Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben bu yöntemi montiyle tanıdım dilekcim ve 5 günde 1.100 kg verdim.bundan önce sık yeme olayını yapıyordum ara öğün yapıyorsum ama belli bir saatten sonra ne yesem diye düşünürken buluyordum kendimi.şimdi bu beslenme şekliyle açlık hissetmiyorum karnım doyuyo tatlı ihtiyacım olmuyo.irade gücüm artıyo.

bende senin gibiyim yedikçe yiyesim geliyor yani yemek yemesem uzun süre hiç acıkmıyorum

yine yoğun birgün geçirdim..
sabah kalktım spora gittim.öğlen arkadaşım çağırdı tamda yemek vaktiydi hemen bişeyler atıştırdım kaçamak olmasın diye ama bu kezde türk kahvesi yaptı yanında küçücük bi çikolata yedim o kadar çok şükür ucuz atlattım :90: akşamda eşime patates kızarttım sucuklu yumurta yaptım ve aynı masada haşlanmış patates yedim sadece.zaten sinirliyim diyerek kendimi yemeğe vermedim:79::79::79::79::79: kendimi artık daha çok seviyorum:65::65::65:

tebrik ederim dilekcim:46:.küçüçük çikolata seninde bitti kaçamak hakkı:45:

bugünkü menüm:

1] pınar uzun ömürlü süt 123.6
[2] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
[3] Hurma 4 adet 60
[4] Kaşar Peyniri 2 dilim 250
[5] Salatalık 1 ADET 11
[6] Domates 2 ADET 28
[7] Beyaz Peynir 1 DİLİM 122
[8] Madlen çikolata 1 adet 15
[9] Patates (haşlanmış) 200
[10] Kahve 40
[11] Çilek 150 gr 55.5

Toplam : 1017.1 kal.

1 saat callan + 1 saat pilates + 30 dk yürüyüş + 2 litre su

sabah kalktım spora gittim.öğlen arkadaşım çağırdı tamda yemek vaktiydi hemen bişeyler atıştırdım kaçamak olmasın diye ama bu kezde türk kahvesi yaptı yanında küçücük bi çikolata yedim o kadar çok şükür ucuz atlattım :90: akşamda eşime patates kızarttım sucuklu yumurta yaptım ve aynı masada haşlanmış patates yedim sadece.zaten sinirliyim diyerek kendimi yemeğe vermedim:79::79::79::79::79: kendimi artık daha çok seviyorum:65::65::65:

harikasınnn:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

aferin kız sana:46:bak kaçamağı bıraktın kg lar nasıl hızla gitmeye başladı:16:

bu arada 4.olmuşuz kızlar.hadi bakalım haftaya 1. olacağız inş.bu hafta tam gaz diyete devam kaçamakta yok:10:

tebrikler güzel takımım

çok gergin ve çok sinirliyim.... akşam daha mutlu bir şekilde gelicem inşallah...
,

ay canım al benden de o kadar akşam olunca bütün sinirlerim ayaklanıyor sanki

8. Takım 208. Hafta dördüncüsü:65::65::65::65::65::65:

:46::46::46:

bugün kahvaltım geç kaldı 11 gibi yedim
3 dilim kızarmış ekmek
ligt peynir
yeşillik
akşam üstü
fırında tavuk
salata
yoğurt
10 tane badem
akşam meyve yiyeceğim sadece çilek elme erik
ama az önce kızıma kek vermiştim yemiş 1 lokma kadar kalmış bana getirdi hamm hammm diye yok annem yemem dedim ağladı 1 lokma kek yedirdi bana malesef:14:

bir lokma keki bile kaçamaktan sayıyorum benim kaçamk hakkım yok artık zaten niyetimde yok kaçamk yapmaya:10:deryacım seninde yok kaçamak hakkın

bu arada elifte hala uğramadı hala elifim bildirimde yapmadın cnm.bu haftalık böyle oldu ama gelecek hafta olmasın kızlar tekrar takrar yineliyorum cuma 10.30 kadar bildirim yapamayacak olanlar perşembe bildirsin lütfen.yoksa yeni cezalar geliyo haberiniz ola:52:

kaptanım söz önümüzdeki hafta 10.30 u geçmicem :61::61:

şeymacım bazı bilgiler paylaşmıştı gün içinde oradaki bir yanlışı düzeltmek istiyorum.öğünlerinizin arası 4 saat olsun kızlar.öğünlerinizi doyana kadar yiyin aradaki süreyi uzun tutun çünkü bu süre içinde bişey yemediğiniz vucudunuz ihtiyacı olan enerji yağ depolarınızdan yakmaya başlayacak.
öğlen yada akşam tavuk,balık,et yada sebze yemeği doyana kadar yeyin ama ekmeksiz ve yanında salata ve yogurtla.meyveyi de yemeğin arkasından hemen yemeyin ya yemekten yarım saat önce yada 2-3 sonra yeyin.ne kadar sık yemek yerseniz o kadar sık acıkırsınız.
not: alıntı değildir tecrübeyle sabittir:1:

ayy kızlarr bende habire arada kuru meyve yiyorum metabolizmam yavaşlamasın diye gerçi akşamüstü açıkıyorum o yüzden yiyorum acaba meyve olduğu için masum sayılabilir mi

canım tebrikler kocaman sana :nazar::nazar::29
ahhh ahhh sinirlenince üzülünce iştahtan kesilenlere hayranım ben tam tersi canım sıkılınca saldırıyorum yemeğe

görüşme güzeldi gri bi elbise giydim. kahve takımı götürdüm. bide lokm çikolata falan yemezler dedi sevglm bizde gittik ne meyve bulduysak aldık:27: çok güzl karşıladılar. ızgara falan yaktılar. daha sonra komşularını fln çağırdılar:D öle oturduk yedik içtik güzldi çok memnun kaldm. umarm onlar da memnun kalmışlardır:15:

demek öyle... ben bu sabah normal peynir domates sanvç yedim. öğlen tost ayran akşammmm:(:(:(:( burgerkingde küçk boy menü yedim:(:(:43: bundan sonra dikkat edicm söz!

ay ne güzel cok sevindim canim ya eminim onlarda senden memnun kalmistir:16:

bugünkü menüm:

1] pınar uzun ömürlü süt 123.6
[2] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
[3] Hurma 4 adet 60
[4] Kaşar Peyniri 2 dilim 250
[5] Salatalık 1 ADET 11
[6] Domates 2 ADET 28
[7] Beyaz Peynir 1 DİLİM 122
[8] Madlen çikolata 1 adet 15
[9] Patates (haşlanmış) 200
[10] Kahve 40
[11] Çilek 150 gr 55.5

Toplam : 1017.1 kal.

1 saat callan + 1 saat pilates + 30 dk yürüyüş + 2 litre su

gayet güzel canim sporunsa harika :nazar:

olsun sen yine de bu kadar yüklenme cnm verimini düşürür.1 saat callan yada plates yap + olarakda 20 dk en fazla 30 yürüyüş yapsan yetr tatlım

5 haziranda tatile gidicem ya onun azmi var şu an :1: yoksa dediğin gibi bu şekilde alışırsa vücut sonra bıraktığımda daha çabuk kilo alırım..

tebrikler güzel takımım

,

ay canım al benden de o kadar akşam olunca bütün sinirlerim ayaklanıyor sanki

:46::46::46:

kaptanım söz önümüzdeki hafta 10.30 u geçmicem :61::61:

ayy kızlarr bende habire arada kuru meyve yiyorum metabolizmam yavaşlamasın diye gerçi akşamüstü açıkıyorum o yüzden yiyorum acaba meyve olduğu için masum sayılabilir mi

canım tebrikler kocaman sana :nazar::nazar::29
ahhh ahhh sinirlenince üzülünce iştahtan kesilenlere hayranım ben tam tersi canım sıkılınca saldırıyorum yemeğe

bende öyleydim ama bugünlerde iyiyim hatta gözümün önündeyken bile canım istemedi..
hep kendimize zarar veriyoruz bundan sonra üzülmek yok edacım :63: :62:

oglum tam uyuyo cikiyorum odadan tam yazacam sesi geliyo dalamadi bir türlü gazi var galiba..offf kizlar ya dehset tatli krizindeyim sanirim regl olacam 1 yildir nedeyse olmuyorum sayilir en son hazirandi..yemeyim diye eve bisey almadim ama dayanamadim en sonnda irmik helvasi yapip yedim az sekerli yaptim azda yedim ama yedim:14:

oglum tam uyuyo cikiyorum odadan tam yazacam sesi geliyo dalamadi bir türlü gazi var galiba..offf kizlar ya dehset tatli krizindeyim sanirim regl olacam 1 yildir nedeyse olmuyorum sayilir en son hazirandi..yemeyim diye eve bisey almadim ama dayanamadim en sonnda irmik helvasi yapip yedim az sekerli yaptim azda yedim ama yedim:14:

üzülme canım inşallah sana süt olarak geri döner :38: gaz sancısı tuttu mu tam tutuyor mahvediyo çocukları ya..

yasemincim çok iyi yapmışsın az şekerli irmik helvası.çok normal sen çok iradelisin emrirken kendini bu kadar frenleyebilmek büyük başarı:46:

edacım kuru meyve yiyebilirisn abartmadan ve fındık,ceviz,badem gün içinde at ağzına az az

sağol canım zaten ara öğünde kuru kayısı yada nadiren kuru incir dışında birşey yemiyorum

5 haziranda tatile gidicem ya onun azmi var şu an :1: yoksa dediğin gibi bu şekilde alışırsa vücut sonra bıraktığımda daha çabuk kilo alırım..

bende öyleydim ama bugünlerde iyiyim hatta gözümün önündeyken bile canım istemedi..
hep kendimize zarar veriyoruz bundan sonra üzülmek yok edacım :63: :62:

inşallah canım üzülmücez artıkkkk :66::66:

Back