev yapımı şekerli reçelin yerini tutmaz bayılırım ev yapımı çilek ve vişne reçeline tabi şekerli olursa.buda fena değil pek tatlı olmadı ama çeşit olsun işte cnm.
evet öyle sahtekarlık yapan çok malesef

AyseCeylin 38:nazar:
batuhanim 18:46:
papatya89 15:46:
nuvenda 11 :46:
Lamamma 9 :46:
gulsenbasak 6 :46:

gerbera:5

elif190 4 :50: gerci burdasin sen doldurursun simdi :37:
bZayiflayacagim 4 :93:
scapula 3 sende burdasin ha gayret:37:
handerya 1 :19:

ayşe süpersin yine uçmuşsun kendimi de ekleyim bari listede değilim ama:15:haftaya bomba gibi geliyorum ödemimi de atacağım maydonoz suuyla

Elektrik süpürgesi saticisi, bir apartman dairesinin
kapisini calmis,
kapiyi acan bayana:
- "Hanimefendi, bu elimde görmüs oldugunuz kovanin
icinde at pisligi var!" demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru savurarak döküvermis. Sonra da:
- "Hanimefendi, elimdeki elektrik süpürgesi ile 10
dakika icinde bunu
temizleyemezsem, bu b... yiyecegim..!"
Kadin saticiya söyle bir bakmis
- "Beyefendi, üstüne domates sosu da ister misiniz?
- "Neden sordunuz ?"
- "Elektrikler kesik de ...!=)

selam kızlarrr kaçamaksız hafta sonları diliyorumm

edacım paylaşımın için teşekkkrler su büyük nimet gerçekten ben kalkar kalkmaz 2 bardak içmeyi alışkanlık edindim gün içinde de 2.5 -3 lt içiyorum

rica ederim arkadaşlar akşam diğer takımları turladım biraz görünce paylaşmak istedim çünkü ben diyete başlamadan önce 1 bardak su içmeden uyumadığım günler biliyorum hatta nadiren su içerdim

canım yazdıklarına inanamadım insan sağlığı ile nasıl oynayabililyorlar yaaa

günaydınlar iyi haftasonları kızlar :71::71::71:
dün çok aktif olmadım takımda yine sayım yapılmış :52: neyseki sınıfı geçmişim :)
gerbera tablon çok güzel olmuş ellerine sağlık canım ..eğer yapabilirsen her hafta isteriz bu tablodan :)

haftasonlarım diet açısından hep kötü geçer bakalım bu haftasonu nasıl olacak :18:

kaçamak yokkkkkkk

kızlar belkide pek takip edemediğimdendir
sorum olacak
günlük mesaj sayısı hesaplamasını kim yapıyor hergün hazırlanıyormu
günlük hazırlanırsa haftalık tabloyuda bu tablo gibi hazırlıcam:51:
benide hesaplamalarda unutmayın:15:

canım bunda sonra hergün biri sayım yapacak

Slm kızlarrr...
bu sabah yoğun bir enerji ile kalktım kendimi nereye versem eve mi,dışarı mı bilemedim..

Ayşecim gündüzçok vakit bulamıyorum yazmaya şuan bile dvd açtım oğluşa o görmeden yazıyorum ondan sohbetlere katılamıyorum ama gece eşlik etmeye çalışırım sizlere geç de olsa..

bugün 200gr daha eksik çıktım azaldıkça gaza geliyorum bugün en az 1 saat yürüyeceğim kararlıyım..

kızlar belkide pek takip edemediğimdendir

sorum olacak

günlük mesaj sayısı hesaplamasını kim yapıyor hergün hazırlanıyormu
günlük hazırlanırsa haftalık tabloyuda bu tablo gibi hazırlıcam:51:

benide hesaplamalarda unutmayın:15:

evet bundan sonra hergün 1 kişi sayım yapacak cnm.tmm senide hesaplarız sende gayretli ol takımdan ayrıldığın kg düş bir an önce cnm

Slm kızlarrr...
bu sabah yoğun bir enerji ile kalktım kendimi nereye versem eve mi,dışarı mı bilemedim..

Ayşecim gündüzçok vakit bulamıyorum yazmaya şuan bile dvd açtım oğluşa o görmeden yazıyorum ondan sohbetlere katılamıyorum ama gece eşlik etmeye çalışırım sizlere geç de olsa..

bugün 200gr daha eksik çıktım azaldıkça gaza geliyorum bugün en az 1 saat yürüyeceğim kararlıyım..
tmm cnm fırsat buldukça burda ol:34:sabah bende tartıldım bende 200 gr daha vermişim. kg vermeye başladıkça hergün çıkar oldum basküle:1:

Back