az önce kendime şekersiz çilek marmelatı yaptım.çok çok az tatlımsı hafif mayhoş değişik hoş bir tat olmuş sabah kahvaltıda kızarmış ekmekle güzel olur.
ohhh ellerine sağlık canımcımmm afiyet olsunnn şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce kendime şekersiz çilek marmelatı yaptım.çok çok az tatlımsı hafif mayhoş değişik hoş bir tat olmuş sabah kahvaltıda kızarmış ekmekle güzel olur.
teşekkür ederim edacım.kahvaltı da ekmekler peynir,zeytin ezmesi ve şekersiz mamelatlar yeniyo bende çeşitlendireyim dedim.çilekler tatlansaydı daha tatlı olurdu.ohhh ellerine sağlık canımcımmm afiyet olsunnn şimdiden
teşekkür ederim edacım.kahvaltı da ekmekler peynir,zeytin ezmesi ve şekersiz mamelatlar yeniyo bende çeşitlendireyim dedim.çilekler tatlansaydı daha tatlı olurdu.
tmm daha kaçamak yok tartılmadm.. ama kilo aldğmdan eminim kaptanım haftaya düzlticem bu durumu...elifcim tanışma çok güzel geçmiş çok sevindim cnm
bildirimi de dediğim gibi yaparsan bir dahaki sefer cnm mennun olurum.sabit misin tartıldı mı peki cnm
seninde kaçamk hakkın bitti elifcim ona göre
ay ne güzel cok sevindim canim ya eminim onlarda senden memnun kalmistir
gayet güzel canim sporunsa harika
o zaman biraz daha fazla yaparım oh mis gibi şimdi çok az yaptım küçük cam saklama kabını doldurmadı bileo çileklerde en son çıkıyor canım minik minik tam reçellik ama mis gibi kokar lezzetli olur hımmmm
çok begendim menünü edacımmenüm
sabah:
2 dilim ekmek
20 gr tulum peyniri
2 dilim domates
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 tabak tavuklu patates
200 gr yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
20 gr peynir
1 tane kaşarlı yumurta
1 domates
menüm
sabah:
2 dilim ekmek
20 gr tulum peyniri
2 dilim domates
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 tabak tavuklu patates
200 gr yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
20 gr peynir
1 tane kaşarlı yumurta
1 domates
bu aralar yoğunum reyhancım oyalıyor oda baya bilgisayarım hep açık duruyoda hep oturamıyorum başına ara ara gelip yazıyorum sayfa açık bekliyo genelde gerbera hevesle yapıyordu bir ara ama yapmak isteyen bir gönüllü olursa fena olmaz.
aslında şöyle yapalım her gün bir kişi yapsın hem tek kişi üstüne yüklenilmemiş olur hemde takımda sorumluluk dağılmış olur
tmm cnm teşekkür ederim şimdiden eline sağlıkbence süper olur ozaman bugün ben aliyorum görevi üstüme
[COLOR="red"]AyseCeylin 38
batuhanim 18
papatya89 15
nuvenda 11
Lamamma 9
gulsenbasak 6
elif190 4 gerci burdasin sen doldurursun simdi
bZayiflayacagim 4 :93:
scapula 3 sende burdasin ha gayret
handerya 1 [/COLOR]
canım ellerine sağlıkkk
oo gece kuslari..
benimkiler halaaa uyumadi..oglusumu yuttumda kizim direniyo babasi devraldi..bütün gün evdeydik enerjisini atamadi hava yagmrluydu cikaramadim..
benim esimde haftasonlari calisiyo malum ögrenci,burdada haftasonlari kimse olmuyo