• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

elifcim tanışma çok güzel geçmiş çok sevindim cnm:16:
bildirimi de dediğim gibi yaparsan bir dahaki sefer cnm mennun olurum.sabit misin tartıldı mı peki cnm

seninde kaçamk hakkın bitti elifcim ona göre:27:
tmm daha kaçamak yok:8: tartılmadm.. ama kilo aldğmdan eminim kaptanım:( haftaya düzlticem bu durumu...
ay ne güzel cok sevindim canim ya eminim onlarda senden memnun kalmistir:16:

gayet güzel canim sporunsa harika :nazar:

umarm ya çok heycn yapmadm allahtan:1:

az önce kendime şekersiz çilek marmelatı yaptım.çok çok az tatlımsı hafif mayhoş değişik hoş bir tat olmuş sabah kahvaltıda kızarmış ekmekle güzel olur.

becerikli hatunsun yaparsin afiyet bal seker olsun canim

menüm

sabah:
2 dilim ekmek
20 gr tulum peyniri
2 dilim domates

ara
2 kuru kayısı

öğlen
1 tabak tavuklu patates
200 gr yoğurt

akşam
1 dilim ekmek
20 gr peynir
1 tane kaşarlı yumurta
1 domates

süper canim aynen böyle devam:nazar:

bu aralar yoğunum reyhancım oyalıyor oda baya bilgisayarım hep açık duruyoda hep oturamıyorum başına ara ara gelip yazıyorum sayfa açık bekliyo genelde:52: gerbera hevesle yapıyordu bir ara ama yapmak isteyen bir gönüllü olursa fena olmaz.
aslında şöyle yapalım her gün bir kişi yapsın hem tek kişi üstüne yüklenilmemiş olur hemde takımda sorumluluk dağılmış olur

Son düzenleme:
bu aralar yoğunum reyhancım oyalıyor oda baya bilgisayarım hep açık duruyoda hep oturamıyorum başına ara ara gelip yazıyorum sayfa açık bekliyo genelde:52: gerbera hevesle yapıyordu bir ara ama yapmak isteyen bir gönüllü olursa fena olmaz.
aslında şöyle yapalım her gün bir kişi yapsın hem tek kişi üstüne yüklenilmemiş olur hemde takımda sorumluluk dağılmış olur

bence süper olur ozaman bugün ben aliyorum görevi üstüme:16:

eline sağlık reyhancım
handeryacım neden uğramadın hiç
elifcim bence de 5 msjı doldurur şimdi:16:
zayıflaycağım, paylaşımın çok az yarın böyle olmasın lütfen böyle sende fayda göremezsin takımımızda
xetrax yani yasemincim bugün hiç uğramadı:59:
scapula gayretini görüyoruz hepimiz biraz daha bizimle olursan çok güzel olacak
ben yatıyorum kızlar iyi geceler öptüm hepinizi:16:

oo gece kuslari..
benimkiler halaaa uyumadi..oglusumu yuttumda kizim direniyo babasi devraldi..bütün gün evdeydik enerjisini atamadi hava yagmrluydu cikaramadim..
benim esimde haftasonlari calisiyo malum ögrenci,burdada haftasonlari kimse olmuyo:14:

aksam üstü benim oglanda azcik bisey uyudu simdide halen ayakta kizim masallah mamasini ver at yatagina insallah senin oglanda biraz daha büyüsün benim kizima ceksin:nazar:

Back